Δωρακια για τις κολλητες

1.6K 81 8
                                    

Επειδή μου το ζήτησαν και επειδή μου πηρε κατι αιωνεσσσς να βρω πολλές και ωραίες ιδεες . Να μερικά δωράκια για την κολλητή σου που μπορεις αν φτιάξεις ευκολα και οικονομικά και σίγουρα θα τα λατρέψει :
1) βραχιόλια φιλίας. Αρχίζοντας απο τα κλασσικά μπορεις αν της φτιάξεις μερικά βραχιολάκια φιλίας με χάντρες ή βρίσκοντας οδηγίες στο Ίντερνετ . Να ενα ωραίο βραχιόλι που μπορεις να φτιάξεις :
• κόψε την κλωστή 3-4 φορ φορές το μήκος που θελεις να εχει το βραχιόλι. Δέσει τις κλωστές μαζι σε κόμπο και ασφάλισε τα με μια παραμάνα ή σελοτέιπ σε ενα μαξιλάρι ή στο γόνατο του τζιν σου.
•κανε θηλιά την πρωτη κλωστή στην δεύτερη
•κανε την θηλιά ετςι ώστε η άκρη της κλωστής να βρίσκεται προς το κέντρο
• τραβά δυνατά προς τα πανω για να κανεις κόμπο.
•κανε το αυτο δυο φορές μετα προχώρησε στην επόμενη κλωστή
•Οταν φτάσεις στο κέντρο , αρχιςε ξανα απο τα αριστερά

2)Διακοσμητικο μαξιλάριΠοιος δεν λατρεύει τον ύπνο ;κανεις! Κανε την κολλητή σου να σε ευχαριστεί καθε βράδυ πριν πέσει γαι ύπνο φτιάχνοντας της αυτο το κιούτ μαξιλάρι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2)Διακοσμητικο μαξιλάρι
Ποιος δεν λατρεύει τον ύπνο ;κανεις! Κανε την κολλητή σου να σε ευχαριστεί καθε βράδυ πριν πέσει γαι ύπνο φτιάχνοντας της αυτο το κιούτ μαξιλάρι. Απλά παρε υφασμα στένσιλ και μαρκαδορους για ρουχα πριν ντύσεις απλώς το μαξιλάρι με το υφασμα που θα βάψεις. Το τι θα γράψεις πανω στο μαξιλάρι ειναι δική σου απόφαση εντελώς . Μπορει να ειναι το όνομα της , ενα αστείο ή αυτούς τους στοίχους των 1 direction που λατρεύει .

 Μπορει να ειναι το όνομα της , ενα αστείο ή αυτούς τους στοίχους των 1 direction που λατρεύει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

3)Διακοσμητικό τοίχου με Μονόγραμμα
Τιποτα δεν δείχνει πιο σοφιστικέ και τελειο οπως αυτο. Φτιάξε της ενα διακοσμητικό τοίχου με Μονόγραμμα που αποτελείται απο τρία απλά πραγματα : μια κορνίζα , χαρτί περιτυλίγματος ή χαρτί για κατασκευές και ενα γράμμα απο ξύλο ή χοντρό χαρτόνι που σίγουρα θα το βρεις σε μαγαζί με είδη κατασκευών.

Just girly thingsWhere stories live. Discover now