TROUBLE (Episoda 69) - SEASON 2

5.8K 113 7
                                    

..nakon 4 dana..

Prosinački vjetar prolazi preko moje kose I razbarušiva je. Stojim par metara udaljena od fakultetske zgrade I promatram je. Topla kava grije mi ruke, dok donosim odluku života. Dio u kojem će mi baš ovaj fakultet I ta diploma pomoći da se maknem iz ovog grada I roditelja..polako nestaje. Znam da jedino što mi preostaje je ispis sa faksa, neki normalan posao I plaća da mogu pronaći krov nad glavom. Danima nisam bila na predavanjima I nema šanse da mi profesori dopuste da izađem na ispite. Noge mi se pomiću ka stepenicama koje vode do samog ulaza u zgradu, ali nešto u meni govori da još razmislim. Ali o čemu više imam razmišljati?
“Hej, nevoljo” - taj nadimak mi ulazi u glavu I shvaćam da čujem Aaronov glas negdje iza sebe. Vrijeme je da porazgovaram I sa njim. Razgovor sa mojim prijateljem je nešto što sam zanemarila ili ostavila sa strane.
“Hej..” okrećem se prema njemu. Zaključava svoj automobil I prilazi mi. U ruci drži par bilješaka I sprema se da zakroči na faks. Da bar ja mogu.
“Jesi ti živa, zovem te na mobitel ali se uopće ne javljaš..” slušam njegov glas I u tom trenutku već se pronalazim u njegovim rukama. Ovaj zagrljaj mi je potreban I sviđa mi se. Osjećati drugačije, muške ruke koje nisu Harryeve...zaista drugačije utječu na mene I tijelo. Znam da nije ljut na mene, što je ustvari dobro..nebi se željela opet svađati sa njim zbog Harrya.
“Imam problema sa starcima..pa sam otišla na par dana od njih..” - 
“Nešto se dogodilo?” Aaronov glas zvuči zabrinut. Zaista mu ne želim ispričati o tome kako je moj otac se usudio dignuti ruku na svoju kćer opet. 
“Samo uobičajna svađa, rješit ćemo to” - opet lažem. Sigurna sam da nećemo rješiti, ali što je tu je. Ovako je I bolje..i tako svoje roditelje nikada nisam podnosila.
“Ideš onda na predavanje? Znaš da sutra imamo test iz pol...” - 
“Ispisujem se sa fakulteta” prekidam ga u razgovoru, a Aaron otvara usta od šoka.
“Ispisuješ...zašto?”
“Jer mi ne ide ni učenje, uopće ne dolazim na predavanja..fakultet nije za mene” - mašem rukama, očajno kao neka glupača. A u grlu osjećam knedlu koju ne mogu progutati. Što se dogodilo sa onom ludačom Elenom koja nije marila za ništa. Sad imam milijun problema u glavi I ne mogu disati od njih.

“Pričaš gluposti Elena..sve možeš stići..Dat ću ti svoje bilješke, siguran sam da Grace I Alex imaju svoje..pomoći ćemo ti da to sve naučiš, u redu?” - stavlja mi svoj topli dlan na moje lice I ja se automatski susrećem sa tim mirnim plavim očima. Da su bar drugačije okolnosti, natjerala bi sebe da se zaljubim u njega. On je sve ono što jedna djevojka može poželjeti. Samo Elena Davis je bila slijepa cijelo ovo vrijeme I nije primjećila.
“Shvati me..ne mogu...”
“Hej kakav je to glas. Što se dogodilo sa mojom nevoljom..gdje je ona buntovna cura nestala?” - shvaćam da me podržava I daje mi malo snage da se pokrenem. Ali jednostavno ne mogu. Moj svijet je izgubljen...izgubljen u mislima o Harryu Stylesu koji mi se uvukao pod kožu, ušao u hladno srce I rastopio ga. Mogu priznati sebi da su moji osjećaji prema njemu daleko viši od onog što sam mislila.
Zaljubljena sam glupača!
Zavoljela sam tog čupavog dečka, tog čovjeka kojega nikada neću shvatiti koliko go se trudila. Zašto držati u sebi sve ovo, kad znam da jedino što radim je ...lažem sebe.
“Ne mogu je pronaći Aaron, trudim se da je vratim...ali jednostavno ne mogu” - samo čekam kad će mi oči zasuziti, tako da budem stoposto sigurna da se Elena Isabelle Davis otopila I da je sad jedna obična glupa, zaljubljena cmizdravica. To mi I treba. Zaslužila sam sve ono od čega sam bježala ovo vrijeme. Vrijeme je da se suočim sa svime I stanem na kraj svemu. Usmjeravam svoj pogled na njega I shvaćam da me promatra na onaj svoj način kojega još nisam uspjela shvatiti. Zašto jednostavno ne kaže zaljubljen sam u tebe I da završimo sa ovim lažima.
“..znaš što bi nam trebalo? Jedna brza vožnja, otvorit ćeš prozor...duboko udahnuti-izdahnuti I izbaciti sve te grube misli iz tvoje lijepe glavice, u redu?” - 
Automatski mi bježi osmijeh na lice. Ima pravo. To mi je potrebno.
“Lijepo te imati natrag..” - smijem se prema njemu, dok mi Aaron stavlja ruke oko leđa. I jest vratiti svojeg prijatelja natrag..je jedina ispravna stvar koju sam napravila ovih dana.

