Πως να πεις στους γονεις σου οτι εχεις wattpad

1.2K 63 8
                                    

Αυτο το κεφάλαιο μου το ζητηςαν και απο το εχω καταλάβει ειναι φαςη ASAP . Το wattpad ειναι μια υπέροχη κοινότητα νεαρών συγγραφέων που μπορούν αν μοιραςτουν μεταξύ τους τις ιδεες τους. Οι περισσότερες ισως το έχουν πει στους γονείς τους οταν γράφτηκαν σε αυτο το σάιτ αλλα υπαρχουν και άλλες που για κάποιους λόγους δεν τους το έχουν πει αλλα ξεπερνά οτι θέλουν να τους το πουν καθως ισως ειναι μεγάλο κομμάτι της ζωης τους καθως έχουν καταφέρει πολλά . Να μερικές συμβουλες για το πως να τα βγάλεις πέρα :
1)Βρες τους στις καλές τους οταν τους το πεις. Κρατά στο μυαλό σου οτι δεν θελεις αν αρχίσετε να τσακώνεστε αφού θελεις να τους δείξεις οτι το αν εισαι μέλος σε αυτο το σάιτ ειναι μια καλή ιδεα.
2)Δείξε τους το σάιτ. Ασε τους να διαβάσουν για αυτο. Μπορεις αν βρεις πληροφοριες για το wattpad αν συνεχίσεις να σκρολαρεις μέχρι το τέλος της σελίδα και πατήσεις about us .Αν έχουν καποιο πρόβλημα μπορούν να επικοινωνήσουν ακομα και με το wattpad με το contact us για αν βεβαιωθούν οτι ειναι ασφαλές.
3) Εχε επιχειρήματα . Αυτο ειναι πολυ σημαντικό οταν μιλας με τους γονείς σου καθως θα θεωρήσουν οχι μόνο οτι εισαι αρκετά ώριμη για να μιλας μαζι τους χωρίς φωνές αλλα και ισως  αρκετά υπεύθυνη για να κρατήσεις τον λογαριασμό σου.
4) Εξήγησε οτι το να ανήκεις στο wattpad μπορει αν βελτιώσει τις γλωσσικές σου ικανότητες τόσο στα ελληνικα οσο και στα αγγλικά. Αυτο περιλαμβάνει τόσο το γραπτό λόγο οσο την ομιλία και μπορει επίσης να διευρύνει το λεξιλόγιο σου .
5) Εξήγησε ως άλλο επιχειρημα οτι εινια κατι χρήσιμο να κανεις στον ελεύθερο σου χρονο. Η γενική εντύπωση που θελεις να τους δώσεις ειναι οτι :δεν ειναι καλύτερα να γραφεις μια ιστορία αντί αν εισαι εξω μέχρι αργά ; Να εισαι ευγενική. Δεν χρειάζεται να γίνεις πιεστική.
6) Πες τους να σκεφτούν πως το αν εισαι μέλος αυτής της κοινότητας σε βοηθά να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου και να επικοινωνείς τις εμπειρίες σου μέσα απο ιστοριες. Μπορεις αν εξηγήσεις πως αυτο μπορει αν σε βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση σου και στις εργασίες σου.
7) Αυτοσχεδίασε αν βλέπεις οτι χρειάζεται . Δείξε γλυκιά και υποσχεσουνα να κανεις δουλειές του σπιτιού ή πες τους οτι δεν θα κανεις πραγματα για τα οποία σε επιπλήτουν. Εξήγησε τους οτι το wattpad θα σε βοηθήσει να τα πηγαίνεις καλύτερα στα μαθηματα του σχολείου ( οπως την γλωσσα ) και δεν θα το χρησιμοποιης εις βάρος τους.
8) Ρωτά τους γονείς σου αν έχουν καποια απορία . Να εισαι ειλικρινής στις απαντησεις. Μην εισαι υπερβολική για τα προτερήματα του σάιτ . Απλώς εξήγησε τους πως θα σε οφελήσει.
9) Αν θελεις να τους δείξεις fanfiction ή αλλα έργα ...απέφυγε αυτα με περιεχόμενο για ενήλικες . Τα fanfiction που ειναι listed ως " lemon" ή " mature content " δεν ειναι καλή ιδεα.
Ελπίζω να βοήθησα αμάξι σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and...write stories!

Just girly thingsWhere stories live. Discover now