12 σημαδια οτι η φιλη σου δεν θελει πια να εισαστε φιλες

4.4K 73 8
                                    

Μια απο τις δυσκολότερες αλήθειες αν απο δεχτείς καθως μεγαλώνεις ειναι οτι δεν κρατάνε όλες οι φιλίες για πάντα. Στην πραγματικοτητα οι περισσότερες δεν κρατάνε. Αν εισαι τυχερή θα έχεις μια ,δυο ή μπορει και περισσότερες φιλες που μένουν στο πλευρό σου μέχρι το τέλος. Ομως πολλές φορές θα παρατηρήσεις οτι πολλές φιλίες ξεκινούν δυνατά , αλλα χάνουν σιγά σιγά αυτήν την δύναμη ,ισως απο καποιο καυγά ή απο άλλες καταστάσεις πανω στις οποίες δεν έχεις κανέναν έλεγχο.
Οτι κι αν συμβαίνει ειναι χάλια. Αλλα ειναι ακομα περισσοτερο χάλια οταν δεν εισαι έτοιμη αν τελειώσεις τη φιλια σας και η φιλη σου ειναι. Πως το ξερεις ; Να μερικά σημάδια οτι η φιλη σου δεν θελει πια να κάνετε παρέα:
1)πάντα βρίσκει τροπο να ξεφύγει οταν καταφέρετε να κάνετε σχέδια μαζι
Πολλές φορές οταν καποιος δεν θελει αν εισαστε φίλοι θα βρει μη πιστευτές δικαιολογίες γιατι δεν μπορείτε να κάνετε πραγματα μαζι ή θα σχεδιάζετε κατι και θα το ακυρώσει το τελευταίο λεπτό με μια δικαιολογία που ειναι πολυ δύσκολο να γίνει πιστευτη. Ναι, οι ανθρωποι ειναι απασχολημένοι, αλλα οι φίλοι θα βρουν ,έστω μια φορά στο τόσο χρόνο .
2) εισαι η μονη που κανει προσπάθεια να επικοινωνήσει
Ενα απο τα μεγαλύτερα σημαδια οτι μια φιλια εχει πάρει Ηνωμένων κάτω βόλτα ειναι αυτο . Εκτος αν εχει συμβεί κατι και έχετε ματώσει κανεις δεν θα τελειώσει μαι φιλια λέγοντας " δεν θέλω να ειμαστε φίλοι πια " ετςι στο άσχετο. Αντιθέτως θα προσπαθούν να σε βγάλουν απο τη ζωή τους. Μέρος αυτού ειναι να μην κάνουν προσπάθεια να σε δουν ή να σου μιλήσουν. Σταματά να προσπαθείς αν επικοινωνήσεις συνεχώς για να δεις τι κανεις . Αν δεν υπαρχει ανταπόκριση μπορεις να έχεις μαι πολυ καλή ιδεα του τι συμβαίνει.
3) Παντα σου λέει οτι ειναι απασχολημένη αλλα εχει χρόνο γαι τους άλλους
Άλλο ενα μεγάλο σημάδι ειναι αυτο. Ειναι όλες οι φωτογραφίες της στο φβ με αλλα άτομα αλλα ποτε δεν εχει χρόνο για εσένα ; Ναι αυτο ειναι κακό σημάδι.
4) Τα πραγματα ειναι λίγο άβολα οταν είστε μαζι
Θυμάστε που εισασταν πολυ κοντά εσείς οι δυο; Μπορούσατε να κάτσετε υσηχα , μπορούσατε να γελάτε για γελοία πραγματα και μπορούσατε να μιλάτε για το καθετί. Σκέψου πως ειναι τα πραγματα τώρα . Οταν είστε μαζι μοιάζει αν μην εχει περάσει καθόλου ώρα; Ή ειναι εντελώς άβολα ; Τα πραγματα με ενα φίλο δεν πρπει να ειναι ποτε ετςι.
5)Κρατάει τις συζητήσεις μικρές
Ισως επικοινωνήσεις μαζι της και αθ σου μιλήσει για λίγο , ετςι ώστε να νομίζεις οτι τα πραγματα ειναι καλα - αλλα πρόσεχε στον τροπο που μιλάει. Σε ρωτάει ερωτήσεις; Μήπως σου δίνει μικρές απαντησεις ; Μηπβως δεν λέει τιποτα απολύτως; Εισαι η μονη που κανει η συζήτηση να προχωράει;
6)ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
