Οταν εσυ και η κολλ σου δεν ειστε πια φιλες

900 46 8
                                    

Ειμαι αρρωστη στο κρεβατι και πρεπει να κάνω ενα τόνο ασκησεις αρχαια που δν εχω κανει και πρπει αν παραδώσω αυριο γτ λειπει το τετράμηνο ...ΑΝΤΙΓΟΝΗ! Μπλιαχ... Αφήστε τα . Δν έγραφα τοςο καιρό γιατι μας είχαν πρήξει με τα διαγωνίσματα και τώρα ειμαι εδω και 5 μέρες κρεβατωμένη με πυρετό ...ΥΠΕΡΟΧΑ...😂😂😂👌🏻

Το να χωρίσεις με την κολλητή σου Ειναι απαίσιο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Το να χωρίσεις με την κολλητή σου Ειναι απαίσιο . Εμ...περιμένετε λιγο ΑΠΑΙΙΙΙΣΙΟΟΟΟΟΟ. Τιποτα δν ειναι χειρότερο απο το αν χασεις την κολλητή σου είτε ειναι για καποιο τεράστιο καυγά ή το αποτέλεσμα της απομάκρυνσης σας. Οτι κι αν εχει γίνει να μερικά βήματα για να το αντιμετωπίσεις :
1)Κατανόησε ποσο χάλια ειναι. Είσταν πολυ κοντά για παρα πολυ καιρό . Μπορει αν νιώθατε και σαν αδελφές . Το να προχωρήσεις απο εδω και πέρα θα πονάει για λιγο και ειναι εντάξει να εισαι λυπημένη. Δεν εχει νόημα να προσποιηται οτι δεν ειναι οτι χειρότερο . Καποια κοριτσια περιγράφουν τον χωρισμό τους με την κολλητή τους χειρότερο απο χωρισμό με αγορι.
2)Αλλα έμπιστου οτι υπαρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ακομα κι αν ενα χαρούμενο μέλλον χωρίς την κολλητή σου μοιάζει αδύνατο τώρα πίστεψε μας μπορει αν συμβεί. Θα εχεις πολυ περισσότερους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή σου καποια μέρα. Το δύσκολο ειναι να το πιστέψεις και να ζήσεις την καθε μέρα μέχρι να το καταφέρεις.
3) Αντιστασιυ στην παρόρμηση αν φτιάξεις αμέσως την φιλια . Ειναι πιθανόν οτι κι αν έγινε μεταξύ σας να ξεφουσκώσει και να γίνετε παλι φιλες . Αλλα για να γίνει αυτο ισως χρειάζεστε λιγο χώρο και χρονο για να είστε παλι φιλες.
4)Μιλα στις κοινούς σας φιλους. Μια καλή ιδεα ειναι να εξηγήσεις οτι η κολλητη σου και εσυ δεν εισαστε τοςο κοντά αυτον τον καιρό. Με αυτον τον τροπο θα ξέρουν να μην ζητήσουν και απο τις δυο σας να πάτε καπου μαζι ετςι ώστε να αποφύγετε τις άβολες στιγμές.
5) ΜΗΝ σύρετε τους κοινούς σας φιλους στον τσακωμό . Ακομα κι αν ειναι δελεαστικό να λες τα συναισθήματα σου και αν τους εξηγεις τι έγινε με εςενα και την πρώην κολλητη σου δεν αξίζει. Το κουτσομπολιό εχει τροπο να βγει παραέξω ακομα κι αν εμπιστεύεσαι τους φιλους σου 300%. Καποια μπορει να σας ακουσει ή τα σκρίν της συζήτησης σας μπορει να σταλεί κατα λαθος στο λαθος άτομο. Τότε ειναι που κανεις σκάιπ με την φιλη σου απο την κατασκήνωση , τον παλι σου γείτονες που μετακόμισε ή την if σου. Αν μιλας άσχημα για την πρώην κολλητη σου στους κοινούς σας φιλους τους φέρνεις σε πολυ δύσκολη θέση . Δεν θελεις αν τους κανεις να διαλέξουν ανάμεσα σας.
6)Φτιάξε ενα σχέδιο δράσης. Ειναι ενα πάρτυ αυτή τη βδομάδα και θες να πας αλλα ξερεις οτι αθ ειναι κι αυτή εκει ; Τι κανεις ; Αυτο που χρειάζεσαι ειναι μια καλή φιλη στο πλευρό σου για να επιβιώσεις. Περνα τη νυχτα βασιζομενη σε αυτή τη φιλη αλλα Αντιστασιυ στην επιθυμία να προσπθεις να κόντραρε ις την πρώην κολλητη σου. Αντιθέτως χάρισε της ενα " γεια " και προχωρά.
7)Κανε αν ο καθηγητής δεν εχει τις θεςεις σας κανονιςμενες οτι μπορεις για να κανεις τις κοινές σας ώρες στην ταξη λιγότερο awkward. Αν ο καθηγητής δεν εχει τις θέσεις σας κανονιςμενες άλλαξε την θέση σου ετςι ώστε δεν θα χρειάζεται να κοπανάτε τους αγκώνες σας μια ώρα. Αν σας βάλουν μαζι σε ο,άδικη εργασία το καλύτερο που μπορεις αν κανεις ειναι να φερθείς ευγενικά ακομα κι προτιμάς να μετακομίσεις στη Σιβιρια απο το να περάσεις χρονο μαζι της . Οι πιθανότητες λένε οτι αν δεν μετατρέψεις την ταξη σε πεδίο μάχης ούτε αυτή θα το κανει .
8) Προσπθησε να κανεις παρέα με παιδια απο τον κοινό σας κύκλο χωριστά . Οταν είστε στην ίδια παρέα ειναι απίστευτα δύσκολο αν απομακρυνθειτε . Αλλα αν το να κάνετε παρέα ολοι μαζι ειναι κάπως άβολο Προσπθησε να κάνετε παρέα σε μικρότερα γκρουπ ή με ενα μόνο άτομο . Αρχιςε με τα μέλη της παρέας με τα οποία είστε πιο κοντά . Μπορει στο τέλος αν ανακαλύψεις οτι δεν έχουν τιποτα μαζι σου ειναι απλά αναστατωμένοι γιατι δεν ξέρουν πως να χειριστούν την καταςταςη .
9)Δώσε προσοχή στα συναισθήματα σου . Οταν κανεις παρέα μονη σου με μια απο αυτεςδες πως νιώθεις . Εισαι χαρούμενη αν εισαι εκει ; Μπορει να ανακαλύψεις οτι δεν εχεις κοινά και αν θελεις αν αναζητήσεις διαφορετικές φιλίες . Ειναι δύσκολο να το κατανοήσεις αλλα το να αφήνεις μια κατασταση που δεν λειτουργεί μπορει αν ειναι απελευθερωτικό συναίσθημα .
10)Μιλα με καποιον . Μια συζήτηση με τη μητερα σου , την αδελφη σου ή το φίλο σου μπορει αν σε απελευθερώσει.
11)Μεγάλωσε τον κύκλο σου. Αν όλες οι φιλες σου ειναι κοινές με την πρώην κολλητη σου ισως ειναι δύσκολο αν κάνετε παρέα στην αρχή . Προσπθησε να επεκτεινεις τον κύκλο σου . Δεν χρειάζεται αν ειναι ενα μεγάλο άβολο πραγμα . Ξερεις το κορίτσι που κάνετε μαζι μάθημα επιλογής ή κατεύθυνση. Αν γίνει περίεργο επέστρεψε το θέμα στο ποσο σπαστικός ειναι ο καθηγητής σας. Δεν χρειάζεται να αποχαιρετήσεις τους παλιούς σου φιλους αλλα οταν εχεις δύσκολες στιγμές κάποιες φορές το αν βρίσκεις νέους φιλους που μπορεις να εμπιστευτείς βοηθάει πολυ !
12)Δοκίμασε κατι καινούργιο. Η βαρεμάρα γεννά στεναχώρια . Γράψου γυμναστήριο , για με εθελόντρια , κανε επιτέλους αυτο το κανάλι στο YouTube . Το αν μένεις απασχολημένη θα σε βοηθήσει αν ξεπεράσεις την παλια κολλητη σου και το Δράμα του καυγά σας. Και αν γνωρίσεις την νέα σου κολλητη στην ομάδα βόλεϊ αυτο ειναι τελειο !
13)Σόσιαλ μίντια. Ειναι ώρα να αλλάξεις την προφίλ σου που είτε μαζι σε μαι δική σου εντυπωσιακή φωτό . Και οσο το κανεις μην βασανίζει τον εαυτό σου με τις ειδοποιήσεις και τα τσέκ ιν της στο φβ. Μην χρησιμοποιήσεις τα μεςα αυτα για να της κανεις συγκαλυμμένες επιθέσεις. Δεν θελεις να φέρεις σε αμηχανία τους φόλοουερ σου.
14)Σκεψου αν η φιλια σας αξίζει να σωθεί . Ειναι αυτή η φιλια μια που θελεις και αξίζει αν σώσεις οταν περάσει καποιο καιρό χωριστά γιατι χρειάζεστε χορό και χρονο ή ειναι μια τοξική φιλια ;
15)Ζήσε την ζωή σου . Δεν μπορεις αν σταματήσεις τα πάντα . Μπορει αν σχεδιάζεται να εισαι μέχρι τα γεράματα με την κολλητη σου . Ειναι λυπηρό να αφήνεις αυτα τα ονειρα. Αλλα το μα φεύγεις απο μια φιλια που δεν δουλεύει ποια δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να βρει μια υπέροχη και καλυερη φιλια.
Ελπίζω να βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and...υπόσχομαι να μην κάνω δυο μήνες παλι να ανεβάσω...!😂😂😂

!😂😂😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Just girly thingsWhere stories live. Discover now