3.BÖLÜM~Evrenden Mesaj

872 80 47
                                    

Şarkıyı açıp bölüme geçebilirsiniz...

Hani, bazı anlar vardır. Aslında söyleyecek çok şey vardır ama hiç birini söyleyemezsiniz.İşte ben tam o noktanın üstünde durmuş bekliyorum sanki.Bir güne bu kadar duygu değişimi yetmemiş gibi şimdi de daha yeni tanıştığım birinin sevgilisi yani "Ceyda" olmuştum.

Bu ismi duymam bile tüylerimi diken dimen etmeye yetmişti, kendimi o kadar iğrenç hissetmiştim ki.Ne kadar kolaydı anında böyle sıfatlar yapıştırmak.Bakışlarım Boraya döndüğünde onunde gözlerinde şaşkınlık vardı, kendinden bile beklemiyordu bu cevabı sanırım.

Adamda da aynı şaşkınlık vardı.Önce ellerimize baktı, sonra yüzlerimize.

"Oğlum önümüzdeki yaz evleneceğim dediğin kız bu kız mıydı? Pekte güzelmiş tanıştığıma memnun oldum kızım."

Şaşkınlığımı hâlâ atamamış bir şekilde gülümsemeye çalıştım.Sanki gülümsemek bana yasaklı bir eylemmiş gibi geliyordu artık.

"Baba biz gidiyoruz sonra görüşürüz artık."

Tam gidecekken adam Boranın kolundan tutup durdurmuştu.

"Akşam yemeğe gelin annen uzun zamandır sevgilinle tanışmak istiyor biliyorsun."

Bora bir bana bir de babasına bakıyordu.Cidden onunla sevgili taklidi falan yapmayacaktım, bundan sonra benden sevgilinin 's' si bile olmazdı.Ben dün aşka olan inancımı kaybetmiştim.Bu dünyada aşk diye bir şey yoktu.Hepsi bir kandırmacadan ibaretti ve ben bir daha asla bunu yaşamayacaktım.

"Baba bu akşam benim işim var."

"İptal et."

"Edemem."

"Sen halledersin akşam görüşürüz çocuklar."

Adam Borayı konuşturmadan direk arabaya binip gitmişti bense hâlâ giden arabanın arkasından bakıyordum.Ben hep bir şeylerin arkasından bakıyordum zaten.

Bakışlarım Boraya döndüğünde içimde tarif edilemez bir nefret vardı.

"Ya sen ciddi misin? Ne sevgilisi yeni tanıştığın birini babana sevgilim olarak tanıştıracak kadar manyak mısın? Birde Ceyda dedin ya, Ceydaya benzeyeceğime ölürüm daha iyi."

Bora yüzüme bir süre baktı.

"Elimi alabilirmiyim."

Deyip hâlâ birbirine kenetlenmiş ellerimizi kaldırdı. Hemen elimi elinden çekip kendime gelmek için gözlerimi kapattım.Karanlık iyi geliyordu ben mesela uyurken de zifiri karanlık olmadan uyuyamıyordum karanlık nerdeyse herkes için korkutucu bir şey gibi görünsede bana huzur veriyordu.

"Bak, uzun zamandır beni darlayıp duruyorlardı şimdi seninle burada olunca da aklıma beni aldatan sevgilimi söylemek yerine seni söylemek mantıklı geldi.Kusura bakma."

Gözlerimi açıp ona baktım, benden bu akşam yemeğe gelmemi istemeyecekti heralde.

Gözlerimden anlamış olacak ki cevap verdi.

"Seni bu akşam için zorlayamam ama gelirsen beni büyük bir dertten kurtarırsın."

"Ya hadi bu akşam geldim diyelim önümüzdeki yaz evleniyormuşsun o kızla ne yapacağız bizdemi evleneceğiz?"

Gerçekten sinirlerime hakim olamıyordum artık bu yaşadıklarım çok fazlaydı.

"Bilmiyorum daha sorna ayrıldık deriz.Hem bu saate, biz bu haldeyiz, arkadaşım desem inanmazdı heralde. Ne yapsaydım şimdi en azından bir gece klübünden çıkmışız yalanını uydurabilirim."

KOKUNUN İZİWhere stories live. Discover now