Τι να κανεις οταν ο καθηγητής σε εχει βάλει στο μάτι

1.6K 75 12
                                    

Όλες έχουν αυτόν τον καθηγητή ή καθηγήτρια που οτι και να κανεις όσο καλά και να τα πας πάλι θα βρει κατι κακό να σχολιάσει για σένα . Με την πρώτη ευκαιρία που θα κανεις κατι κακό ...Τσούπ! Να σε εντοπίσει σαν να εχει ματιά με ακτίνες x. Να μερικές συμβουλες λοιπόν για την άτυχη περίπτωση που σας εχει βάλει κάποιος καθηγητής το μάτι :

1) Σας ντροπιάζουν συστηματικά μπροστά σε όλη την τάξη; Αν ναι βρείτε τι ειναι αυτο που τους ενοχλεί. 

2) Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον καθηγητή /ια σας. Προσπαθήστε να τον/ην γνωρίσετε καλύτερα . Πείτε κατι του τύπου " Γεια σας κυρία ( Προσθετεστε όνομα καθηγητή εδώ ) πως είστε σήμερα;"

3) Αν αρχίσει να σας φωνάζει υπεραπιστειτε τον εαυτό σας. Θυμηθείτε να μείνετε ήρεμες και να μην επιτεθείτε το στον καθηγητή φωνάζοντας του.

4) Θυμίθειτε τους τρόπους σας . Μην φέρεστε αγενές γάτα μπροστά στον καθηγητή . Αυτο συνήθως τους προκαλεί. 

5) Δούλεψε τους βαθμούς σου. Ίσως σου φωνάζει γιατί νομίζει οτι δεν δίνεις προσοχή στο μάθημα του ή οτι δεν σε ενδιαφέρει. Κανε πάντα τις ασκησεις σου για αυτο το μάθημα .

6) μην μιλάς στην τάξη και γενικώς μην ενοχλείς. Αν το κανεις γίνεσαι εύκολος στόχος για τον καθηγητή .

7) Στην περίπτωση που συνεχίζει να σου φωνάζει και να σε στόχο ποιες ακομα και να σε κάνει ρεζίλι στην τάξη ειναι καλό να ενημερώσεις τους γονείς σου . Ίσως αυτοί μπορούν να μιλήσουν με την καθηγήτρια για να καταλάβουν τι συμβαίνει. 

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου. Till next time keep calm and ...Do your homework.

Ρίξετε και καμία ιδέα για καινούριο παρτ ξέμεινα! 


Just girly thingsWhere stories live. Discover now