8 λαθη για τα μαγιο που δεν ηξερες οτι εκανες

1.3K 77 2
                                    

Αρχίζει και κανει ζέστη εδω κατι που σημαινει ενα μόνο πράγμα . Εντάξει τρία : Ενα, ιδρώτας. Δυο ,έντομα . Τρία το να ονειρεύεσαι να εισαι κοντά σε νερό . Είτε σου αρέσει να πηγαίνεις στην παραλία , να εισαι στην πισίνα ή κοντά σε λίμνη καθε καλοκαιρι θα θελεις σίγουρα το κατάλληλο outfit για την περίσταση . Αυτο σημαινει οτι θελει μαγιό :)
Περιέργως το αν φορέσεις νέο μαγιό όσες φορές και να το εχεις κανει στη ζωή σου ειναι ...απλά κάπως. Ακομα κι αν ζεις με το μαγιό σου όλο το καλοκαιρι μπορει να ειναι δύσκολο αν βρεις το κατάλληλο μαγιό γαι εσένα και πως να μην το φθείρεται. Είτε θελεις νέο μαγιό ή απλά θελεις να ξερεις αν αυτο που εχεις ειναι το κατάλληλο για εσένα δεν εχεις παρα να διαβαςεις τα παρακάτω λάθη με μαγιο που δεν ήξερες οτι έκανες :
1)το να μην κανεις ( φτου πως το λένε στα ελληνικα και θα ακουστεί και γελειοοοοοο )jump test πριν το αγοράσεις . Αυτο που ενοω ειναι ,οσο τελειο κι αν ακούγεται ,να δοκιμάσεις να δεις αν συγκρατεί καλα το αθώα σου το συγκεκριμένο μαγιό. Ειναι πολυ καλύτερο αν το μάθεις αυτο οσο εισαι μονη σου παρα σε μαι γεμάτη παραλία
2)Να αγοράζεις στα τυφλά ενα πανω μέρος και ενα κάτω μέρος μαγιου στο ίδιο μέγεθος . Μόνο και μόνο επειδή σου κανει το πανω μέρος μην βγάζεις γρηγορα συμπεράσματα οτι θα σου κανει και το κάτω . Ή ισως το κάτω να σου κανει τέλεια ενω το πανω...δεν προσφέρει τόση κάλυψη . Πάντα οταν μπορεις δοκίμαζε τα πριν τα αγοράσεις . Πολλές φορές δεν μπορεις να επιστρέψεις τα μαγιο μετα την αγορά τους.
3)το αν αποφεύγεις γενικά τα μαγιο γιατι δεν βρίσκεις κατι να σου κανει . Ναι ειναι αληθεια ειναι μια δυσκολία να βρεις ενα μαγιο για μεγαλύτερο στήθος ή σώμα . Αλλα υπαρχουν τόσες επιλογές για μεγάλα μαγιο σήμερα και πολλές απο αυτες ειναι και όμορφες και χαριτωμένες.
4)το να ξεχνάς οτι τα one piece ειναι τέλεια. Ναι ναι υπαρχουν ολόσωμα και πολλές φορές μας μαθαίνουν με καποιο τροπο οτι ειναι για πιτσιρίκια ή για μαμάδες αλλα μην το μπερδεύετε. Ναι υπαρχουν πολλά ωραια μπικίνι αλλα μην υποτιμάτε την δύναμη ενός τέλειου one piece. Είτε πας γαι κατι απλό ή για κατι που ξεχωρίζει ή για κατι που λέει τατατατταααααα  σίγουρα θα βρεις αυτο που σου ταιριάζει.
5)Να μην κανεις τεστ περπατήματος . Το ενοω τώρα , βάλε το κάτω μέρος του μαγιου σου (πανω απο τα εσώρουχα φυσικά ) και περπατά γυρω . Κοιτά αν το κάτω μέρος ειναι εντάξει και ειναι το σωστό για εσένα. Καλύτερο απο το να το μάθεις στην παραλία .
6)Το αν κρατάς πανω σου το μαγιο μετα το κολύμπι. Ειναι άλλο πράγμα να κατςεις στον ήλιο μετα απο μαι δυο βουτιές και άλλο αν κρατάς το μαγιο σου για όλη την υπόλοιπη μέρα πανω σου. Μην το κανεις αυτο! Το μαγιο σου δεν ειναι φτιαγμένο απο υλικό που αναπνέει κατι που συμβάλλει στο αν μαζευτούν βακτήρια εκει κάτω...Αυτο φωνάζει "μόλυνση " . Πραγματικά αντί στάσου στην επιθυμία να κάθεσαι συνεχεια με το μαγιο σου και άλλαξε ASAP.
7)Το να βάζεις το μαγιο σου στο πλυντήριο.Το καλύτερο που εχεις να κανεις για το μαγιο σου ειναι να το πλύνεις στο χέρι και αν το αφήσεις να στεγνώσει . Αν πρπει αν το βάλεις στο πλυντήριο κανε το μετα το τέλος του καλοκαιριού .
8)Το αν αγοράζεις ενα μαγιο χωρίς αν ελέγξεις τα υλικά απο τα οποία ειναι φτιαγμένο . Εαυτό Ειανι ιδιαιτερα σπαστικό οδικά αν αγοράζεις μαγιο μέσω Ίντερνετ και δεν τσεκάρεις τα reviews.Ολοι ξέρουμε οτι τα ανοιχτά χρώματα μπορούν να ειναι see through οδικά το άσπρο. Εφοςον σπάνια επιστρέφεις τα μαγιο μετα την αγορά τους ,είτε θα το πας στην τύχη είτε πήγαινε να το αγοράσεις εσυ η ίδια. Αν το κανεις αυτο ειναι άλλη ιδεα να ελέγξεις ποσο παχύ ειναι το ύφασμα ακομα και αν το κρατήσεις κόντρα στο φως για να δεις αν μπορεις να δεις απο μέσα του. Δεν θελεις να μάθεις οτι το μαγιο σου ειναι see through με το δύσκολο τροπο .
Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and ...go to the beach !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now