10 songs challenge

1.2K 65 23
                                    

Καλα είστε απίστευτες τι να πω ! 😂😂😂Δεν μπορώ ν το πιστέψω αυτο που έγινε . Με λίγα λόγια : μιλούσα στο τηλ με την Samfromstars και μου λέει εχω μια φιλη μ απο το φροντιστήριο εδω που διασώζει τν ιςτορια σου και θελει να σου μιλήσει.  Παίρνω λοιπόν κι εγω το κινητό " Πολυ ωραια η ιςτορια σου ! Την λατρεύω !" ακούω ενα κορίτσι με γνώριμη φωνή να λέει . Γνώριμη φωνή ... Ρίχνω λοιπόν κι εγω την ανάκριση αφού μου είχε πει το όνομα της γιατι κατι μου θύμιζε " Να σου πω πήγε σε μπαλέτο στην τάδε σχολή ;" " Ναι " ήρθε η απάντηση της " Και ήσουν σε ενα πάρτι ενός Γιώργου τάδε ;" " Ναι " " Εμαι η Νεφελη η τάδε που κάντε μαζι μπαλέτο θυμάσαι ; " και κανονιςαμε και βρέθηκαμε στο δειαλλειμα ...και να τη η stella_tzan ;)
Αφήνοντας πισω τις δικές μου ιστοριες τώρα με έχουν κανει tag απο το καλοκαιρι so... 10 songs allons-y που λένε και οι Γάλλοι ( και οι φάνς του Doctor who 😂😂😂fan girls gonna fangirl ) :
1) the light behind your eyes - my chemical romance

2) Don't threaten me a good time -panic at the disco

3) Roots - Imagine Dragons
Γιατι μου είχε κολλησει εδω και κάνα μήνα

4) stitches -shawn mendes

5)this is gospel -panic at the disco

6) thanks for the memories - fall out boy

7) say something-a great big world ,Christina Aguilera

8) stand by you

9)Impossible-James Arthur

10)here's to never growing up - Avril Lavigne

Ελπίζω να σας αρέσουν και προκαλώ ...όλες εσάς ναι .όλες εσάς. γράψτε στα κομμεντς ή όπου αλλού θέλετε τα 10 top τραγούδια σας! Till next time keep calm and listen to music !

Just girly thingsKde žijí příběhy. Začni objevovat