Πως να έχεις την πιο όμορφη τσάντα και σχολικά

3.4K 194 13
                                    

Ξέρω , ξέρω τι θα πείτε τώρα ... Το σχολείο αρχίζει σε ενα μήνα περίπου και γιατί να σας το θυμίζω συνέχεια όμως στ' αλήθεια εάν ετοιμαστείτε απο νωρίς θα είστε πιο οργανωμένες και θα περάσετε υπέροχα . Δεν αναφέρω το οτι όλες θα κοιτάζουν να σουπερ τέλεια σχολικά σας ! ;)

1) σχολική τσάντα . Ναι το ξέρω είπα το προφανές . Δεν χρειάζεστε να ειναι καινουρια απλα λίγη δημιουργικότητα χρειάζεται και θα έχετε μια που κουλ και fashionable σχολική τσάντα . Αν πάλι θελήσετε να αγοράσετε καινουρια προτιμήστε μια απλή polo τσάντα . Έτσι μπορείτε να τη ζωγράφισε ή να της βάλετε οτι άλλο θέλετε . Συγκεντρώσετε λοιπόν μαρκαδορους και χρώματα για ύφασμα , γκλιτερ, χάντρες , κονκάρδες και δαντελένια και δώστε της ενα μοναδικό στυλ ! 

2) κασετίνα. Βρεθήκατε την παλιά σας κασετίνα που την έχετε απο την Πέμπτη δημοτικού ; Γιατί να μην της δώσετε λίγη λάμψη και μια πινελιά απο το στυλ σας ; Πάρτε ύφασμα , κορδέλες ή δαντελες και διακοσμήσετε την δίνοντας της ενα μοναδικό fashion touch που όλες θα λατρεψουν

3) μολύβια . Απλα βαρετά μολύβια . Γιατί να μην τα κάνετε λιγο πιο ζωντανά ; Αρπάξετε το σελοτειπ με τα σχέδια και κόλλησε το πάνω στα μολύβια σας . Όμορφα και χωρίς πολύ κόπο !

4) τετράδια . Πιάστε κόλλες , χαρτί περιτύλιγματος , στελοτειπ και οτι άλλο σας αρέσει και διακοσμήσετε με τρέλα σχέδια τα τετράδια σας ! Μοναδικό!

5) συνδετήρες. Πόσες φορές έχετε βρει κουμπιά απο δω κι απο εκεί και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε ; Λοιπόν γιατί δεν αρπάξετε το πιστόλι με την κολλά και να τα κολλησετε πάνω στους συνδετήρες σας μετατρέποντας αυτό το βαρετό αντικείμενο σε μια μοναδική δημιουργία απο τα χεράκια σας;

6) ντουλαπάκι . Για ολες εσάς τις τυχερες που έχετε ενα ντουλαπάκι στο σχολείο σας ιδού μερικές ιδέες . Περάστε το εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιου σας με ενα πανέμορφο χρωματιστό χαρτί περιτύλιγματος . Κολλησετε με μαγνητακια μετά στο εσωτερικό της πόρτας φωτογραφίες ή χρησιμοποιήστε μαγνητικες κορνίζες !Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε μηνύματα και που σας άφησαν οι φίλοι σας και να βάλετε ενα μαγνητικό καθρεφτάκι !Για το πανω μέρος του ντουλαπιου σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα μικρό πολυελαιο που φτιάξατε εσείς  . Πάρτε σύρμα και κάντε το σε σχήμα αγκιστριου ή ακομα καυτερά χρησιμοποιήστε ενα αγκίστρι με τέσσερα άκρα . Πάρτε αλυσίδα και ένωσε τα άκρα . Έπειτα κρεμάσετε και διακοσμήσετε τον υπόλοιπο πολυελαιο με χάντρες. Στα ράφια του ντουλαπιου σας τοποθετήστε μολυβοθήκες και ενα κουβαδάκι για να βάζετε τα σκουπίδια σας .

Ελπίζω να σας βοήθησαν οι ιδέες μου ! Till next time keep calm !


Just girly thingsWhere stories live. Discover now