Πως να έχεις το καλύτερο καλοκαίρι ever

3.2K 173 20
                                    

Ξέρω , ξέρω είπα οτι θα ανεβάσω part αύριο αλλα είχα μια τρομερή ιδέα και δεν μπορούσα να κρατηθώ ! Μέχρι πριν απο μια εβδομάδα που φύγαμε για διακοπές κατάλαβα πως δεν έχω κανει τίποτα το ενδιαφέρον και το καταπληκτικό αυτό το καλοκαίρι . Αποφάσισα Λοιον να χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου μένει για να κάνω αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο .Λοιπόν σας παρουσιάζω μερικές ιδέες για να έχετε το καλύτερο καλοκαίρι:

1)κανε κάτι καινούριο . Τι περιμένεις ; Το καλοκαίρι ειναι ώρα για περιπέτεια ! Ακομα κι αν δεν πάτε διακοπές με τους γονείς σου σίγουρα μπορείτε να όργανωσετε εκδρομουλες στη θάλασσα και στο βουνό. Κάντε πικ-νικ με τις φίλες σας στο δάσος ή στο πάρκο .Τρομερη διασκέδαση !

2)ανανέωσε το στιλ σου. Καθάρισε την ντουλάπα σου , πετά οτι δεν χρειάζεσαι ή δώρισε τα και άλλαξε look στα μαλλιά σου . Πειραματισου με το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ . 

3)κανε πράγματα για τον εαυτό σου . Διάβασε ψυχολογία για να τον κατανοήσεις καλύτερα ή κανε μανικιούρ,πεντικιούρ ή και μασάζ για να χαλαρωσεις .

4) δοκίμασε νέα φαγητά . Θυμάσαι αυτά τα φαγητά που βλέπεις και αν και δεν έχεις δοκιμάσει ποτε λες πως δεν σου αρέσουν ; Μήπως ειναι ώρα να τα δεις με άλλη ματιά και να τα δοκιμάσεις ;

5) με τους φίλους σου . Πηγαίνετε βόλτες , βγάλτε τρελές φωτογραφίες , κάντε κάτι απίθανο μαζί ,πηγαίνετε στο λούνα πάρκο της περιοχής σας , κάντε ενα τσάι πάρτι , πήγε είτε στο ζωολογικό κήπο ή στο ενυδρείο ! Περάστε καταπληκτικά !

6) μάθετε κάτι καινούριο .Μαθετε να μιλάτε μια νέα γλώσσα ή να παίζετε ενα σπορ.

Και για τους λάτρεις του υπέρφυσικού ...

7) διαβάστε και ίσως δοκιμάστε κάποιο παιχνίδι απο το the world's most dangerous games ! Αν θέλετε να τρομξετε μαζί με τους κολλητούς σας μια δοκιμή αρκεί !Εγγυημένη αδρεναλίνη ! Η ιστοσελίδα ειναι αυτή https://theghostinmymachine.wordpress.com/2014/06/25/the-most-dangerous-games-elevator-to-another-world/ και μπορείτε να διαβάσετε κι αλλα παιχνίδια στο τέλος της κάθε σελίδας . Αν δεν σας αρέσουν τα θρίλερ ή οι τρομακτικές ιστορίες καλύτερα μην διαβάστε αυτές τις ιστορίες !

8) Θα το πω ... Θα με πάρετε για πολύ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΡΛΗ όπως όταν το πρώτο είπα στις κολλητές μου . Να κάτι καινούριο να κάνετε το καλοκαίρι : μάθετε να ελέγχετε τα ονειρα σας . Ναι, καλα ακούσατε όσο τρελό και αν ακούσετε αυτό ειναι υπαρκτό και επιστημονικά αποδεδειγμένο . Ο αγγλικός όρος ειναι lucid dream και μπορώ να σας δώσω οδηγείες για το πως να το καταφέρετε αυτό στο επόμενο καιφαλαιο .( Αν θέλετε γράψτε μου το στα comments ) .Σε ενα τέτοιο όνειρο εσύ εισαι ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής και κανεις πραγματικά οτι θέλεις . Μπορείς να γνωρίσεις τον αγαπημένο σου ηθοποιό ή ήρωα και να φιλη θεός μαζί του ή να ταξιδέψεις σε χώρες μακρινές . The possibilities are endless ! 

Αλλα αρκετά με την παρλαπιπα που με πιάνει οπότε μιλάω γι αυτό το θέμα θα νομίζετε οτι ειναι τρελή ! Ναι ,οκ είμαι τρελή !χχαχααα ! Ελπίζω να σας βοήθησα να περάσετε ενα καταπληκτικό καλοκαίρι ! Bye !kisses κοριτσάκια μου μέχρι την άλλη φορα !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now