Τύποι μαθητών

1.7K 105 112
                                    

Γεια σας κοριτσάκια μου! Όλες μας ερχόμαστε αντιμέτωπες με το σχολειο καθε μέρα και με τους συμμαθητές μας .  Σήμερα σκέφτηκα να αναλύσω τους τύπους μαθητών που βρίσκουμε κλασικά σε καθε τάξη και φυσικά πως να τους αντιμετωπίσετε . Δεν θέλω φυσικά να προσβάλλω κανέναν τα γράφω για πλάκα . Αν κάποια αισθανθεί άσχημα απο κατι που θα γράψω μπορεί ελεύθερα να μου το πει:

1) Ο υπανρας . Ελάτε τώρα ! Σίγουρα ξέρετε για ποιον μιλάω ! Το παιδί που κάθεται στο τελευταίο θρανίο και κοιμάται οποία ώρα και να ειναι . Συχνα τον παίρνει και ο ύπνος την πρώτη ώρα .

Αντιμετώπιση : Καλά παιδάκια συνήθως αν και βαριουμαι τη ζωή τους στο μάθημα ! Αξίζει να δοκιμάσετε να κάνετε παρέα μαζί τους .

2) Ο σπαστικός . Ξέρετε για ποιον μιλάω . Αυτόν που κάθεται στα πίσω θρανία και νομίζει οτι ειναι έξυπνος αλλα λέει χαζόμάρες όλη την ώρα . Ειναι πάντα και μπορεί να κάνει και τις πιο χαζές ερωτήσεις . Σχολιάζει συνέχεια τα πάντα και δεν σταματάει να μιλάει αν αρχίσει. 

Αντιμετώπιση : Επανέλαβε μετά απο μετά τα εξής :" Οτι και να κανείς ΜΕΙΕΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ή δεν θα φταίω εγώ μετά για τις συνέπειες "

3) Ο Ξεφτερης. Αυτός που ειναι ( φαινομενικά ) τελειος σε ολα τα μαθήματα και ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ' αυτο . Νομίζει οτι τα ξέρει ολα και δεν χάνει ευκαιρία για να πει πόσο έξυπνος ειναι ή να πει σε όλους πόσο καλά τα εχει παει στο διαγωνίσμα. 

Αντιμετώπιση : Κοιτάξετε εξαίρεται την περίπτωση . Μπορεί κατα βάθος να ειναι καλά παιδιά αλλα ο εγωισμός τους τους κάνει εντελώς αντιπαθιτικους και απρόσεκτους στους άλλους χωρίς να υποφέρουν . Συμβουλή : κανε τους παρέα εκτός αν ειναι πολύ αντιπαθιτικους. Δεν χρειάζεται αν γίνετε και κολλητοί 

4) Η ξινη. Οτι και να πεις θα πεταχτεί αν το σχολιάσει . Δεν αντιστέκεται αν σχολιάσει ακόμα και τις κουβέντες των καθηγητών . Αν πεις κατι αμέσως θα πειραχτεί και θα αρχίσει αν σου τη λέει . 

Αντιμετώπιση : Κοινώς γνωστή ως " ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !"

5) Η ονειροπολα. Αυτή που εχει το κεφάλι της στα σύννεφα . Όλη την ημέρα την περνά κοιτάζοντας το κενό αλλα κατα καποιν περίεργο τροπο όταν τη ρωτά ο καθηγητής ξέρει να απαντήσει . 

Αντιμετώπιση : Καλά παιδάκια αν και συνήθως χαμένα στις σκέψεις τους. Κανε την παρέα και δεν θα χάσεις .

6) Το fangirl . Οτι και να πεις θα βρει κάποιο fandom να το συνδυάσει . Είτε ειναι otaku είτε εχει δει teen wolf ή supernatural είτε αν εχει διαβάσει το hunger games ή το the mortal instruments ή ακομα και φαν των 1D αυτο το κορίτσι θυμάται τα πάντα για τις αγαπημένες της σειρές /ταινίες / σταρ κι ομως δεν μπορεί με τίποτα να μάθει το μάθημα της ιστορίας !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now