Dan kojeg je trebao provesti na predavanju, Aaron ga je proveo sa mnom. Skoro se zamračilo kada sam izašla iz njegovog auta I mahnula mu za kraj, zahvalivši se na provedenom danu sa mnom. Osjećam se ispunjeno. Razgovor sa nekim kao što je Aaron mi je bio potreban. Dan u kojem smo obećali da Harryevo ime nećemo spominjati, ostvarilo se. Nismo ga spominjali I pomalo sam ga izbacila iz misli koliko god to teško bilo. Uspela sam se na posljednju stepenicu sve do Gemminog stana I sjetila se da je rekla da je večeras kod dečka I da se neće pojaviti. Ključ je negdje ispod tepiha..podižem ga ali ga nema. Divno, možda mi se ostvari želja da spavam na nekoj klupi ili podu kao neki beskućnik. Nadasve iznervirana zgrabila sam rukom ključanicu, možda misleći da je Gemma došla ili se predomislila pa je ostavila otvorena vrata. I imala sam pravo, vrata su zaškripjela pod mojim rukama te sam dobila čupavo iznenađenje na prozoru nasuprot vratima. Harry stoji naslonjen na prozor, ruke su mu u prednjim džepovima njegovih uskih farmerica. A pogled odaje mnogo više nego riječ. Vidio nas je. Vidio je kako izlazim iz Aaronovog auta. Da li bi trebala sada osjećati sreću, zadovoljstvo? Ili bi se opet trebala strašiti da će ga opet udariti...mogu namirisati nove nevolje.

