48. fejezet

353 17 0
                                    

Lexy

Lorenzo nem jelentkezett se másnap, se harmadnap. Többször is próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva. Elmenni hozzá nem tudtam, mert Medox megbetegedett és amíg Dárius edzésen volt, ő az ágyat nyomta. Hétvégére végre jobban lett, így anya betudta vinni magával dolgozni, míg apa Dáriust istápolta, hogy eltudjak menni a Milan-Barcelona meccsre. Boldogan készülődtem otthon, életem talán egyik legnagyobb élményére. A barátommal lassan egy hete nem találkoztunk, mert az edzőjük minden percet kihasznált, hogy felkészítse őket a spanyol csapat ellen. Esténként fáradtan dőlt be az ágyba, de előtte mindig felhívott, hogy megnyugtasson, még él és nem felejtett el.

A szekrényem előtt álltam, mikor megcsörrent a mobilom.

- Szia Kicsim! - hallottam meg Stephan suttogását, mikor felvettem a készüléket.

- Szia! - nevettem fel. - Miért vagy ilyen halk?

- Mert nem szabadna telefonálnom - mondta és hallottam a hangján, hogy mosolyog. - Allegri nem szereti, ha ilyenkor mással foglalkozunk, de nem tudtam megállni, hogy ne hívjalak fel. Ugye jössz?

- Ki nem hagynám - kuncogtam fel.

- A portán letettem neked egy meglepit. Juan tudni fogja melyik az. Kérd majd el tőle.

- Mi az? - kíváncsiskodtam, de ő csak nevetett.

- Majd megtudod, de most mennem kell. Találkozunk a meccs előtt. Nagyon hiányzol már.

- Te is nekem.

- Megyek már! - hallottam meg, hogy kiabál valakinek. - Tényleg le kell tennem, mert képesek kihagyni a kezdőből.

- Ügyes legyél, rúgjál sok gólt - bátorítottam.

- Mindenképp megpróbálom miattad, neked. Most viszont már tényleg leteszem, mert Kaká barátod csúnyán néz rám. Ciao, Bella.

- Szia! - nyomtam ki nevetve a telefont, mert elképzeltem a jelenetet. Zsebembe csúsztattam a készüléket és újra a ruhákra néztem. Egy egyszerű zöld hosszú pólóra és egy fekete leggingsre esett a választásom. Halványan kisminkeltem magam majd copfba fogtam a rasztáimat. Egy utolsó pillantás a tükörbe és elindultam a stadionhoz, hogy megnézzem a két kedvenc csapatom összecsapását. Mosolyogva néztem a szurkolók színes kavalkádját. Voltak olyanok, akik már most nem voltak szomjasak. Szegények nem tudták, hogy így esélyük sincs bejutni a San Siroba és így lemaradnak a rangadóról.

Beléptem a csarnokba és az információs pulthoz mentem.

- Buon giorno Juan! - mosolyogtam az idős férfira, aki az asztal túloldalán állt.

- Buon giorno Lexyke!

- Stephan azt mondta... - kezdtem a magyarázkodást, de leintett.

- Igen, igen. Itt is van a meglepetés - húzott elő egy VIP kártyát a fiókból. - Tudja kislány - hajolt közelebb suttogva - ezekre a spanyolokra nagyon vigyáznak ám, így most nem mehetne be az öltözőkhöz, de a Fáraó elintézte magácskának - akasztotta a nyakamba a kis plasztiklapot.

- Köszönöm - fogtam az ujjaim közé a kártyát és már indulni akartam, mikor utánam szólt.

- Ne siessen úgy Lexyke! Van itt még valami - hajolt le a pult alá, majd egy szatyrot tett elém. - Ez is a magácskáé.

- Ezt is Stephan küldi? - néztem érdeklődve a csomagra.

- Nem , nem - ingatta meg a fejét. - Mattia De Sciglio hagyta itt és azt üzeni, hogy jó szurkolást - kacsintott rám az öreg.

Kíváncsian nyitottam ki a csomagot és elkerekedett szemekkel húztam ki belőle a meglepetést. Két mez volt benne. Az egyik egy Neymar feliratú Barcás, míg a másik egy Milanos, De Sciglio névvel. Hangosan nevetni kezdtem.

- Na Lexyke, fel van adva a lecke! - mosolygott rám Juan. - Kinek fog drukkolni?

Elgondolkodva néztem a két ruhadarabra, majd vigyorogva válaszoltam.

- Szeretem Barcát, de az én vérem vörös és fekete - tettem el az ellenfél mezét és a kezemben maradt 2-es pólóval otthagytam az elégedetten bólogató idős embert, hogy egy mosdót keresve átcserélhessem a felsőm. Mikor végeztem mosolyogva gondoltam arra, hogy Mattia szerencsésen eltalálta a méretemet.

Forza MilanWhere stories live. Discover now