7.BÖLÜM~Taş

522 65 62
                                    

Her başlangıç ve her son.
Her sondaki her başlangıç.Aslında bir döngü değil midir bu?

Her hikaye bir sona ulaştığında aslında yeni bir hikayenin başlangıcı doğar.Bazen bir karakterin ölmesiyle biter kitaplar, bazense yeni bir bedenin doğuşuyla.Fakat o ölümden sonra da yeni bir doğum yaşanmaz mı...

Hayatın doğumu bundan sonra yaşanacak olanlarda ayrı bir hikaye değil midir? Şimdi hikayemin bittiği yerden tekrar başlıyorum.Sanki bir döngüdeymişçesine hiç bitmek bilmeyen hikayeme yeniden başlıyorum.

Dünyada kaç milyar erkek var? Bu beni ilgilendirmiyor... Peki kaçı eşine, sevgilisine sağdık?.. Bu da beni ilgilendirmiyor...Beni yalnızca kendim ve o ilgilendiriyordu.Kaç erkek sevdiği için şarkı yazmıştı, kaç erkek kadınları o yazılan şarkıları dinlemeye mahkum bırakmıştı..

Mesela bir şarkıda şu sözler geçiyor..

"Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana..."

Yalandan da olsa ne güzel gülmüştün bana.O gün gelmeseydim sahile görmezdim seni ama yinede keşke o gün sahile gitmeseydim diyemiyorum.Lanetler okuyorum kendime belki ama yine de diyemiyorum.Keşke seni tanımasaydım diyemiyorum...

"plan ne?"

"Aslında senide buraya bunun için çağırmıştım.Ceydanın değer verdiği şeyler neler?"

"Ceyda dediğin gibi ailesine çok değer verir.Küçüklüğünden beri şımartılarak büyümüş.Annesi beni çok severdi özellikle kızına benimle evlenmesi için baskı yaptığını bilmiyordum."

"Bende bunu duyduğum zaman aklıma bir şeyler geldi.Birisini bulacağız."

"Nasıl yani? Hem sen nereden biliyorsun bunları?"

"Nereden bildiğimi boşver.Ceydayı kandırıp bir otele götürebilecek birini bulmalıyız. Asıl zor olan kısım onların gittikleri otelle bağlantımız olmalı.Kamera kayıtlarına erişmeliyiz. Daha sonrasında bu kayıtları ailesine göndereceğiz.Kadın kızının böyle bir şey yaptığını görünce Ceydanın çok üstüne gidecektir.Çünkü anladığım kadarıyla kadın daha sizin ayrıldığınızı bilmiyor.Ceyda seni geri kazanacağına kendini baya inandırmış durumda.
Daha sonrasında kendi telefonundan bu videoyu arkadaşlarına göndereceğiz.Ve aynı şekilde Yiğite de.Bugün sen gelmeden önce beni Ceydaya zarar vermemem için uyardı.Ceyda her ne kadar kabul etmese de Yiğit ona değer veren biri.Yiğit o videoyu gördükten sonra baya üzülecektir.Ama ben herkesin onun nasıl biri olduğunu öğrenmesini istiyorum ve onu nasıl yapacağım bilemiyorum.Onu Ceydayla yıkabilirim ama bu ona yetmez benim kadar canı yanmaz..."

Bora birkaç saniye düşündükten sonra bana birkaç soru sormuştu.

"Yiğit anladığım kadarıyla sana da değer veriyordu.Yoksa niye seninle evlenmek istesin ki?"

O an aklıma gelen gerçeklerle birkaç saniye duraksamıştım.Yiğit hiç bir zaman benimle evlenmek için hevesli olmamıştı.Bir eksiklik vardı ve bense onu yalnızca heycanına bağlıyordum.

"Yiğit benimle hiç evlenmek istemiyordu."

Kendi kendime konuştuğumu düşündüğümde dışarıya yansıttığım cümleler Boranın kulağınada gitmişti.

Silkelenip kendime geldiğimde Boraya döndüm.

Bora birkaç saniye yüzüme baktıktan sonra kafasına bir şey takıldığını anlamıştım.

"Sor ne düşünüyorsan."

"Neden yapıyoruz bunu? Olan oldu artık niye önümüze bakmıyoruz?"

KOKUNUN İZİWhere stories live. Discover now