“Ozbiljno El? Odem na svega par dana...i ti odmah pronađeš zanimaciju” - Harry otvara usta I stišće jače svoje ruke u džepovima. Mišići mu se ocrtavaju kroz crnu kratku majicu. Mogu primjetiti kosu koja je večeras dobila neki drugačiji izgled, par loknica mu bježi preko uha I to izgleda tako slatko na njemu. Onaj zločesti Harry stoji još I dalje naslonjen I vjerojatno očekuje moj odgovor. E pa neće ga dobiti...
..”zar nisi trebao doći sutra?” - ignoriram sve. Bacam torbu na stol I zatvaram vratima. On drži pogled zaljučan na meni I ne miče ga.
“Elena što radiš sa Smithom?”
Tu smo znači. Samo sam ga čekala..
“..sa kim?” - igram se sa njim.
“Elena ozbiljan sam. Mrtav ozbiljan. Isti tren mi kaži koji jebeni vrag radiš sa tim kretenom?”
Automatski mi bježi osmijeh na lice. Sad neka vidi kako je meni dok se on žvaljaka sa onom glupačom ispred mojih očiju.
“..Ljubomoran si?” nastavljam se smijati.
Pomiče se sa prozora I slušam njegov divlji , užurbani hod u tim smeđim čizmama koje je vječito nosio. Noge mi bježe na drugu stranu I jedino što se nalazi između nas je ogromni okrugli stol. Harry zahvaća rub stolice I steže je rukom, toliko da mu se svaki mišić može prepoznati u toj majici. Volim kad je ovakav, volim ga držati u ne znanju.
“..ako te je dirao kunem ti se da ću ga ...”
“..njegove ruke su bile svugdje po meni. Da li ti to smeta, da li ti smeta što netko drugi ima ono što ti želiš?” - izazivam ga I u sebi brojim jedan bod za sebe. Davis-Styles 1:0. Uvijek sam bila dobra u ovim stvarima.
“Nemoj to izgovarati...samo nemoj da si to više ikada izgovorila..” - onaj rub stolice još jače stiska, ruka mu je automatski problijedila.
“Jebi se ..” - izgovaram.
“Elena, dođi ovdje..” - naređuje mi I prstom točno pokazuje mjestom na kojem me želi. Huh neću se pomaknuti odavde I on je toga svjestan. Umjesto da se pomaknem, podigla sam visoko ruku u zrak I pokazala mu srednji prst. Ponašam se kao djevojčica, baš onakva kakvom me on opisivao.
“Neću..”
“Elena isti trenutak dolazi ovdje..”
“Što ako neću?..”
“Prevrnut ću ovaj stol I neće dobro završiti..” - on prijeti. Jedino što radi je prijetnja.
“Što bi mi napravio a da već nisi?” - te riječi kao da su ga pogodile u glavi, kao da se na trenutak 'opametio' od njih. Skuplja obrve prema meni I pogledom mi govori ustvari da nema pojma o čemu ja govorim.
“Elena bila si normalna kada sam pošao odavde. Što se dogodilo između nas u ova četiri dana? Siguran sam da nisam ništa napravio..zašto bježiš od mene opet?”
Obožavam njegovu glumu.
“Tko je rekao da bježim?”
“Želim te zagrliti El, nedostajala si mi ovih dana..došao sam ranije jer nisam mogao izdržati bez tebe. I onda dođem I ugledam te kako izlaziš iz njegovog auta. Zašto mi to radiš?” - glas mu je očajan, ili glumi..stvarno ga više ne mogu skužiti.
“Patetično Harry, sjećaš se da ti to ne pristaje?” - opet ga izazivam. Ako ovako nastavim, prevrnut će cijeli stan I napraviti ogromnu štetu Gemminom stanu. To nije u cilju ni meni ni njemu. Bolje da prestanem sa svojim provokacijama.
“Izgubit ću kontrolu Elena, postat ću loš dovraga..samo mi kaži što sam napravio, zašto se ovako ponašaš prema meni. Što radiš sa njim? Što si radila ovih dana...da li sam ti nedostajao? Jer sam ja umirao bez tebe..”
“..što ti radiš sa njom?”
Isuse, tek sada shvaćam da mi je glas totalno ljubomoran. Svaki put kada se sjetim te žene koja mu može biti majka u meni se probudi onaj osjećaj 'ljubomore' koji me izjeda.
“Sa kim?”
E sad on igra dobru poznatu igru njegove glume. Stvarno je vrhunski glumac.
“Vidjela sam vas vlastitim očima. Ušao si u njen automobil I poljubio je..” prije nego što sam izgovorila, duboko sam uzdahnula razmislivši kako ove riječi zvuče na glas. I zaista su zvučale užasno. Ne želim ih opet ponoviti.
“Dovraga...” Harry automatski gura stolicu sa prolaza I brzim korakom mi se približava. Nisam se mogla ni snaći ni odmaknuti. Njegovo čvrsto tijelo me potegnulo od sami zid, kada sam na na trenutak jauknula od boli prouzrovane u djelu mojih leđa. Taj se idiot još ničemu nije naučio.

