Πως να κανείς ένα αγόρι να σε γουστάρει

3.3K 125 10
                                    

Θέλεις ένα αγόρι να σε γουστάρει όπως κι εσύ αυτόν; Αν και δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να νιώθει κάτι συγκεκριμένο μπορείς τουλάχιστον να προσπαθήσεις και αν δώσεις μια ευκαιρία στα συναισθήματα του αν εξελιχθούν . Να μερικές συμβουλές για το πως να κανείς ένα αγόρι αν σε γουστάρει :

1) Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου . Πρέπει αν δείξεις σε αυτο το άτομο πόσο απίθανη είσαι αλλά πρώτα πρπει αν ξέρεις πόσο τρομερή είσαι! Αυτο δεν σημαίνει ότι πρπει αν μιλάς δυνατά ή να μην σταματάς ,να είσαι εγώ κεντρική ή αν γκρινιάζεις συνέχεια. Συμβαίνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου .

2) Να ντύνεται όσο καλύτερα μπορείς . Χωρίς να είσαι ψεύτικη κανε μια προσπάθεια να δείχνεις όσο πιο καλά μπορείς μπροστά του. 

3) Κανε αισθητή την παρουσία σου . Δεν μπορεί να σε γουστάρει κάποιος αν δεν γνωρίζει την ύπαρξη σου . Αν δεν σε έχει προσέξει ήδη κανε τον να σε προσέξει . 

3) Εχε καλή αίσθηση του χιούμορ. Το να έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ κάνει τα πάντα καλύτερα . Αυτο δεν συμβαίνει ότι πρπει να χαμογελάς ή να γελάς με οτιδήποτε . 

4) Διξει του ότι είσαι διαθέσιμη . Ένα αγόρι δεν θα κάνει κάποια κίνηση αν νομίζει ότι τα έχεις με κάποιον άλλο. Δείξε του ότι είσαι ελεύθερη .

5) Μην φοβάσαι να γίνεις φίλη του. Αυτο σου δίνει δυο προνόμια : σε γνωρίζει και τον γνωρίζεις καλύτερα .

6) Μιλά του . Είναι μάλλον προφανές αλλά πολύ σημαντικό για να κανείς κάποιον να σε συμπαθησει. 

7) Κανε του κόπλιμεντα. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται τα αγόρια λατρεύουν τα κόπλιμεντα όσο και τα κορίτσια .

8) Κάντε πράγματα μαζί. Το αν κάνετε μαζί δραστηριότητες που ενδιαφέρουν και τους δυο σας θα δημιουργήσει έναν δεσμό μεταξύ σας και θα τον βοηθήσει να εκτιμήσει πόσο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα εισαι.

9) Βρες κάποιος κοινά ενδιαφέροντα και εκμεταλλευσου τα . 

10) Γνώρισε τους φίλους του. Κάθε αγόρι λατρεύει τους φίλους του και τα πιθανά κορίτσια του θα πρπει αν τα πηγαίνουν καλά μαζί τους.

11) Εχε υπομονή . Τα πράγματα παίρνουν χρόνο . Δεν θέλεις να βιαστεί σκιά να. Χάλασε ιός τη σχέση . 

Ελπίζω αν σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκι μου. Till next time keep calm and find the one !



Just girly thingsजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें