Πως να γιορτασεις τα Χριστούγεννα στην εφηβεία

1.2K 73 11
                                    

Το να γιορτασεις τα Χριστούγεννα στην εφηβεία μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά τώρα που η μαγεία των Χριστουγέννων έχει αρχίσει να χάνεται .Οι γονείς σου θέλουν να είσαι με τους συγγενείς σου ενώ εσύ προτομής χίλιες φορές να είσαι με τους φίλους σου.  Κι όμως το να γιόρταζεις τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι διασκεδαστικό ακολουθώντας μερικές συμβουλές :

1)Αγόρασε ή φτιαξε δώρα . Φτιαξε δώρα για τα αδέλφια σου , τα ξαδέλφια σου , γονείς θείους και θείες .

2) Άρχισε νέες παραδόσεις. Ρωτά τους γονείς σου αν μπορείς να κάνετε κάτι διαφορετικό φέτος τα Χριστούγεννα . Μπορεί να πάτε στα χιονιά ή στο παγοδρόμιο 

3) Κανε χειμερινές δραστηριότητες με τους φίλους σου. Σίγουρα όλες είμαστε πολυάσχολους στις γιορτές αλλά βρες χρόνο για να να πάτε με τους φίλους σου για σκι ή για χιονοπολεμο .

4) Οργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Αν θέλεις ή αν οι γονείς σου δεν σε αφήνουν κανόνισε να καλέσετε και τους δικούς σου φίλους αλλά και των γονιών σου . Μπορείς να οριστείς μια μεριά στο σπίτι για τους ενήλικες και μια για τους εφήβους. 

5) Δες πολλές Χριστουγεννιάτικες ταινίες και σπέσιαλ επεισόδια . Ναι μπορεί να τις έχεις δει χιλιάδες φορές και αν φαίνονται χαζές αλλά σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις .

6) Άκου Χριστουγεννιάτικη μουσική .Τσεκαρε το παρτ για την τέλεια Christmas playlist! 

8) Φτιαξε χριστουγεννιάτικα γλυκά . Μπισκότα , κουραμπιέδες μελομακάρονα!

9) Περνά χρόνο με τα μικρότερα αδέλφια σου ή ξαδέλφια σου.δειτε μαζί μια ταινία ή φτιάξετε κατασκευές. Διαβάστε μαζί ένα παραμύθι . Μπορεις ακόμα να τα βοηθήσεις να γράψουν γράμμα στους Άγιο Βασίλη .

Ελπίζω να σας βοήθησα και πάλι σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and...Ah only a few day left for Christmas !



Just girly thingsWhere stories live. Discover now