“Ništa se nije dogodilo između nas dvoje. Ne spavam sa njom, ne trebaš se brinuti za to, u redu? Ne mogu spavati niti sa jednom, dok imam ispred sebe sve ono što želim..ti si mi dovoljna El..samo ti..želim da to znaš”

“Ne vjerujem ti”

“Dokazat ću ti. Ako želiš, učinit ću što god ti želiš El..samo me nemoj tjerati od sebe, daj mi vremena I objasnit ću ti što se događa. Samo mi moraš obećati da više nećeš prilaziti onom jebenom kretenu I da ti više neće puniti glavu glupostima o meni, okej?” mrzim kad mjenja temu I ispada neka dobričina sa njegovim lijepim I dugim dijalozima od kojih me boli glava. Kada će više prestati sa ovim..
“..on je moj prijatelji. I neću ti dopustiti da nas razdv...” - nisam ni uspjela izgovoriti do kraja. Jedino što sam osjetila jesu njegove punašne usne na mojima, kako spretno se naguravaju sa mojima I tjeraju me da otvorim usta , tako da on može spretno postaviti njegov jezik u moju unutrašnjost usta. Upravo to I radi. Stavlja ruke na moje lice I ljubi me..Pokušavam ga odgurnuti od sebe, ali tako je nenormalno jak. Hvata me za leđa I gnječi prema sebi, dok I dalje me ljubi.
..”prestani, odmah”
“Ozbiljna sam Harry, požalit ćeš zbog ovog...” - naređujem, ali moj glas ne dolazi do njega.
“ti si moja Elena Davis. Nitko te ne smije poželjeti osim mene..želim da ti to uđe u tvoju lijepu glavicu” - govori mi na vrh usana, a ja ga automatski stavljam dlanove na njegova prsa I tjeram ga od sebe.

“.ponašaš se kao da sam tvoja lutka na napuhivanje. Svaki put kada ti se digne, dolaziš meni. Nisam kurva Harry, pogotovo ne tvoja” što ako jesam kurva? Što ako on želi da budem upravo to? U posljednje vrijeme mi se nagomilava milijun pitanja I nisam baš sigurna da ću ikada znati odgovore. Jedino iskreno ovdje između nas dvoje je sex, jedino funkcioniramo u krevetu I to je to.
“Elena ..ja...n” - Harry se odmiče od mene, a zadnje riječi koje sam mu poklonila još su između nas dvoje. Zar me smatra kurvom?

Harry P.O.V's
Zar ona misli da ju smatram kurvom? Prije nego što sam uspio 'probaviti' njene posljednje riječi. Njen pogled kojeg sam primjetio odavao mi je u stvari koliko je ta djevojka trenutno ljuta I da sa prema njoj ponašam kao neka budala. Njene ruke me guraju od sebe sve snažnije, a ja se ne mogu usrdotočiti na njene riječi. Vidim da otvara usta I nešto mi govori...a zadnje što čujem u sebi 'nisam kurva Harry' I nije ...ona je uvijek bila moja djevojčica, kako može izgovoriti da ju smatram kurvom?

“Da li želiš da budem tvoja kurva Harry? Što ona ima da ja nemam...da li zato trčiš stalno za njom? Da li ti ga puši na način koji voliš?”

Trgnule su me njene posljednje riječi, shvativši da je Elena rekla riječ 'pušiti' na glas. Nisam se ni snašao kako treba, jedino znam da sam sjeo na naslonjač I da je Elena kleknula na pod, užurbano tražeći moj rub traperica.
“Elena koji kurac radiš”? - psujem. Njeni vrhovi prstiju zahvaćaju moj pantet na hlaćama a ja se ne mogu pomaknuti. Sami njeni dodiri povećaju moju erekciju do maksimuma...Ovo je valjda onaj dio kad ju ne mogu odgurnuti od sebe..jer mi se prokleto dobro sviđaju njeni prsti točno na meni.
..”Isuse Elena..što radiš?” - opet je pitam. Usmjeravam svoj pogled na nju I primjećujem kako prstima prolazi preko moje stvari I ja automatski pokušavam prodisati.
..”zar nisi ovo želio?”
..”dobit ćeš sad od mene sve Styles, baš ono što jedna kurva radi” Opet se pokušavam trgnuti od njenih riječi, ali stražnjica mi je zaljepljena od sami naslonjač I ne mogu je odgurnuti.
..”nije valjda da ćeš ga puš...Elena požalit ćeš zbog toga, Isuse..ubit ćeš me” - derem se na nju, ali nema šanse da je uopće pomaknem sa sebe. Glava mi pada na naslonjač, dok Elena obavlja svoj posao. Mrzim što se ovo događa. Dovraga samo sam muškarac koji ne može odoljeti djevojci koju voli. Što mi to radi...u vražju mater što da radim.
Njeni prsti zahvaćaju moje bokserice I osjećam kako ih spušta..samo nakon par sekundi prima ga u ruku a ja zatvaram oči. Ubit će me...ljutit će se na mene cijeli život. Učini nešto jebeni idiote, nećeš valjda dopustiti jedinoj djevojci koju si zavolio da ga puši.
...”Jebote..” - stenjem. Njena mala usta stavljaju ga u usta . Njen jezik ga obliziva od vrha pa sve do kraja. Znam samo da tražim neku stvar gdje mogu stisnuti svoje ruke od pritiska I da mi je glava negdje daleko na naslonjaču, dok mi obrađuje posao. Otvaram usta svaki put kada ga još malo više uzme u usta. Volim način na koji to radi, ali mora prestati.

“Elena....nemoj.” stavljam ruke u njenu kosu I odgurnivam je od sebe..ali ona I dalje nastavlja. Njen rad je pojačan, sad mi ga puši brže I opet sam skamenjen. Muškarac sam, a koji muškarac ne može odoljeti ovomu? Gdje je uopće naučila ovo raditi? Zašto uopće razmišljam o tome...moram nešto napraviti inače ću joj svršiti u usta, a to zaista ne želim.
“Molim te El..podigni se I dođi mi u naručje, možemo ovo rješiti...na drugačiji način” - hvatam je za ramena, a duboko disanje mjenjam stenjanjem kada ga u usta prima cijelog I ja se ne mogu koncentrirati na ništa. Ubit će me, to je sve što znam.
..”onda me jebi, jebi me na svoj način” govori mi a ja se čudim njenom prljavom rječniku. Što se sa njom dogodilo u ovih par dana. Znam da je bila sasvim normalna.
..”razgovarat ćemo”
“Jebi me Harry, samo to želim.”
Hvatam rubove njene majice I potežem je prema sebi..zanemarujem činjenicu da mi je prije par trenutaka pušila na sestrinom naslonjaču.Dvije nevolje u jednoj. Držim pogled zaključan na neprepoznatljivoj djevojci ispred sebe I automatski je tresem.
“Elena trgni se...ne znam što se dogodilo sa tobom, ali moraš se prestati ponašati tako” - još ju jače grabim za ramena I tresem je.
“ti voliš takve..”
“to je laž. Zaljubio sam se u djevojku koja nije imala pojma o takvim stvarima, ne možeš mi reći da volim takve djevojke kad ti nisi takva..” - odgovaram joj.
..”ti me ne voliš, možda misliš..ali ne pokazuješ” - 
“Ne daješ mi priliku da pokažem.Dođi ovdje “ - potežem je sebi u naručje I čvrsto je grlim. Slušam duboko disanje na svojem vratu I tjeram je da se umiri I prestane ponašati onako kako nikada nebi.

Elena P.O.V's
Uopće ne osjećam grižnju savjesti. Tako mi je svejedno kad se sjetim što sam radila prije par trenutaka na ovom naslonjaču. Jedino znam da se pokušavam smiriti na njegovom ramenu, dok na svojim butinama osjećam tvrdoću koja dolazi točno iz onog mjesta koje sam ja maloprije obrađivala. Sigurna sam da ga boli ali trpi I ponaša se kao neki kavalir a I on zna sam da mu to nikada nije išlo.Harry automatski me odmiče iz njegovog naručja I stavlja na sam naslonjač. Penje se na mene I promatram kako me gleda na neki svoj način kojega još uvijek ne mogu prepoznati na njemu.
..”što da napravim da se osjećaš bolje”? - pita me odjednom I ja se čudim njegovoj rečenici. Shvaćam da me želi smiriti, ali nisam ljuta ili tako nešto. Samo sam ljubomorna I ne mogu kontrolirati svoju ljubomoru.
“dovoljno si napravio..” - odgovaram.
“ozbiljan sam El, postoji li nešto što mogu napraviti da ti bude bolje?”
“...zašto ne završiš ono započeto” - tiho govorim. Svoje noge stavljam oko njega, dok Harry mirno prolazi mojim licem, vratom, trbuhom I zastaje točno na mojim trapericama.
“što želiš da ti radim?” - lijeni pogled opet usmjerava na moje lice. Ništa ne odgovaram, znam samo da me u trenutku pritisnuo sa svojim mišićavim tijelom I legao na mene. Težak je, ali mi njegova blizina I težina godi koliko god bilo nemoguće.
“..istina da sam čvrst u hlačama I spreman za tebe, ali postoji I drugačiji način..” - sa dva prsta klizi po mojim obrazima I promatra me..
“zašto me jednostavno ne pojebeš?”- moj rječnik je sličan Harryevom I shvaćam da I njegove riječi utječu na mene. Još malo pa ću postati ista kao on. Harry se smije na moje riječi I znam da ga to zabavlja.

