Πως να συμπεριφερθω στο κρας

1.2K 76 7
                                    

Ναι ναι το ξερω εχω να ανεβάσω εδω και κατι μέρες αλλα μια τα σχολεία μια τα φροντιστήρια ...ουφ. Τέλος πάντων επειδή μου το ζητήσατε 😉 here you go!
Κάποιες φορές ειναι δύσκολο να εισαι ο εαυτος σου μπροστά σε αυτον που σου αρεςει . Μπορει αν οδηγήσεις σε αισθήματα άγχους και νευρικότητας. Πάντως αυτο που ξέρουμε ολοι ειναι οτι ειναι πολυ δύσκολο να συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά .
1)Να εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θυμίσου αν εκφράζεις τις απόψεις σου μπροστά του. Μερικά κοριτσια αλλάζουν το ποιες Ειναι για να ταιριάζουν με αυτον που τους αρεςει αλλα οσο μεγάλος πειρασμός και αν φαίνεται αυτο καλο ειναι να εισαι ο εαυτος σου .Οταν αρχίσετε αν έρχεστε πιο κοντά μπορεις να ρίξεις μερικά υπονοούμενα οτι σου αρεςει. Τελικά οταν νιώςεις γενναία πες του οτι σου αρεςει αν περνάτε μαζι χρονο .
2)Ρωτά τον εαυτό σου ποιο ειναι το χειρότερο που μπορει να συμβεί . Αυτο ειναι μια πολυ καλή μέθοδος για να ηρεμήσεις . Το χειρότερο πράγμα που μπορει να συμβεί με το να δείχνεις ανυσηχη ή αγχωμένη μπροστά του δεν ειναι κατι που απειλεί την σωματική  υγεία σου. Με το να δεχτείς την μεγαλύτερη εικονα μπορει να εισαι ικανή να χαλαρώσεις σχετικά με τα συναισθήματα σου για αυτον που σου αρεςει.
3)Μιλα καθαρά. Αν μπλέκεις τα λόγια σου καποιος ισως καταλάβει οτι εισαι νευρική επιδη εκείνο το άτομο ειναι μαζι σου( ειδικά οι φιλες σου .you know what I am talking about 😉). Μιλά με αυτοπεποίθηση και προσπάθησε αυτα που λες να βγάζουν νόημα .
4)Πρόσεχε με το γέλιο. Μην γελάς υπερβολικά πολυ και μην γελάς αν δεν ηταν αςτειο. Αν γελάς καθε μισό λεπτό μπορει να το παρακάνεις αλλα γελά αρκετά για να ξέρει οτι ενδιαφέρεσαι σε αυτα που λέει.
5)Κανε οπτική επαφή. Κοιτά τον στα ματια . Προσπάθησε να μην αφήσεις τα ματια σου να κινούνται νευρικά γυρω γυρω. Κοιτά τον στα ματια και δείξε του οτι εισαι αρκετά γενναία για να τον κοιτάξεις.
6)Επικοινώνησε. Προσπάθησε να μιλήσεις οταν νιώσεις αρκετά γενναία . Μην αρχίσεις μια συζήτηση και φύγεις λέγοντας " Και μετα ...εμ...ασε το δεν πειράζει " . Προσπάθησε να σκεφτείς " Ουαου μιλάμε ! Προσπάθησε να εισαι γενναία !"
7)Γίνε φιλη με τους φιλους του. Κάνοντας φιλίες με τους φιλους του μπορει αν σε βοηθήσει πολυ να αντιμετωπίσεις τα αισθήματα άγχους ζούμε το να μειώνεις τν απόσταση μεταξύ σας. Μιλά τους σαν να ειναι φίλοι. Θα σε θυμούνται και θα μιλήσουν για εςενα σε αυτον που σου αρεςει.
8)Περνα καλα ! Μην περιορίσεις την καθε σου κίνηση . Απόλαυσε ν συντροφιά του. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο οταν η στιγμή Ειανι κατάλληλη και να εισαι ο εαυτος σου οταν ειναι κοντά . Το να περνας χρονο μαζι του θα πρεπει αν Ειανι διασκέδαση οχι μάθημα.
9)Να εισαι ο εαυτος σου.(Περίμενε το ξαναπα αυτο ...Τελοσπαντων) μην αλλάξεις για αν δείχνεις κουλ. Η προσωπικότητα ειναι το κύριο πράγμα που ψάχνουν τα αγορια ειναι η προσωπικότητα . Πως να φερθείς φυσικά; Να ειναι ο εαυτος σου . Απλά . Διασκέδασε το. Χαμόγελα και να εισαι φυσικη.
Ελπίζω να βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου. Till next time keep calm and...smile !

Just girly thingsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora