TROUBLE (Episode 4)

7.2K 289 1
                                    

“O čemu ti pričaš?” - doslovno sam se zatrčala prema njima, sa strahom upitajući Harrya. Ja nisam bila nikakva stvar da me se može posuditi.
Harry je ležerno odmaknuo svoj pogled od mene I pogledao mog oca. “Oprostite, ali ne mogu vam dati svoju kćer, možete li tražiti nešto drugo zauzvrat” - moj otac im se obratio. Liam nije ništa govorio, ali ruka s kojom je držao pištolj na očevoj glavi počela je popuštati. I osjetila sam olakšanje, možda ga I nije imao namjeru ubiti.
“Mislim da sam bio sasvim jasan, želim da mi posudite vašu kćer na mjesec dana I oprošteno vam je dugovanje, zar ne Liam?” - Harry ga ju upitao.
Liam je na čas skrenuo pogled na mene. U tim trenucima sam mislila da sanjam, on je bio prokleto odlučan kad je rekao da me želi posuditi. Koji vrag ću mu ja? Poznavao me jedan jebeni dan. No, poznavajući svog oca on me nikada ne bi dao.
“Harry, možda to I nije dobra ideja. Što će ti ona?” - ozbiljno me pogledao, dajući znak na mene. I dobro je I rekao, još mi nije dolazilo u glavu što ću mu ja.
“Možeš mi jednom podržati I pristati na moj uvjet. I tako mi puno duguješ Liam, oprošteno ti je sve ako pristaneš da njegovu kćer odvedem sa sobom” - ljuto mu je pomalo Harry rekao.

“Mene neće nigdje nitko odvesti, jesi ti normalan?” - bijesno sam ga upitala, časom promatrajući svog oca. Ni on me nebi dao, to je bilo I više nego jasno.
Harry me pogledao,te se približio. “Imam neke planove s tobom” - namignuo mi je. Iz mene je izvirao bijes I sada bi mu svašta izgovorila, ali trebala sam se kraj oca ponašati onako kako je naviknuo. Njegova dobra I nevina djevojčica kakvu me oduvijek poznavao. No da nije bilo njega, vjerojatno bi izvadila svoj nož iz džepa I zaprijetila im.
“Kakve planove imate s mojom kćeri, ne budite glupi, nisam toliko lud da vam dam svoju kćer” - napokon je moj otac podigao svoj glas I obratio se Harryu koji me promatrao I svakim njegovim pogledom osjetila bi još jači bijes. “Svakakve planove imam s Elenom” - oblizao je svoju usnicu te mi namignuo.
“Moj me otac ne bi nikad prodao nekome kao što si ti” - obrusila sam mu. Bojala sam mu se suprostaviti, jer je ovaj čovjek kraj mene bio stravičan I svašta se očekivalo od njega. 
“Ja sam jedan jako dobar I drag dečko, dušo” - obratio mi se . Da baš se po njemu vidjelo kako je bio dobar I drag. Iz njega je izvirala “dobrota” kvragu kako nastavi ovako govorit stvarno ću morati upotrijebiti ovaj nož kojeg sam imala u džepu.
“Okej Harry, može ići s nama, ali pod jednim uvjetom” - začuli smo Liamov glas I svi smo pogledali prema njemu, čak I moj prestrašeni I zbunjeni otac.
“Pristajem na sve, samo da ode sa mnom” - raširio je svoje ruke prema njemu. Bezobrazno se smiješući
“Da tu djevojku ne želim vidjeti u svojoj blizini, radi s njom što želiš samo ne kraj mene” - grubo je Liam izgovorio svaku riječ.
Suze su mi navrle na oči, oni su me prodavali međusobno I postavljali si uvjete a mene nitko nije ništa upitao, kao ni mog jadnog oca. U što sam se ovo upetljala? Zar sam morala ići s njim, samo da mom ocu oproste dug? Pitala sam se milijun stvari, no nisam dobila odgovor. Željela sam samo izvaditit nož I zabiti mu ga u leđa I pobjeći sa svojim ocem odavde.
“Što bi mogao raditi s njom, uhmm?” - Harry je zamišljeno upitao, okrećući se prema meni 
“Ništa nećete raditi s njom, jer vam ja to ne dopuštam” - obratio mu se moj otac. I u tom trenutku sve se tako brzo odvijalo. Pištolj s kojim mu je prijetio Liam, sad je pripao Harryu I stavio ga je na očevo čelo I jednim pokretom prsta, ubio bi mog oca.
“OKE, PRISTAJEM IDEM S TOBOM” - brzom sam I u strahu izgovorila, dok su mi suze išle I nisam ih mogla zaustaviti. No , nisam mogla dopustiti da ubije mog oca.
“Tako je već bolje” - maknuo je pištolj sa očeve glave I nasmijao se prema nama. Zadovoljan činjenicom da idem s njim.
“Obećajem gospodine Davis da vam kćer vraćam za točno mjesec dana I bit ću pravi kavalir prema njoj” - doslovno nam se rugao. Ja sam stajala bespomoćna na onom istom mjestu kad sam I ušla I shvatila da ne mogu ništa. Trebala sam provesti MJESEC DANA sa osobom koju nisam ni poznavala. Moj život je postao noćna mora.

Harry me potezao ulazeći zajedno sa mnom u moju sobu da mogu uzeti stvari. Glumila sam da sam hrabra ispred njega, ali samu umirala od straha u sebi I htjela vrištati I zvati policiju da ga uhvate. Ovaj lik koji me gurao kad sam ušla u sobu bio je najopasniji čovjek kojeg sam ikada upoznala. 
“Trebali bi isprobati ovaj tvoj krevet” - bezobrazno je rekao , sjedajući na moj krevet I gledajući u mene, “Sigurno je izdržljiv pod nama” - dva , tri puta je poskočio na njemu, provjeravajući izdržljivost kreveta. 
Zakolutala sam očima, otvarajući svoj ormar I drhtavih ruku vadila torbu iz svog ormara.
“Sigurno ga ne bi isprobala sa tobom” - jače sam lupila vratima od ormara I opet ih otvorila , od ovog straha nisam ni mogla razmišljati o svojoj odjeći. Potegla sam jaknu iz torbe I ugledala svoj set noževa koje sam čuvala. 
“Hoćeš jednom, to je sigurno” - rekao mi je . Totalno sam ignorirala njega, spontano sam se sagnula da mogu dohvatiti bar jedan nož I u trenutku sam skočila na Harrya stavljajući mu nož na vrat.
“Djevojčice ti si opasna” - prasnuo mi je lice. Uzjahala sam ga I bacila na krevet, držeći nož na vratu. “Reci mi koje su ti namjere sa mnom?” -upitala sam ga. 
Pogledao me. Trebao bi se strašiti ovog noža I mene, ali nije ama baš ništa. Imao je svoj ležerni pogled I promatrao mi lice. “Ono što sam ti obećao. Spavati s tobom, zar nije jasno” - nasmijao se.
“Želiš spavati sa mnom?” - upitala sam . Klimnuo je glavom. 
Bacila sam nož na krevet I odmakla se od njega.
“Želiš spavati s mnom, onda izvoli. Iskoristi me I pusti me na miru” - skinula sam svoju majicu I bacila je na njega. “Završimo s ovim I spavaj sa mnom” - zaderala sam se. Pogled mu je bježao sa mog lica na moj grudnjak.
Par puta je prelazio svojim pogledom po mom golom tijelu I lijeno se podigao sa kreveta, 
Približavajući mi se...

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now