@ABNWPGr

616 36 9
                                    

Λοιποοοον... ναι είπα αντίο αλλα εεεε δεν μπορούσα για πολύ... βασικά βρήκα κάτι και είπα να σας ενημερώσω για αυτο... ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ:
Το ABNWPGR το ανακάλυψα χάρη στην PoeticUnicorn7 . Είμαστε μια κοιτούσα η οποία θέλει να βελτιώσει την σημερινή κατάσταση του wattpad .
Οι αντιγραφές , τα βιβλία σε λαθος κατηγοριες , τα ορθογραφικά και νοηματικά λάθη( δεν μιλάω για τα άτομα που έχουν μαθησιακές δυσκολίες  οπως δυσλεξία ή/και δυσορθογραφια . Το αναφέρω αυτο για να μην υπάρξουν παρξηγησεις😊 )και οι ιστορίες που αφορούν τα ίδια και τα ίδια έχουν κανει το wattpad μονότονο τα τελευταία χρόνια . Soooooo... να σας συστήσω το κομιούνιτι μας ....Λίγα λόγια για εμας...
Η ιδέα ξεκίνησε απο την Bgitmiml . Είμαστε ένα πλήρωμα καταμεσής της θαλάσσης έτοιμο να αναδομήσει το Wattpad και να το κάνουμε όπως παλιά.Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;
Ήρθε η ώρα να δείτε το διαφορετικό....
Έτσι αποφασίζουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε αυτήν την κοινότητα που τόσο αγαπάμε.
Και αυτο ειναι κάτι που θα το πετύχουμε όλοι μαζί . Έχοντας μια θέση στην εικοσάδα συντονιστών του crew με την captain μας Bgitmiml προσπαθούμε να κάνουμε το wattpad ενα καλύτερο μέρος. Οποιαδήποτε συγγραφέας μπορεί αν πάρει μέρος στο κίνημα/κομιούνιτι μας. Θα προτείνουμε βιβλία , θα βοηθάμε να βελτιώσουμε την δίκη μας δουλειά και των άλλων και γενικά θα κάνουμε το ελληνικό wattpad ενα καλύτερο μέρος για όλους τους συγγραφείς. Ξεκαθαρίζω ότι δεν κάνουμε καμία δράση χωρίς την έγκριση και συγκατάθεση των ίδιων των συγγραφέων και για να το ξεκαθαρίσω ( για να μην γίνει παρξηγηση όχι τίποτα άλλο 😄😉) δεν διαγράφουμε βιβλία. Θελουμε και αγαπάμε την δουλειά και την προσπάθεια όλων και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν την δημιουργηκότητα τους.
Το πρώτο μας βιβλίο εχει ήδη ανέβει. Στο προφίλ ABNWPGR μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και να επικοινωνήσετε για οτιδήποτε θέλετε με το crew.
Η κοινότητα ABNWPGR ξεκινάει νέες δράσεις. Αυτή τη φορά με ένα βιβλίο το οποίο θα προκοτάρει διάφορα βιβλία που το αξίζουν. Μπορείτε να στέλνετε τα βιβλία σας ή βιβλία που απλά θεωρείτε ότι αξίζουν την προώθηση. Τέλος, η ομάδα μας έχει ένα λεξικό, το οποίο μπορεί να απαλλάξει τις ιστορίες σας από ορθογραφικά λάθη, εφόσον το ζητήσετε. Μπείτε στα παρακάτω προφίλ @ABNWPGR και @Dictionary_ABNWPGR.

Η κοινότητα μας σας περιμένει και στο Facebook. Μπείτε στην ομάδα μας εκεί, ακολουθήστε το προφίλ μας και ενταχτείτε στο κίνημα μας για να κάνουμε ξανά το wattpad ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να εκφραστούν και να πουν τις ιστορίες Τους, χωρίς να βλέπουμε μόνο χιλιοειπωμένες ιστορίες. Ελάτε μαζί μας για να ανανεώσουμε το ελληνικό wattpad. Προβλέπονται πολλές ακόμα δράσεις.
Επισηηηηης... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΙΙΙΙΣ ΕΙΝΑΣΤΕ ΕΔΩΩΩΩΩ! ANYTIME ! Just a message awaaaaay we are the Dictionary_ABNWPGR ;) just message usssss💕❤💕❤💕
Ελπίζω να έρθετε στην κοινότητα μας . Νομίζω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το wattpad ενα καλύτερο μέρος 💕❤
Απλά keep calm and COME TO THE CREW GUYYYYS! 💕💪🏻
❤Όσοι έχουν ερωτήσεις σχετικά με την κοινότητα να μου στείλουν μήνυμα . Ξέρετε τώρα εεεε...*αθωο ύφος * πάτε στο προφίλ της κοινότητας κάνετε φόλου βάζετε τα βιβλία στο reading list πάτε στην ομάδα μας στο φβ και γίνεστε μέλος ... Τα γνωστά 😅😇😊😊😊❤

🎉 You've finished reading Just girly things 🎉
Just girly thingsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα