School useful apps and websites

1.5K 109 15
                                    

Πολλές φορές υπάρχουν ασκήσεις του σχολείου που δυσκολευόμαστε να λύσουμε ή ν καταλαβούμε . Ευτυχώς για μας υπάρχουν τα κινητά μας που με δίνουν την λύση . Να λοιπόν μερικές ιστοσελίδες και εφαρμογές "σκονακια" για τα μάθηματα σας :

• http://www.lexigram.gr

Αγια ιστοσελίδα ! Οποίος καλός άνθρωπος την δημιούργησε είναι απίθανος. Σου κάνει οποίες χρονικές και εγκλιτικες αντικαταστάσεις θέλεις οποιουδήποτε τύπου αρκεί να τον γράψει στην αναζήτησή . Επισεις κλίνει και ουσιαστικά . Ειλικρινά αυτή η ιστοσελίδα με έχει σώσει !

• PhotoMath

Τρομερή εφαρμογή που όχι μόνο που δίνει τη λύση της εξίσωση που σας έβαλε ο καθηγητής στο σχολείο αλλα σου δίνει και τον τροπο ώστε να καταλάβεις πως βρήκαμε αυτή τη λύση .

•http://www.taexeiola.gr

Ψάχνεις για τις λύσεις των ασκήσεων οπουδήποτε μαθήματος ; Εδώ θα βρεις τα πάντα ! Έχει ολα τα Λυσαρίδη για γυμνάσιο και λυκειο

• http://www.chemview.gr

Το σάιτ του καθηγητή που μου κάνει ιδιαίτερα και πραγματικά αυτο το σάιτ με έχει σώσει . Έχει άρθρα , ασκήσεις και βίντεο . Υπάρχουν πείσεις πειράματα που μπορείς να κανείς διαδραστικά και νέα σχετικά με τον κόσμο της χημείας .

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου ! Till next time keep calm and carry on studying ! 








Just girly thingsWhere stories live. Discover now