Bölüm-47

98.7K 4.8K 945
                                    


Keyifli okumalar♥️

Gece geç saatte evin bahçesine girdiklerinde Bahar topuklu ayakkabılarıyla yürümeye daha fazla tahammül edememiş olacak ki tüm ağırlığını kocasının belini saran koluna vermiş yanında aheste aheste yürüyordu.

Işıklandırmaları sayesinde oldukça aydınlık görünen bahçede sekiz on adam sayabiliyordu Bahar bir bakışta.

Geldiklerini fark ettikleri andan itibaren kocasına saygı duruşuna geçmişti hepsi birden.

Nasıl oluyor da kendisiyle gece gündüz tatlı tatlı atışan bu adam başkaları için hata yapmaktan sakınılan, tehlikeli biri olabiliyordu?

Hamza Mahir'in esas olarak ne işlerle meşgul olduğunu bilmek istememişti Bahar bugüne değin. İçinden bir ses öğrenmeyi reddediyordu çünkü bu denli güvenlik önlemleri, uçsuz bucaksız mal varlığı, toplum içindeki saygınlığı, medya üzerindeki baskınlığı hiç de hayra alamet değildi.

Hamza Mahir Gümüşpala'nın insanlar üzerinde huzursuz eden bir gücü vardı.

Onun esasen yaptığı iş her ne olursa olsun Bahar'ın aşkının önüne geçebilecek kadar güçlü değildi ve bu gerçek genç kadına duracağı sınırı hep tembihliyordu. Ötesini bilmek muhtemelen hayat boyu bir vicdan muhasebesine sebep olacak, aralarında görünmez uçurumlar peydah olacak ve en sonunda mutsuzluk kapılarını çalacaktı.

Önceden olsa yalnızca kendi mutsuzluğu olurdu fakat şu saatten sonra mutlu ve huzurlu bir aile ortamında büyütmeyi her şeyden çok isteği üç tane bebeği vardı.

Evet kabul ediyordu bencillikti ama ne olursa olsun gerçekleri inkar etmiyordu Bahar yalnızca olduğu gibi kabulleniyordu.

Hamza Mahir günahlarıyla da sevaplarıyla da kabulüydü.

"Daldın gittin güzelim."

Kocası seslendiğinde içeriye henüz giriyorlardı.

Gülümseyerek seyretti kocasının yüzünü genç kadın kısa bir an için.

"Çok güzel bir geceydi sevgilim teşekkür ederim." deyip kocasının dudaklarına kapanmıştı.

Bahar'ın cesur hallerine alışkın olmayan adam memnuniyetle karşıladı karısının dudaklarını.

Birbirlerinin dudaklarından aşkı ve tutkuyu delicisine içerlerken salonda olduklarını ilk idrak eden taraf Hamza Mahir olmuştu. Usulca ayrıldı sevdiği dudaklardan.

"Neydi bu şimdi?" Adamın sesi oldukça keyifli çıkıyordu.

Bahar olabildiğince masumane bir şekilde cevapladı kocasını.
"Teşekkür ettim sevgilim, senin istediğin gibi."

Gümüşpala pekala biliyordu karısının bu oyuncu tavırlarını. İşin aslı oldukça da hoşuna gidiyordu. Kolunun altına aldığı karısını merdivenlere doğru yönlendirirken aynı oyunbaz şekilde cevapladı genç kadını.

"Hmm odamıza çıkalım bende bir rica edeyim sana."

Bahar'ın kıkırdamalarıyla bebek odasının önüne gelmişlerdi bile. İçeriye girdiklerinde Zeliha hanım bir koltukta Hafize hanım diğer koltukta uyukluyorlardı. Onların bu hallerine minnettarlıkla gülümsedi genç kız.

GÜMÜŞPALADonde viven las historias. Descúbrelo ahora