Πως να καταλάβεις οτι αρέσεις σε ενα αγορι

5K 158 27
                                    

Απο ενα πρόβλημα που μου εμπιστεύτηκε μια απο εσάς κοριτσια ( Δεν θα γράψω όνομα εκτός αν το θελήσει η ίδια ) εμπνεύστηκα αυτό το παρτ. Πριν αρχίσω θέλω να σας πω οτι αν σας απασχολεί κατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν ειναι αυτό όσο ασήμαντο κι αν θεωρείτε οτι μπορεί να ειναι , αν θέλετε καποιον να μιλήσετε εγω θα ειμαι εδώ . Οτι θέλετε μπορειτε να μου στείλετε μηνημα και θα απαντήσω το σηντομοτερο δυνατόν .

Σου αρέσει ενα αγορι αλλα δεν εισαι σίγουρη οτι και εκείνος αισθάνεται το ίδιο? Ή ισως αναρωτιέσαι αν αυτό το αγορι κοιτάει εσένα απο ενδιαφέρον ή απλα κοιτάει η αφίσα πίσω σου . Οποιος ο λόγος να μερικοί σίγουροι τροποι να καταλάβεις αν αρέσεις σε ενα αγορι:

1) Εξέτασε την γλώσσα του σώματος του . Η γλώσσα του σώματος μπορεί να αποκαλύψει πολλά . Ειδικα σε κατι τέτοιες περιπτώσεις . Να μερικα σημάδια που πρέπει να προσέξεις για να καταλάβεις αν πραγματικά του αρέσεις : 

• Σε κοιτάει πολύ. Το φρύδι του μπορεί να σηκώνεται οταν σε κοιτάει . Μπορεί να μην εχει καν συνηδηση του οτι σε κοιτάει τόσο πολύ .

• Δες ποσο κοιτάει το πρωσωπο σου και κανει οπτική επαφή . 

•Δες αν φροντίζει τον εαυτό του . Ισως φτιάχνει τα μαλλιά του ή το πουλοβερ του  ή δένει τα κορδονια του οταν πας να του μιλήσεις .

•Πρόσεξε τον τροπο με τον οποίο κάθεται . Αν δεις κυρίως αντρικές χειρονομίες , κάθεται με ανοιχτά τα πόδια ή βάζει τις παλαιές του πανω στα πόδια του προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει.

• Αν του αρέσεις γυρίζει σπάνια την πλάτη του σε εσένα , συνήθως γέρνει προς το μερος σου και σε κοιτάζει πολύ . Αν καμπουριάζει οταν ειναι κοντά σου τότε ειναι ρομαντικός και νοιάζεται για αυτά που εχεις να πεις . 

2) Εξέτασε τη οπτική του επαφή . Ενα αγορι που του αρέσεις θα σε κοιτάζει . Αν ειναι ντροπαλός ισως να γυρίσει απότομα προς τη άλλη μεριά αν τον πιάσεις να σε κοιτάζει . Για να δεις αν ενδιαφέρεται κοιτά τον στα ματιά για τέσσερα δευτερόλεπτα ( ποιο πολύ ειναι περίεργο απλα ) και γυρνά να κοιτάξεις αλλού . Αν τον δεις να σε κοιτάζει ακομα τότε ενδιαφέρεται . Για να το παίξω και λιγο επιστήμονας τώρα ( χαχχαχααα) οι κόρες των ματιών του μπορεί να διαστελλονται αν του αρέσεις αλλα αυτό ειναι δύσκολο να το προσέξεις και μπορεί να πιαστείς να φέρεσαι περίεργα κοιτώντας τον απο κοντά στα ματιά .

3) Άκου τι λέει. Αν του αρέσεις και ειναι αγχωμένος ή δεν ειναι σίγουρος αν τον συμπάθεις θα αρχίσει αν μιλά για τον εαυτό του . Πολλές φορές τα αγόρια θέλοντας να αποδείξουν και καλα κατι μιλάνε για τους ίδιους . 

4) Πρόσεξε το ποσο σε άκουμπα. Ειναι σημαντικο να προσέξεις αν σε ακομπαει και τις αντιδράσεις του οταν τον άκου πας εσύ . Αν του αρέσεις ισως βάλει το χέρι του πανω στο δικό σου οταν μιλάς ή θα ακουμπήσει λιγο το πόδι του πανω στο δικό σου και δεν θα το μετακινήσει απο εκεί . Ή ακομα μπορεί αν σε αγκαλιάζει για μικρά πράγματα οπως για να σε χαιρετήσει ή απλα και μονο επειδη " δείχνεις οτι χρειάζεσαι αγκαλιά " .

5)Κοιτά τις αντιδράσεις του. Αν του αρέσεις θα σου συμπεριφέρεται διαφορετικά απο τους υπόλοιπους στην παρέα . Θα αρχίσει να σου φέρεται προστατευτικά . Κοιτά για σημάδια οπως το να μετακινείται την καρέκλα του προς την μεριά σου , να ακουμπά το πίσω μερος της καρέκλας σου , να αφήνει το μπουφάν του στο πίσω μερος της καρέκλας σου ή ακομα και να σου φορα το μπουφάν του οταν κρυώνεις.

6) Κοιτά για ξαφνικό ενδιαφέρον για τα πράγματα που κανεις . Μπορεί να ενδιαφέρεται για το είδος μουσικής που ακούς , το οποίο δεν ξέρει καλα , μπορεί να σε ρωτά γι'αυτο και τους μουσικούς / τραγουδιστές .

7) Κοιτά για σημάδια άγχους. Σημάδια άγχους ειναι να ιδρώνουν οι παλαμες του , να τον πιάνει νευρικό γελιο , να μην μπορεί να κάτσει ήσυχος ή να κοιτά απο την άλλη μεριά οταν τον κοιτάς .

8) πρόσεξε τους φίλους του . Ισως του κανουν νοήματα οταν εισαι μαζι του , να σου δίνουν να καταλάβεις οτι του αρέσεις ή να προσπαθούν να μάθουν αν σου αρέσει . 

9) Δες αν σε μιμηται. Το να μιμηται τις κινήσεις κάποιου που σου αρέσει ειναι υποσυνηδειτο φαινόμενο. Αν προσέξεις οτι μιμείται τις κινήσεις σου τελευταία υπάρχει μεγαλη πιθανότητα οτι του αρέσεις.

10)Αν σου μιλάει συχνά στο Facebook ισως σημαίνει οτι του αρέσεις. 

Ελπίζω να σας βοήθησα και πάλι με τις συμβουλες μου κοριτσάκια μου. Till next time keep calm and find love!



Just girly thingsWhere stories live. Discover now