Τι να κανεις οταν η κολλητή σου βρίσκει νέα κολλητή

3.8K 100 5
                                    

Ναι , το ομολογούμε ολες 'εχουμε βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη κατασταση . Εντάξει το να χάνεις την κολλητητ σου αλλα το να χάνεις την κολλητή σου απο μια άλλη που έγινε κολλητή της αυτό ειναι εντελώς χάλια . Να μερικές συμβουλες για το τι να κανεις αν η κολλητή σου βρει καινούριους φίλους και εσένα δεν σε κανει πια τόση παρέα :

1) Κανε μια προσπάθεια να δεις την κολλητή σου περισσότερο . Δεν λέω βέβαια πως φταις εσύ που η κολλητή σου βρήκε νέα κολλητή . Αυτό ισως συνέβη χωρις να το περιμένεις αλλα πολλές φορές συμβαίνει επίσης οταν η μια κολλητή δεν ειναι τόσο συχνά μαζι με την άλλη οπως παλιά.Οποια και αν ειναι η περίπτωση κανε μια προσπάθεια να διατηρείςεις τη  φιλία μαζι της . Ειναι εύκολο να δείξεις τα θυμωμένα και πληρωμένα αισθήματα στην κολλητή σου αλλα αντίθετα συγκεντρωσου στο να της δείξεις γιατι εισαταν κολλητές. Κανε περισσότερες προσπάθειες να βγαίνετε μαζι . Πες της για τη ζωή σου και ζητά της συμβουλες .

2) Κρατά τη ζήλια μεσα σου . Οπως είπα ειναι εύκολο να αφήσεις τα αισθήματα σου να κυριαρχήσουν εδώ αλλα προσπάθησε να παραμεινεις ψύχραιμη . Ξέρω οτι θα ζηλευεις ,λογικά, αυτό το καινούριο κορίτσι που κλέβει την κολλητή σου αλλα μην ξέσπας πανω της . Σίγουρα δεν έχει ιδέα τι κανει . Αν εισαι θυμωμένη και ζηλευεις την κολλητή της αυτό θα κανει την κολλητή σου να απομακρυνθεί περισσότερο !

3) Μην κόλλας όλη την ωρα στην κολλητή σου! Μιλώντας για διώξιμο της Κολητης σου το να κόλλας συνέχεια πανω της θα τη διώξει σίγουρα μακριά σου. Οταν προσπαθείς να κρατήσεις την κολλητή σου μην κόλλας πανω της σαν να ειναι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη . Κανεις δεν θέλει καποιον που κολλάει συνέχεια πανω του και εξαρτάται συνέχεια απο αυτόν ! Πρέπει να θυμάσαι οτι η ζωή της Κολητης σου δεν γυρίζει συνέχεια γύρω απο εσένα . Θα έχει κι άλλους φίλους ακομα κι αν αυτό δεν σου αρέσει ! Ασε την να κανει πάρε και με άλλους κρατώντας την κοντά σου.

4) απέφυγε να μιλήσεις σε άλλους γι'αυτο . Μπορεί αν μην εχεις μια κολλητή για να μιλήσεις για αυτό το πρόβλημα σου αλλα δεν ειναι σωστό να λες άσχημα πράγματα στις άλλες φίλες σας για την κολλητή σου . Αν εχεις καποιον άλλο φίλο πολύ κοντινό που μπορείς να τον εμπιστευτείς πες του το αλλα μόνο Σ' αυτόν ! Μην τεριγυριζεις γύρω γύρω λέγοντας το σε οποίων κάτσει να σε ακούσει ! Αυτό θα φτάσει στα αυτιά της Κολητης σου και θα φανείς ανώριμη !

5) γίνε φιλη με την καινουρια της κολλητή . Που ξέρει μπορεί αν γίνετε ολες κολλητές ! 

6) Βρες δικούς σου νέους φίλους . Αν η κολλητή σου στ'' αλήθεια σε διώχνει και νιώθεις Μονή σου κανε μερικούς νέους φίλους ! Αν μπορεί αυτή μπορείς κι εσύ ! Άρχισε να έρχεσαι πιο κοντά με κάποια απο τις άλλες σου φίλες και κανε νέες φίλες με κοριτσια απο το σχολείο ή το φροντιστήριο ή αλλες δραστηριότητες . Αυτό το κορίτσι μπορεί να ειναι η κολλητή σου αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι μπορεί να ειναι η Μονή κολλητή σου ! 

7) Περίμενε. Οταν βρίσκουμε νέους φίλους 


Just girly thingsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora