Girl's movie night

2.2K 152 6
                                    

Καλικαιρακι με τις φιλεναδες . Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να όργανωσετε girl's movie night ! Διασκεδαστικό και οικονομικό ! Ιδού μερικές ιδέες για να έχετε την καλύτερη βραδιά ταινιών ever :

1) διαλέξτε ενα θέμα για την βραδιά ταινιών σας . Θρίλερ , ρομαντικές , δράσης , καρτούν ή οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς αρκεί να ειναι ωραίο και διασκεδαστικό !

2) Φτιάξτε προσκλήσεις . Βγάλτε τα σύνεργα ζωγραφικής , χαρτονια ,ψαλίδια και κόλλες και δημιουργήσετε με τα χεράκια σας cool προσκλήσεις ! Εναλλακτικά μπορείτε να τις τύπωσετε στον υπολογιστή με όμορφες εικόνες και χρωματιστά καλλιγραφία γράμματα .

3) Αν έχετε κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι φροντίστε να πάτε εκεί την οθόνη της τηλεόρασης . Συνδέστε την με ενα μακρύ καλώδιο σε κάποια εξωτερική πρίζα ή στην κοντινότερη πρίζα μεσα στο σπιτι . 

4) Μαξιλάρια . Θυμάστε αυτά τα κουκλάκια που έχετε απο μικρά και τώρα σκοτίζουν πανω στη βιβλιοθήκη σας ; Πάρτε τα και μαζί με μαξιλάρια δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο όπου εσείς και οι φίλες σας θα δείτε την ταινία .

5) Φωτακια . Πάρτε τα χριςτουγεννιατικα λαμπάκια και χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το πάρτι σας ακομα πιο λαμπερό . Εναλλακτικά πάρτε glow sticks ή μπογιά που ψωσφωριζει στο σκοτάδι και βάλτε τα/η μεσα σε μπαλόνια ή νεροφουσκες . Το πάρτυ σας θα λάμπει !

6) Σνακ. Ποπ κορν , σοκολάτες , πατατάκια, παγωτό και οτι άλλο θέλετε . Μπορείτε να δημιουργήσετε ακομα και " φτιαξε το δικό σου movie snack" bar . Βάλτε αμαρτία , κου φετάκια , αποξηραμένα φρούτα , σοκολατάκια και σταγόνες σοκολάτας  και δώστε σε κάθε φιλη σας ενα πλαστικό ή χάρτινο ποτηράκι που μπορεί να το γεμίσει με αυτά και να κανει οτι συνδυασμούς θέλει .

Και τέλος ..

7) Η ταινία . Μπορείτε να πάτε όλη η πάρε στο κοντινότερο βίντεο κλαμπ να την διαλέξετε μαζί .

Ελπίζω να σας βοήθησα να όργανωσετε την τέλεια βραδιά κοριτσιών ! Till the next time : keep calm and have fun !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now