Σημαντικό. Πολυ σημαντικό. Μαι απο τις καλύτερες συμβουλες που εχω ακούσει ειναι να μην σπαταλάω το χρόνο μου σε άτομα που δεν με ρωτούν πως ειμαι. Ειναι αληθεια. Ενα άτομο που νοιάζεται για εσένα και εινια στη ζωή σου θα κανει τον κόπο να ρωτήσει πως εισαι ή τι συμβαίνει. Αν η φιλη σου δεν σε ρωτάει ποτε αυτο ειναι γιατι δεν νοιάζεται .
7)Αγνοεί τα μήνημα τα σου
Ας το παραδεχτούμε ειναι 2016! Καποια φάση κοιτάμε ολοι τα κινητά μας. Αν μια φιλη συνεχώς αγνοεί τα μημηματα σου δεν ειναι φιλη . Αν δεν θυμάται αν σου στείλει πισω μήνημα ειναι γιτα δεν θελει ή γιατι στέλνει άλλο μήνημα .
8) Δεν ξερεις τιποτα για τη ζωή της
Σκέψου το λίγο : ποιο ηταν το τελευταίο πράγμα που σου ειπε για τη ζωή της; Ηατν κατι που θα έλεγε στη γιαγιά της με την οποία σπάνια επικοινωνεί ; Ή μηπως ηταν κατι που αθ έλεγε σε μια κοντινή της φιλη; Οι φιλες λένε οτι γίνεται στη ζωή τους και αν δεν ξερεις γαι τν δική της υπαρχει λόγος.
9) κανει " sub-tweet " για εσένα
Κατρχην να εξηγήσω τι στο καλό ειναι το subtweet Γιται και εγω σήμερα έμαθα τη λεξη. Το subtweet ειναι αν κανει ενα tweet ή status που φαίνεται σαν να αναφέρεται σε εσένα . Αν το κανει αυτί μαζι με αλλα πραγματα στη λίστα τότε ειναι πιθανόν πως , ναι ...αναφέρεται σε εσένα .
10) Αλλα άτομα το έχουν καταλάβει επίσης
Αν τα αλλα άτομα αρχίσουν τα " είστε ακομα φιλες με την ...;" Και εσυ εισαι στη φάση " Εμ...δεν ξερω γιατι ;" Και αυτοί λένε " δεν ξερω απλώς νόμιζα οτι κατι έτρεχε " τότε ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ. Αν τα αλλα άτομα συνηδιτοποιουν πραγματα τότε μάλλον κατι σίγουρα παει στραβά
11) Οταν είστε με την παρέα σε αγνοεί
Το αν συμμετέχεις σε μια παρέα ειναι δύσκολο αλλα και αληθινή φιλη πάντα θα βρει χρόνο να σε βρει και αν σου μιλήσει. Αν μια φιλη σε αγνοεί τελείως οταν εισαστε σε παρέα προσπαθεί να στείλει καποιο μήνημα.
12) Η σχέση σας ειναι διαφορετική τώρα
Στο τέλος έρχονται ολα εδω : απλώς τα πραγματα δεν Ειναι τα ίδια πια. Ισως δεν την βλέπεις τόσο συχνα , ισως δεν νιώθεις οτι θελεις να τις μηνύσεις για πραγματα ή ισως νιώθεις οτι φεύγει μακριά. Οτι κι αν ειναι άκου το ένστικτο σου - μάλλον κρίνει σωστά.
ΠΡΟΣΟΧΗ : θέλω να επισημάνω κατι. Μην βιαστές να κρίνεις. Μπορει να εχει συμβεί κατι για το οποιο δεν γνωρίζεις ακομα ( ευαίσθητο θέμα , οικογενειακό ) . Ισως εχει προηγηθεί καποιος καυγάς και θέλετε χρόνο για να ξαναχτιστεί την εμπιστοσύνη η μια στην άλλη . Ισως να έχεις γίνει " κολιτσιδα " στη φιλη σου και να μην το έχεις καταλάβει και αν θελει λίγο χρόνο μονη της. Ισως η φιλη σου να βρίσκεται σε μια νέα καταςταςη και αν προσπαθεί να προσαρμοστεί( νέα πόλη, σχολειο ή ακομα και νέο τμήμα )  . Οποίο κι αν ειναι το θέμα το καλύτερο που έχετε να κάνετε ειναι να το συζητήσετε μαζι και σε καμία περιπτωςη να μην της επιτελείς αυθόρμητα και χωρίς προειδοποίηση .
Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου ! Till next time keep calm and WE 'LL CARRY ON !

Just girly thingsWhere stories live. Discover now