Greek Wattys 2016

933 69 4
                                    

Λοιπόν ΛΟΙΟΝ λοιπόν ! :) ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕ! It's this time of the year! Οχι οχι Χριστουγεννα αλλωστε εχουμε και Ιούλιο...
ΤΑ WATTYS ΗΡΘΑΝ ! Για όσες απο τις readers δεν ξέρετε τι ειναι τα Wattys ...let me give you some insight :
Τα Wattys ειναι πανω κάτω τα λογοτεχνικά βραβεία του wattpad που γίνονται καθε χρόνο ...Ετςι λοιπόν κι εγώ αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή με αυτή την ιστορία μου φέτος . Θα μπορουσε κανεις να πει οτι δεν ειναι ιστορία . Ναι δεν ειναι ακριβώς ειναι λίγο οτι να ναι! :) Γι αυτο την βάζω στην κατηγορία #TrailBlazers . Η κατηγορία αυτή αναφέρεται σε προς πρώτα αναγνώσματα και είδη βιβλίων στο wattpad που ειναι πέρα απο τα συνηθισμένα .

Θέλω τη βοήθεια σου. Ναι εσένα. Του καθενός ξεχωριστού κοριτσιού απο εσάς που διαβάζετε αυτο το κείμενο . Καθενός κοριτσιού απο εσάς που θα εχει περάσει ενα χρόνο διαβάζοντας αυτήν εδω την ιστορία. Μπορει αν μην εχει τέλεια γραμματική ,η αυτόματη διρθωςη να ειναι χάλια και η ορθογραφία μου να βγάζει ματιά ώρες ώρες ομως μέσα απο αυτήν την ιστορία μάθαμε, γέλασα με , ονειρευτήκαμε ( κυριολεκτικά και μεταφορικώς ) . Φιλίες, αγόρια, μπερδέματα , τσακωμοί , έρωτες, προβλήματα. Ηταν ολα εδω . Πραγματα που τρίβει ζουν τα μυαλά των εφήβων . Ενας οδηγός βιβλιο για να βάλουμε σε ταξη λίγο τις σκέψεις μας. Ενα βιβλιο που βοηθούσε με τα προβλήματα και ενα χαρούμενο κορίτσι πισω απο την οθόνη του tablet ( ΤΗΑΤ would be me ) καθε φορά που θέλετε βοήθεια με ενα πρόβλημα. Αυτο γιατι ήθελα να βοηθήσω . Γιατι ειχα αντιμετωπίσει κι εγώ πολλά και ήθελα να προσφέρω ενα " χεράκι " σε αλλα κοριτσια με παρόμοια προβλήματα.
Θα με βοηθουσατε πολυ πολυ αν κάνατε vote στην ιστορία μου και share. Και μην νομίζετε οτι αυτή η ιστορία έφτασε στο τέλος της quite the opposite πρπει να πω Γιται ΜΕΧΡΙ τις αρχές Αυγούστου διαγωνιζομαστε για μια θέση στα Wattys ! :) ΤΩΡΑ το μάθατε κι εσείς ! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και τις δικές σας ιστοριες οπως θα κάνω κι εγώ με την ιστορία μου " Τα γκραφιτι στον τοιχο της καρδιας μου " . Η ιστορία αυτή δεν εχει φτάσει στο τέλος της . Εχει πολυ δρόμο και κόπο ακομα.
I need your help then :) ... So keep calm and... SPREAD THE WORLD .

Just girly thingsWhere stories live. Discover now