Ιδέες για το καλύτερο δωμάτιο οικονομικά

4.9K 283 13
                                    

Λοιπόν όλες θελουμε ενα πολύ κουλ και όμορφο δωμάτιο και ειδικά τώρα στην εφηβεία θελουμε να αλλάξουμε το ροζ δωμάτιο που βάλαμε στα 5 μας .Ομως δεν έχουμε όλες χρήματα να αγοράσουμε καινουρια έπιπλα και μπογιά για να βάψουμε το δωμάτιο , όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε ενα πολύ κουλ δωμάτιο:

1)Χρησιμοποιήστε την παλιά μπογιά που έχουν οι γονείς σας στην αποθήκη. Έχετε έναν κουβά μπογιά που , όπως όλοι μας συνήθως 'εχουμε ξεχάσει παρατημένο στην αποθήκη ; Μην κάθεστε ! Χρησιμοποιήστε τον! Με τη βοήθημα του μπαμπά , που σίγουρα θα ξέρει μερικά κολπακια βάψετε το δωμάτιο σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ενα ευρώ !

2) έχετε φωτογραφίες με τις κολλητές σας στο κινητό σας; Γιατί να μην τις τύπωσετε και να διακοσμήσετε την ντουλάπα σας ή καποιο τοίχο του δωματίου σας . Γίνεται μοδάτο και πολύ όμορφο !

3)Έχετε κήπο ή μπαλκόνι με λουλούδια ; Μια ωραία ιδέα ειναι να κόψετε μερικά και να τα βάλετε σ' ενα βάζο στο δωμάτιο σας! Θα αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του δωματίου σας και θα το κανει ενα πιο ζωντανό κι ευχάριστο μέρος!

4) Θυμάστε όλες σίγουρα αυτά τα γυάλινα μπουκάλια που πετάτε ; Γιατί να μην τα πάρετε και να τα χρησιμοποιήσετε αντί για βάζα ; Δίνουν πολύ στιλ στο δωμάτιο και το κάνουν πιο ευχάριστο στα ματιά των άλλων !

5)Θυμάστε όλα αυτά τα πράγματα που δεν χρησιμοποιήστε πια αλλα λυπάστε να τα πετάξτε ;Μαζέψτε τα και πηγαίνετε τα στο second-hand shop της περιοχής σας. Θα τα ανταλλάξουν με αλλα αντικείμενα που μπορείτε να διαλέξετε και που θα κάνουν το δωμάτιο σας το υπέροχο καταφύγιο που ονειρευεστε .

6)για τους λάτρες της φύσης : έχετε κοχύλια ή αλλα όμορφα φυσικά αντικείμενα απο την παραλία ; Να η ώρα να τα διακοσμήσετε . Θα δώσουν στο δωμάτιο σας μια γαλήνια ατμόσφαιρα 

7) Κεριά , κεριά , κεριά ! Ειναι απλή οικονομική λύση που δίνει πολύ στιλ σ'ένα δωμάτιο . Για το πιο όμορφο αποτέλεσμα προτιμήστε να βάλετε πολλά  κεριά που έχουν διαφορετικά ύψη μαζί ! 

8) Μην ξεχνάτε το internet! Girls ,εμπιστευτείτε με ! Το e-bay έχει πολλά πανέμορφα και fashionable πράγματα για να κάνουν το δωμάτιο σας gorgeous !

9) Βάλτε τις αφίσες σας σε κορνίζες ! Δείχνουν πιο μοδάτες συν το οτι δεν καταστρέφονται !

10)κουτιά ,κουτιά , κουτιά ! Αν είσαστε όπως εγώ θα έχετε ενα σωρό μικρό πραγματάκια να σέρνονται εδώ κι εκεί στα ράφια σας ! Αυτό το κόλπο σοβαρά βοηθάει να δείχνει το δωμάτιο σας τακτοποιημένο.Θυμαστε όλα εκείνα τα κουτιά που έχετε ; Βάψετε τα , διακοσμήσετε τα ή περάστε τα με χαρτί περιτύλιγματος και βάλτε μεσα όλα αυτά τα μικρό πραγματάκια ! 

11) Θυμάστε όλα εκείνα τα καλαθάκια που έχετε και ποτέ δεν θελήσατε να πεταξετε ; Γιατι δεν τα χρησιμοποιήστε για να βάλετε μεσα τα αγαπημένα σας περιοδικά ;

12)Θυμάσαι εκείνα τα διακοσμητικά που σου έχει κάνει δώρο η κολλητή σου και τα έχεις καταχωνιασμένα στο πίσω μέρος του ντουλαπιου σου ; Η εκείνον τον πίνακα που σου έκαναν δώρο και δεν έχεις μπει στον κόπο να τον κοιτάξεις καν γιατί δεν ταίριαζε με το χρώματα του δωματίου σου ;Ίσως ειναι ώρα να το ξανά σκεφτείς και να τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά στο καινούριο σου δωμάτιο !

13)Βάλε λιγο χρώματα στο δωμάτιο σου ζωγραφίζουν της την πόρτα σου ! Για όλους τους καλλιτέχνες εκεί έξω :είμαι σίγουρη οτι το θέλετε πολύ αυτό ! 

14) DIYs ! Σοβαρά ! Για όλες εσάς με ταλέντο στη ζωγραφική και τις κατασκευές ! Online θα βρείτε άπειρα DIYs με απλά υλικά που ίσως ήδη έχετε και που θα κάνουν το δωμάτιο σας το πιο όμορφο !

15)Και μην ξεχνάτε ...διασκεδάσετε το και παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια !

 Ελπίζω να σας βοήθησαν οι ιδέες μου να φτιάξετε ενα πολύ κουλ δωμάτιο !Till next time have fun !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now