Χριστουγεννιάτικα δωράκια

1.3K 60 5
                                    

Έρχονται τα Χριστούγεννα και σίγουρα ολες θελουμε να κάνουμε τα πιο ωραία δωρα χωρις ομως να καταξοδευτουμε ! Είτε ειναι για την μαμά και τον μπαμπά είτε για τα αδέλφια μας ,για την κολλητη ή για άλλους συγγενείς και φίλους σίγουρα θα τα βρουν πρωτότυπα και πολύ όμορφα . Να μερικές ιδεες για χριστουγεννιάτικα δωράκια DIYs:

1) Χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι . Μετέτρεψε ενα απλό κόκκινο μαξιλάρι σε σουπερ γιορτινό απλώς δένοντας μια κορδέλα γύρω του σε φιόγκο. Βάλε μια ιδέα γκι ή λιγου πρασίνου για έξτρα χριστουγεννιάτικη διάθεση! 

2) Χιονόμπαλες-τρούφες σε βαζάκι . Πάρε ενα βαζάκι και χρησιμοποίησε ενα λεπτό πινέλο για να ζωγράφισεις βούλες στο εξωτερικό του βάζου. Γέμισε τον πάτο του βάζου με λευκές τρούφες . Βάλε μικρά διακοσμητικά για κέικ ( για παράδειγμα έλατα ή ελαφάκια ) απο πανω . Τυλίξει το βάζο με μια όμορφη κορδέλα.

3) Δαχτυλίδια ή σκουλαρικια απο κουμπιά. Πάρε μια βάση δάχτυλιδιου και κολλά ενα κουμπί ( Αν το κουμπί δεν εχει τρύπες κόψε με μια πένσα το πίσω μερος του ! ) . Μπορείς να αγοραςεις βάσεις για σκουλαρίκια και να κανεις το ίδιο .

4) Ζωγραφιστες κούπες. Πάρε χρώματα κατάλληλα για πορσελάνη ή μαρκαδορους για πορσελάνη ( Υπαρχουν! Τους βρήκα προχθές στο βιβλιοπωλείο και εχω καταενθουσιάστει! ) Και ζωγράφισε χριστουγεννιάτικα σχέδια στις κούπες! Όμορφο και οικονομικό ! 

5) Δαντελωτη κορδέλα . Πάρε ενα κομμάτι λάστιχο και μετά μέτρησε και κόψε την κορδέλα στα κατάλληλα μέτρα . Εχεις ενα όμορφο και στιλάτο δωράκι! 

6) DIY θήκη για iPhone . Αγόρασε μια απλή φτηνή θήκη για iPhone και διακοσμήσετε την με χάντρες , πουλιες, ζωγραφιές και οτι άλλο θες εσύ! Τέλειο δώρο για την κολλητη ! 

7) Κολιέ με γκλιτερ. Όσα κολιέ και να εχει κάποια σίγουρα δεν εχει ενα που να ειναι γεμάτο με γκλιτερ. Πάρε ενα απο εκείνα τα μικρά μπουκαλακια που πουλάνε στα καταστήματα με χάντρες και γέμισε το με γκλιτερ. Κρέμασε το απο ενα χρωματιστό νήμα και έτοιμο! :)

8) Το τέλειο μιξ του χειμώνα ! Αυτό το κιτ εχει αρκετά υλικά για να κρατηςει ζεστούς στους αγαπημένους σας τις νύχτες του χειμώνα . Πάρε ενα βάζο και γέμισε το μέχρι τη μέση με σκόνη κακάο . Απο πανω πρόσθεσε μερικα μαρσμελοους ή ζαχαρωτα και έτοιμο! Έτσι οι αγαπημένοι σας φίλοι και συγγενείς θα σας σκέφτονται οταν θα πίνουν το ζεστό τους κακάο και θα απολαμβάνουν τα ζαχαρωτα τους! 

9) Στολίδι απο Σκραμπλ. Εχεις ενα παλιό επιτραπέζιο Σκραμπλ που δεν χρειάζεσαι? αυτός ειναι ο καλύτερος τρόπος να το ανακυκλώσεις. Κόλλησε γράμματα μεταξύ τους και φτιαξε λέξεις. Πανω απο κάθε λέξη κολλά μια θηλιά απο κορδέλα και εχεις ενα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Ελπίζω να σας βοήθησα και σήμερα κοριτσάκια μου! Till next time keep calm and Christmas is coming! 


Just girly thingsWhere stories live. Discover now