Έξυπνοι τρόποι για να αντιγραψεις σε ενα τεστ

1.8K 105 10
                                    


Επειδή μου το ζητήσατε ;) και επιδη θεώρησα οτι θα εχει πλάκα να το γράψω κιόλας! 

Είτε δεν έχεις διαβάσει , είτε ειχα λίγο τεμπελα ή γενικά βαριέσαι πολύ να διαβάσεις μπορεί αν χρειαστείς μια καλή στρατηγική για να αντιγραψεις σε ενα τεστ. Να μερικές καλές ιδέες : 

1) ΚΑΤΑΡΧΗΝ : Πρόσεξε να μην σε πιάσουν. Μην δείχνεις ύποπτη. Πρπει να υπαρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο αν γράψεις τις σωστές απαντήσεις και να μην το κανεις προφανές οτι αντεγραψες. Για να το κανεις αυτο μην κινείσαι νευρικά . Αν πρεπει αν κοιτάξεις γύρω σου μην κοιτάς το ίδιο μέρος για πάνω απο 5-10 δευτερόλεπτα . Μην στοχεύεις πολύ υψηλά . Δεν ειναι δύσκολο με τον σωστό τροπο να αντιγραψεις και αν πάρεις έναν καλό βαθμό αλλα θα τραβήξεις την προσοχή πάνω σου αν σε ενα τεστ όλοι οι άλλοι γράψουν χάλια κι εσύ έχεις έναν τέλειο βαθμό. Ειναι εντάξει αν πάντα παίρνεις καλούς βαθμούς αλλα αν όχι τότε ειναι καλό να κανεις και καμία ερώτηση λάθος για να μην τραβήξεις την προσοχή . Πετά τα στοιχεία. Μόλις τελειώσεις το τεστ πήγαινε στην τουαλέτα και ξεφορτοσου το σκονακι .

2) Συγκέντρωσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Μπορεί να ειναι τύποι ,ημερομηνίες ή γεγονοτα , κλιςεις ή λεξεις κλειδιά.  Γράψε ή τύπωσε καθαρά τις πληροφορίες. Τύπωσε τες σε ενα χαρτί με καθαρό φόντο που δεν ειναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό . 

4) Αντέγραψε τις λύσεις στο χέρι σου ή στο μπούτι σου . Αν φορέσεις φούστα ο καθηγητής δεν μπορεί να κοιτάξει εκεί .

5) Χρησιμοποίησε τη μέθοδο με το μπουκαλάκι νερού! Ειναι ενα πανέξυπνο κόλπο και αρκετά απλό αν ξερεις αν χρησιμοποιείς photoshop. Τύπωσε τις λύσεις στο πίσω μέρος ενός χαρτιού που ειναι ίδιο με τη μάρκα του νερού. Κόλλησε το πάνω στο μπουκάλι και ετςι μπορείς να βλέπεις τις λύσεις χωρίς ο καθηγητής να υποπτεύθει κατι.

6) Βάλε ή γραψε το σκονακι σε ενα μέρος που πανε όλοι. Αυτο μπορεί να ειναι στην πόρτα μιας τουαλέτας ( θα ζητήσεις να πας τουαλέτα την ώρα του τεστ . Το κακό με αυτο ειναι πως κάποιοι καθηγητές δεν σε αφήνουν ) , στο πίσω μέρος της μπροστινής καρέκλας ( ετςι κι αλλιώς όλες γραμμένες ειναι! ) ή σε καποιον πίνακα ανακοινώσεων στην τάξη σου ( αν ο καθηγητής κοιμάται συνήθως...οπότε δεν παίζει να το παρατηρήσει ) 

7) Αν ο καθηγητής δεν παρατηρεί τίποτα συνήθως μπορείς αν αφήσεις ανοιχτές τις σημειώσεις σου μέσα στην τσάντα σου και να τις κοιτάς οταν χρειάζεται . 

8) Οκ αυτο ειναι πανέξυπνο! Πάρε ενα μεγάλο χοντρό λάστιχο ( απο εκείνα τα καφέ που δεν ειναι συνήθως για τα μαλλιά ! Ξέρω, ξερω τρομερή η περιγραφή μου ελπίζω να καταλάβατε ποια λέω ) και τεντωστε το. Κρατήστε το τεντωμένο και γράψτε πάνω οτι χρειάζεστε . Μετα αφήστε το να επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος και φορέσετε το στο χέρι σας . Τα γράμματα θα φαίνονται σαν μαύρα κουτάκια και κανεις δεν θα υποπτεύθει τίποτα . Οταν θέλετε να δείτε κατι απλά τεντωστε το λάστιχο . 

9) Η μέθοδος με το χαρτομάντιλο. Πάρε ενα χαρτομάντιλο και γράψε πάνω το σκονακι. Βάλουν το σε ενα πακέτο μαζί με αλλα. Την ώρα του διαγωνίσματος κανε πως Φύσσας τη μύτη σου ενω βλέπεις τις λύσεις. Χωςε το χαρτομάντιλο στην τσέπη σου μετα και ξεφορτωςου τα στοιχεία.

10) Γράψε στο θρανιο σου ή στην καρέκλα του μπροστινή σου το σκονακι σε μορφή κώδικα . ( Ιδιαίτερα οι φιλόλογοι δεν θα πάρουν χαμπάρι! :) Θα αφιέρωσε το επόμενο παρτ στους κώδικες ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ) και μερικά απλά παραδείγματα ;) 

11) Γράψε τις λύσεις στο εσωτερικό μέρος της ετικέτας του μπουκαλιού σου! Πανέξυπνο ! :)

Προσοχή : υπαρχη πάντα ο κίνδυνος να σας πιάσουν ακομα και οι καθηγητές που νομίζετε οτι δεν καταλαβαίνουν τίποτα οπότε πάντα ο καλύτερος τρόπος ειναι αν διαβάζετε έστω και λίγο :)

Ελπίζω να βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and stay focused ! 



Just girly thingsWhere stories live. Discover now