Πως να πείσεις τους γονείς σου να σε αφήσουν να αγοραςεις τακούνια

1.8K 71 3
                                    

Το συγκεκριμένο πάρτ μου το ζήτησε η κολλητουλα μου Samia Oncer . Ναι ξέρω ξερω . Ολες θελουμε να φοραμε τακουνια . Ειναι όμορφα τέλεια και μοδατα και συνδυάζονται σχεδόν με τα παντα . Αλλα υπάρχει παντα ενα μεγάλο πρόβλημα :οι γονείς σου δεν σε αφήνουν να αγοραςεις τακουνια . Να μερικές συμβουλες για το τι να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση : 


1)Κανε έρευνα και προετοίμασε τι θα πεις. Πρώτα κανε μια λιστα με όλα τα αρνητικά που βρίσκουν οι γονείς σου στο να φοράς τακουνια . Κανε όση έρευνα μπορείς και γράψε όλα τα θετικά που εχουν τα τακουνια . Δες μερικά ζευγάρια τακουνια αν θες αλλα μην κοιτάς τακουνια που ξέρεις οτι οι γονείς σου δεν θα σε αφήσουν να πάρεις .

2) Παρουσίασε την έρευνα σου στους γονείς σου και μιλά τους ώριμα και ήρεμα . Μην αρχίσεις να κλαψουριζεις ή να λες " Μα ολες μου οι φίλες φοράνε " αυτό το σιχαίνονται οι γονείς και ειναι 10 φορές πιο σίγουρο να πουν οχι . Μην το αναφέρεις συνέχεια γιατι θα εκνευριστουν και θα πουν σίγουρα οχι .

3) Αν πουν κατι αντίθετο άκουσε τους και μετά πες " Ναι το ξερω , αλλα το καλο με τα τακουνια ειναι οτι ..." μετά χρησιμοποίησε ενα απο τα θετικα που εχεις γράψει για τα τακουνια .

4) Αν τον μπαμπά σου δεν τον πειράζει τόσο πάρε τον με το μέρος σου και μετά μαζι προσπαθήστε να πείσετε τη μαμά σου .

5) Αν το σχέδιο σου έχει δουλέψει πηγενετε για ψώνια με τους γονείς σου . Μην δοκιμαςεις τακουνια που ξέρεις οτι δεν θα σου επιτρέψουν να φορέσεις . Πάρε χαμηλά τακουνια για αρχή .

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα με τις συμβουλες μου ! Till next time keep calm and wear heels!



Just girly thingsWhere stories live. Discover now