Διακοπούλες +money

7.9K 340 35
                                    

Λοιπόν αφού έχουμε καλοκαιράκι και αφού σήμερα μπήκε ο Αύγουστος ,καταρχήν θέλω να πω καλό μήνα κοριτσαρες μου ! Λοιον θα αρχίσουμε με ενα πολύ τρέχον θέμα : Διακοπές. Ξέρω , ξέρω δεν έχουμε όλες χρήματα να ταξιδέψουμε μέχρι το Παρίσι ή το Λοδινο όμως μπορούμε να κάνουμε πράγματα για να έχουμε χρήματα και να παίρναμε καλά το καλοκαίρι χωρίς να ζαλιζουμε τους γονείς μας ζητώντας όλη την ώρα   .

 Αρχίζουμε λοιπόν...

 Όλες θελουμε να βγαίνουμε με τις φίλες μας και να αγοράζουμε τα πιο όμορφα ρούχα όμως όπως όλες ξέρετε δεν έχουμε σχεδόν ποτέ χρήματα και αναγκαζόμαστε να ζαλιζουμε τους γονείς μας για να μας δώσουν( Δίκιο δεν έχω ε;) . Τέρμα πια αυτά . Υπάρχουν τρόποι να βγάζεις μόνη σου χρήματα και να μην πονοκεφαλιάζει σ' τους γονείς σου. Όμως κι αυτοί όταν αρχίσεις να βγάζεις Μονή σου χρήματα και πιο υπεύθυνη θα σε θεωρούν και πιο ώριμη . Ίσως μάλιστα να σε αφήνουν να βγαίνεις μέχρι πιο αργά με τους φίλους σου . 

Δεν ειναι κακή συμφωνία ε? και χρήματα θα έχεις και μπορεί ακόμα να βγαίνεις μέχρι αργά με τις φίλες σου .

Υπάρχουν πολλοι τρόποι να βγάλεις χρήματα ακόμα κι αν είσαι στην εφηβεία :

1) πιάσε μια δουλειά . Ακόμα κι αν δεν το φαντάζεται υπάρχουν αρκετά καταστήματα που ψάχνουν κάποιον να δουλεύει part-time . Κανε μια βόλτα στην πόλη, ρωτά σε μερικά καταστήματα και σίγουρα θα τα καταφέρεις . Μην ξεχνάς να είσαι ευγενική και πάντα να χαμογελάς . Οι καταστηματάρχες πάντα συμπαθούν τους θετικούς ανθρώπους.

2) Ζητά απο κάποιον συγγενή που ξέρεις ότι χρειάζεται βοήθεια να σε προσλάβει part-time. Το ξέρω μοιάζει με το παραπάνω με μια μικρή διάφορα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις ατέλειωτες ώρες συν το οτι αν ειναι συγγενείς σου ίσως πάρεις και λίγα παραπάνω χρήματα;)

3)κανε baby-sitting . Η πιο παλιά μέθοδος για τους εφήβους να βγάλουν χρήματα. Ξέρω οτι αν είσαστε όπως εγώ σας κουράζουν και πολλές φορές σας εκνευριζουν τα μικρά παρόλο που τα αγαπάτε , όμως αν σκεφτείτε δημιουργικά και παίξετε λίγο μαζί τους θα ηρεμήσουν , θα σας αγαπήσουν και τελικά θα μάθουν να σας ακούν.

4) Βγάλτε για βόλτα σκύλους. Ξέρετε κάποια μεγάλη γειτόνισσα σας που δεν μπορεί να περπατάει πολύ και έχει σκυλιά ; Ίσως η γιαγιά σας; Η κάποια θεία σας; Πάντως αυτός ειναι ένας καλός τρόπος να βγάλετε χρήματα ειδικά αν είσαστε ζωωφιλες όπως κι εγώ . Αν και μην ξεχνάτε πρέπει να μαζεύετε οτι κάνουν στο δρόμο! Μπλιαχ!:)!Θα δείτε όμως που θα δεθειτε με τα ζώα και θα τα αγαπήσετε .

5)Κάντε θελήματα για κάποιον μεγάλης ηλικίας . Πρόβλημα στον υπολογιστή της θείας σας;Η γειτόνισσα ειναι άρρωστη και δεν μπορεί να παει στο σουπερμάρκετ ;Μπορείτε να βοηθήσετε και να βγάλετε χρήματα απο τέτοια απλά πραγματάκια.

6)Φτιάξτε χειροποιητα πράγματα να πουλήσετε . Βραχιόλια και φιλίας , κολιέ, σκουλαρίκια ,κατασκευές απο χαρτοπολτο  και ζωγραφισμένα μπλουζάκια όλα απο τα χεράκια σας ειναι πολύ ωραία για να τα πουλήσετε στην τάξη σας στο σχολείο στο φροντιστήριο ή ακόμα και online ( πιστέψτε με τα αγοράζουν ακόμα κι αν ειναι πανάκριβα ) αλλα και πολύ κερδοφόρα .

7) Κάντε ιδιαίτερα μαθήματα . Η κόρη της γειτόνισσας σας δυσκολεύεται στα μαθηματικά ενώ εσείς είσαστε genius ? Μην κάθεστε ! Βοηθήστε τη και σίγουρα θα ανταμειφθητε !

Πολλές ακόμα συμβουλές για υπέροχες διακόνου λες και girly things στο επόμενο μέρος ! Φιλία κοριτσάκια μου !



Just girly thingsWhere stories live. Discover now