Πως να κρύψεις απο του γονείς σου οτι έχεις σχέση

2.1K 89 7
                                    

Πρωταπριλια σήμερα και γεμάτη πλάκες...Με τον εαυτό μου να εχει καταλήξει σε μια κωμικοτραγική κατάσταση στο τέλος της Πέμπτης ώρας ... Γιατί ; Πολύ απλά γιατί ειχαμε σχεδιάσει όλοι στην τάξη μου να βάλουμε τα ξυπνητήρια των κινητών μας να χτυπήσουν 10 λεπτά πριν το κουδούνι την ώρα των θρησκευτικών . Και να έρχεται ο θρησκευτικός μας και κάποια στιγμή να αρχίζουν να χτυπάνε ενα ενα τα κινητά και να αγριευει αυτός ( να μας απειλεί οτι θα μας παει στο γραφείο ) και εγώ ευτυχώς να εχω προλάβει να κλείσω το ξυπνητήρι πριν χτυπήσει. Έλα ομως που αντί για να το κλείσω πάτησα αναβολή ! Και να αρχίζει αν χτυπάει την ώρα που μας κάνει κυρηγμα μόνο το δικό μου!!!!Να εχω γίνει κατακκινη και όλη η τάξη να γελάει!Σας έκαναν καμία πλάκα εσάς ; 

Και ας αφήσουμε τώρα τα δικα μου για να πάμε σε ενα θέμα που μου το ζητήσατε παρά πολλές στα comments του προηγούμενου παρτ ! Πως να κρυψείς μια σχέση απο τους γονείς σου. 

Υπαρχει μια σχέση που θέλεις να κρυψείς απο τους γονείς σου ; Ειναι συντηρητικοί ή απλώς δεν θα καταλάβουν; Είτε το κρατάς μυστικό γιατί ειχα πολύ μικρή είτε γιατί ειναι συντηρητικοί ειναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση κρυφή απο τους γονείς σου. Υπαρχει πάντα π κίνδυνος να το ανακαλύψουν και να χάσεις την εμπιστοσύνη τους. 

1) Βάλε τις προταιρεοτητες σου. Αξίζει πραγματικά να κρυψείς μια σχέση απο τους γονείς σου. Οι γονείς σου δεν θα θέλουν τη σχέση Επιδη ειναι αυστηροί , υπερπροστατευτικοί ή ανυσυχουν πολύ;Αποφάσισε αν πραγματικά αξίζει να κρυψείς αυτή τη σχέση  

2) Προσπαθησετε να έχετε την ιδιωτικότητα σας. Δεν ξέρετε ποτε ποιος μπορεί να παρακολουθεί . Ένας φίλος των γονιών σας που περνά απο εκεί ή ενας θείος θα μπορούσε άνετα να προδώσει τη σχέση σας εφόσον δεν γνωρίζει οτι ειναι μυστικό. 

3) Βάλε κωδικό στο κινητό και τον υπολογιστή σου. Αν οι γονείς σου ξέρουν τους κωδικούς σου άλλαξε τους ετςι ώστε να μπορείς να επικοινωνείτε άνετα. Ομως αν χρησιμοποιήσεις έναν οικογενειακό υπολογιστή χωρίς κωδικό θα υπό σιγούν κατι αν ξαφνικά βάλεις έναν. Διέγραψε το ιστορικό μετά τις συνομιλίες σας ομως αυτο θα δείχνει ύποπτο αν δεν εχει διαγραφεί ποτε το ιστορικό σε μια συσκευή. Φρόντισε να ανοίξεις καινούριες καρτελες που θα δικαιολογούν την ώρα που πέρασες στον υπολογιστή. Αν οι γονείς σου τσεκάρουν το κινητό σου είτε μην βάλεις ως επαφή το όνομα του /της ή χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο ή το επίθετο στην επαφή. Μπορείς ακομα να αλλάξει το όνομα απο αρσενικό σε θρυλικό για να μην υπόψιαστουν τίποτα π.χ. Αντί για Στεφανος γράφεις Στεφάνια .

4) Πες στο άτομο με το οποίο έχετε σχέση να μην πορτρέτο τίποτα σε social media. Ειναι πολύ εύκολο για τους γονείς σου να καταλάβουν για τη σχέση σας.

5)εχε καποιον να σε καλύψει . Πες σε έναν κολλητό σου ή έμπιστο φίλο να βοηθήσει για να πει και καλά οτι είχατε μαζί τον βγαίνεις ραντεβου. 

6) Κρυψε τα δώρα. Κρυψε όλα τα δώρα που σου κάνει αλλα βρες καλές κρυψώνες. Οι γονείς σου θα υπόψιαστουν κατι ετςι και αρχίσει να κλειδωνεις ξαφνικά το δωμάτιο σου ή την ντουλάπα σου.

7) Πες του/της οτι δεν πρεπει να μάθουν οι γονείς  σου για τη σχέση σας . Θα σε σώσει απο πολλές  αμήχανες καταστάσεις. 

8) Το να λες ψέματα στους γονείς σου μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο. Κατανόησε οτι μπορεί αν μην σε εμπιστευτούν ξανά αν το μάθουν. 

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and have lots of fun! 

Εσείς κάνατε καμία πλάκα ; Πως κατέληξε Ελπίζω πραγματικά να μην βρέθηκατε στην κωμικοτραγική καταςταςη μου! ;)!

Just girly thingsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang