DIY BACK TO SCHOOL

1.2K 73 8
                                    

Τι σας το θύμισα το σχολειο τώρα θα μου πείτε ... Αυτο που ξερω ειναι οτι βρήκα μερικές τέλεια ιδεες για να φτιάξετε μόνες σας τα σχολικά σας 😉. Ξεκινάω λοιπόν :
1) personalized notebooks
Τα τετράδια σου ειναι βαρετά; Θελεις κατι εντελώς μοναδικό κι εντυπωσιακό ; Μια ιδεα για εσένα ειναι να φτιάξεις τετράδια με το δικό σου στυλ.
Θα χρειαστείς :
• ενα τετράδιο
• μια κάρτα ή χαρτόνι σε οτι χρωμα θελεις
• ενα χαρτί με σχέδιο
• μια κολλα στικ
• αυτοκόλλητα γραμματα
Οδηγίες :
1) κόψε ενα κομμάτι απο το χαρτί με σχέδιο λίγο μεγαλύτερο απο το μπροστά του τετραδίου
2) Βαλε ενα παχύ στρώμα κολλάς στο μπροστινό μέρος προσέχοντας να βάλεις και στις άκρες
3) Πίεσε το χαρτί στην κόλλα αποφεύγοντας τις φούσκες και πάντων της δυνατά για να κολλησει
4)Αν θελεις μπορεις να σταματήσεις εκει και να εχεις ενα απλό τετράδιο με σχέδια ! Αν θελεις να προσθέσεις μια τσέπη κόψε σε γωνία ενα κομμάτι χρωματιστό χαρτί
5) Αν θελεις τοποθέτησε αυτοκόλλητα γραμματα στο μπροστινό μέρος του τετραδίου. Γράψε οτι θελεις
6)Γέμισε την τσέπη με φωτογραφίες ή σημειώσεις.

 Γράψε οτι θελεις 6)Γέμισε την τσέπη με φωτογραφίες ή σημειώσεις

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2) galaxy bag
Πιάστε τα πινέλα σας και ετοιμαστείτε... Ναι στις ζωγράφους της παρέας μιλάω αλλα και σε όλες εσάς που θα ήθελαν να έχουν μαι λίγο πιο μοναδική τσάντα φέτος . Είτε πήρες καινουρια τσάντα και θελεις αν την ζώντα εχεις είτε εχεις βαρεθεί την παλαιά σου ...αυτή η κατασκευή ειναι για εσένα
Υλικά
Μαύρη τσάντα της επιλογής σου
Άσπρη μπογιά για υφάσματα
Φούξια μπογιά για υφάσματα
Μοβ μπογιά για υφάσματα
Μπλε μπογιά για υφάσματα
Ασημί μπογιά για υφάσματα ( με Γκλιτερ κατα προτίμηση )
Πλαστικά πιάτα ( αν δεν εχεις παλέτα )
Σφουγγαράκια για μέικαπ ( μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κανονικά σφουγγάρια αλλα δεν θα βγει τόσο καλο)
Χαρτοπετσέτες
Πλαστικό καλαμάκι
Οδηγίες
1)Καλυψε την περιοχή στην οποία θα δουλέψεις . Τα πραγματα θα γίνουν λίγο messy οποτε καλο ειναι να χρησιμοποιήσεις εφημερίδες ή σακούλες σκουπιδιών για να καλύψεις την περιοχή
2)Γέμισε την τσάντα σου. Για να την ζωγραφίσεις πιο ευκολα γέμισε την με υφάσματα ή σεντόνια ή μαξιλάρια.
3) Βαλε σελοτέιπ στα μέρη του σακιδίου που δεν θες να ζωγραφιστούν. Πχ.φερμουαρ,ετικέτες κλπ
4)Αν θελεις βρες μια εικονα την οποία θα κοιτάς. Βοηθάει τρομερά αν κοιτάς εικόνες απο γαλαξίες που θελεις να ζωγραφίσεις . Ετςι καταλαβαίνεις που πρπει αν πανε τα χρώματα. Οπως με καθε κατασκευή το σχέδιο Ειναι δικό σου.
5) Βαλε μπλε μπογιά στο πιατάκι και αρχιςε να ζωγραφιζεις την τσάντα σου. Αν θελεις μπορεις αν προσθέσεις λίγο άσπρο στο μπλε σου γαι αν το αναδείξεις ακόμη περισσοτερο. Πιστέψτε με κανει διάφορα. Κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της τσάντας με μπλε αφήνοντας καποια μαύρα κενά για αντίθεση. Βουτά το σφουγγάρι στη μπογιά και μετα αφαίρεσε την μπογιά που δεν σου χρειάζεται με το να το πιέζεις στην άκρη του πιάτου. Ετςι δεν θα δημιουργηθούν " λεκέδες " σε ενα σημείο. Στην αρχή θελεις αν εισαι μαλάκια και να αναμειγνύειεται. Οταν ζωγραφιζεις την τσάντα ανάμειξε το χρωμα με το να τρίβεις απαλά με το σφουγγάρι στην περιοχή που θελεις να ζωγραφίσεις. Ανάμειξε το μπλε με το μαυρο με σφουγγάρι ή τα δάχτυλα σου.
6)Αρχιςε να βάζεις μοβ στην τσάντα. Συγκέντρωσε το μοβ σε λιγότερα σημεία απο το μπλε -θυμίσου να αφήσεις μερικά μπλε και μαύρα κενά να φαίνονται. Μια καλή ιδεα ειναι αν βάλεις μοβ στις άκρες και τις γωνιές της τσάντας.
7)Βαλε λίγο ροζ. Αυτο Ειανι προαιρετικό αλλα νομιζω οτι βγαίνει πολυ ωραίο οταν αναμείξεις μπλε ,μοβ και ροζ . Οπως με το μπλε πρόσθεσε λίγο άσπρο για να το αναδείξεις λίγο. Χρησιμοποίησε και ροζ μόνο του για να κανεις διάφορα . Μπορεις ακομα να προσθέσεις λίγο κίτρινο για εφέ.
8) Με το σφουγγάρι πρόσθεσε άσπρο σε τυχαίες περιοχές. Πρόσεχε πολυ με το άσπρο! Ειναι πολυ εύκολο να το παρακάνεις σε αυτο το σημείο αλλα οσο πάρει προσεχείς ολα θα ειναι μια χαρά.
9)Πρόσθεσε μερικά αστερια. Υπαρχουν κάμποσοι τρόποι να το κανεις αυτο. Αν εχεις υπομονή -αντιθέτως με εμένα - μπορεις να πάρεις ενα μικρό πινέλο και αν προσθέσεις αστερια ανάμεσα στις άσπρες περιοχές. Αν βαριέσαι μια καλή ιδεα ειναι να χρησιμοποιήσεις σπρέι στρίβοντας το προς τα πανω και αφήνοντας το να πέσει στην τσάντα. Θα δημιουργήσεις το ίδιο εφέ.

Just girly thingsWhere stories live. Discover now