Το τέλος του δρόμου

646 49 5
                                    

*ανεβαινει η αυλαία για τελευταία φορά *
Κάθε όμορφο πράγμα κάποια στιγμή τελειώνει . Άλλωστε το γεγονός αυτο ειναι που το κανει σημαντικό . Αυτο το βιβλίο υπήρξε για δυο χρόνια ενα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου . Μαζί του γέλασα , έκλαψα έμαθα πράγματα και ωρίμασα . Και ήσασταν κι εσείς μαζί μου εκεί ολες εσείς που με στηρίξατε σε αυτο το μονοπάτι για την δημιουργία και τις ιδέες αυτού του βιβλίου . Δυςτηχως τώρα ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία .
Τόσο καιρό βλέπω ότι ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος και δυσκολεύομαι να κάνω update τις ιστορίες μου . Το ήξερα Βέβαια ότι το καλοκαίρι αυτο θα ηταν το τέλος αυτής της ιστορίας( #πανελληνιες2018)  αλλα ήλπιζα να είχα καταφέρει να το συνεχίσω περισσότερο μέσα στο χειμώνα . Και δεν έχω ανεβάσει εδώ και πολύ καιρό αλλα σας χρωστούσα τουλάχιστον μια εξήγηση αλλα και ενα αντίο μετά απο όλα όσα περασαμε μαζί .
Αυτή η ιστορία λοιπόν φτάνει στο τέλος της και σας αποχαιρετώ *internet hug to all of you amazing girls * αλλα θα συνεχίσω να ειναι εδώ για οποία το χρειαστεί . (Άφησε που μπορεί να μου τη βαρέσει και να γράψω κανα κεφάλαιο έτσι στο άσχετο ... 😂😂😂. )
Προς το παρόν that's all my dear girls . Αν ποτέ χρειαστείτε κάτι θα ειναι διαθέσιμη να απαντάω σε μηνηματα ακόμα και μετά απο πολυ καιρό soooo don't worry . Όσο για τις άλλες ιστορίες θα υπάρξει ενα γενικά μεγάλο editing και ανεβοκατεβάσματα αλλα πρόκειται να ανεβάσω .
Ελπίζω όλες σας κοριτσάκια μου να περνάτε υπέροχα και keep calm and carry on ! *υποκλιση *
*πεφτει η αυλαία *

Just girly thingsWhere stories live. Discover now