Fashion image on budget

3.3K 216 12
                                    

Όλες δεν θελουμε να ντυνόμαστε μοδατα και να έχουμε τα πιο glamorous outfits ; Όμως ποτε δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να τα αγοράσουμε ( Καλα δεν λέω κορίτσια ; ) . Παντα όμως θελουμε να είμαστε μεσα στη μόδα στο σχολείο ,  στο φροντιστήριο και στις βόλτες με τις φίλες μας . 

Μην ανησυχείτε όμως ! Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να εισαι fashion icon χωρίς να καταξοδευτεις :

1)κανε εκκαθάριση στην ντουλάπα σου . Βρες τα ρούχα που δεν σου κάνουν ή δεν σου στρώνουν καλα . Μην τα πετάξεις όμως υπάρχουν ενα σωρό τρόποι να τα ξανά χρησιμοποιήσεις ! Μπλουζάκια που σου ειναι απλώς λιγο κοντά μπορούν να κοπούν λιγο και να γίνουν hot fashion items και να μετατραπούν σε μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλιά έξω ! Μπλουζάκια με λιγο κόψιμο στα Μανίκα και ράψιμο απο καυτό γίνονται trendy τσάντες . Και τέλος τα τζιν που έχουν φθαρει ή σκιςτει  μπορούν να γίνουν πανέμορφα σορτσακια !

2) Εκπτώσεις και τιμές ευκαιρίας . Τώρα στις διακοπές ειδικά με τις εκπτώσεις εκμεταλλευσου το και πάρε την κολλητή σου να πάτε για shopping ! Σίγουρα θα βρείτε μαγαζιά με χαμηλές τιμές και προσφορές 1+1 ! Πάρτε την κολλητή σας κι ετοιμαστείτε για shopping therapy ! 

3) καταστήματα που κλείνουν ! Τα καταστήματα που κλείνουν έχουν πολύ χαμηλές τιμές και σίγουρα θα βρεις όμορφα fashion items για το καλοκαιράκι ! 

4) internet . Ο καλύτερος σου φίλος !eBay, Craigslist, Amazon και  Overstock.com ψαχνοντας στο internet θα βρεις χιλιάδες μοδατα πουχα σε πολύ χαμηλές τιμές ! 

5) περιοδικά , περιοδικά , περιοδικά ! Δανεισου απο τις φίλες σου και τις ξαδέλφες σου! Χάζεψε τα fashion outfits και πάρε ιδέες ! Σίγουρα θα βρεις ενα καλό στιλ να δοκιμάσεις !

6)αξεσουάρ ! Σίγουρα θυμάσαι τα βραχιόλια που σου έκανε δώρο η κολλητή σου ή το κολιέ που σου πήρε η ξαδέλφη σου στα γενέθλια σου . Μήπως ειναι ώρα να τα βγάλεις απο το σκονισμένη συρτάρι και να τα χρησιμοποιήσεις για να δώσεις λάμψη και ζωντάνια στα outfit σου ;

7)κανε ανταλλαγές ρούχων ! Είτε ειναι η κολλητή σου ή η ξαδέλφη σου σίγουρα θα έχει μερικά ρούχα που δεν τα θέλει , όπως κι εσύ ! Γιατί λοιπόν δεν τα ανταλλάσσεται μεταξύ σας ; Αυτό που δεν κανει στη μια ή που δεν της αρέσει ίσως αποδειχτεί θησαυρός για την άλλη !

8) Παπούτσια ! Τα cool παπούτσια ειναι must ! Δεν χρειάζεται να ειναι αυθεντικά απλώς να μοιάζουν με αυθεντικά ! All star ή vans all the way κορίτσια ! Σίγουρα και εγγυημένα fashionable shoes ! Και μην ξεχνάτε τα πέδιλα με διπλους πατους ! Εκτός απο το γεγονός οτι ειναι in fashion σας προσθέτουν και μερικούς πόντους !;)

9) Μαλλιά ! Πόσες φορές εχτές δει ενα outfit στα περιοδικά και το καταστρέφει όλο το χτένισμα ; Πάρτε μερικές ιδέες απο απλά χτένισματα απο το internet και voila τα συνδυάζετε με αυτό που θέλετε να φορέσετε και αμέσως το κανει πιο cool !

Ελπίζω να σας βοήθησαν οι συμβουλές μου ! Till next time stay cool! ;)!




Just girly thingsWhere stories live. Discover now