..”prljava El” - smije se. Svojim dugim prstima zahvaća rub mojih traperica I slušam zvuk otpučanja panteta. Jedan njegov prst ulazi u prostor gdje su moje gaćice I vrhom prolazi preko cijelog mojeg osjetljivog mjesta. Gleda me točno u oči, dok njegov prst prolazi mnome.
“Sviđa ti se..kaži koliko ti se sviđa?” - prede.
“Jako” 
“Kaži mi da te zadovoljavam” - 
“Molim te” - 
“Kaži mi..želim čuti te riječi” - obliziva svoju donju usnicu I promatra me. Njegov pogled je zaključan na meni, a taj jebeni prst radi preko mojih gaćica I vlaži me. Tako sam spremna za njega I on je sasvim svjestan.
“Zadovolji me” - ponavljam riječi. Ovaj put otkopčava pucu na trapericama I cijeli svoj dlan stavlja na moje gaćice, lijeno prolazi preko njih a ja automatski stenjem. Sa prstima se igra mojim rubom gaćicama I svaki tren pomakne malo gaćice da ga osjetim na sebi, ali ih vrati.
“..želiš li sex preko odjeće..?” - slušam njegove riječi I otvaram oči. Njegov cijeli dlan je na mojim gaćicama I zadovoljava me, toliko da ću eksplodirati.
Klimam glavom, želim sve što on radi..zar to nije jasno? Isti tren podiže svoje bokserice I oblači ih, dok mi skida traperice do pola nogu. Trenutno sam u gaćicama, on ih promatra I opet podiže pogled točno na moje oči. Točno naslanja svoje međunožje na moje I lagano se počinje trljati od moje.
..ovo ja zovem sex preko odjeće...” govori mi. Stavlja ruke pokraj moje glave I primjećujem kako mu se mišići natežu na majici, dok svoje trljanje povećava. Ne znam kako mu ovo uspjeva, ali iako praktički nije u meni..mogu ga osjetiti točno na osjetljivom mjestu.Njegova čvrstoća ga steže u boksericama, sve dok svoje trljanje povećava. Rukama hvata tvrdu dasku na naslonjaču I hvata se tako da svoje pokrete može povećati. Onaj naslonjač se počinje tresti, a ta tvrda naobična dolazi do samog vrhunca. Glas mi je na vrhuncu I ne mogu se utišati. Toliko novih stvari radim sa Harryem..sex preko odjeće je nešto što nisam nikad ni mislila da je moguće izvesti. Ali sada dok to upravo radim, shvaćam da je sa njim..moguće sve. On napravi mogućim svaku sitnicu.
“El tako sam blizu..još malo” - obliživa svoje usne. Ja ga hvatam za stražnjicu I pomažem mu da poveća svoje pokrete.
“..da si moja djevojka dobila bi mnogo toga El..pogledaj što mi radiš” - otvara usne u trenutku kada oboje svršavamo u isti trenutak. Osjećam mokrinu Harryevih bokserica na svojim butinama I on umoran pada na moja ramena.

Pretpostavljam da smo zaspali tako. Otvorila sam oči I ugledala Harrya kako spava u mojem naručju. Promatram njegovo mirno lice pokraj mene I srce me boli, tako je drugačiji dok spava na mojem ramenu I dok njegove ruke griju moj struk. Odmičem polagano njegove ruke sa mojeg trbuha I polagano se podižem sa kreveta, nije mi u cilju da ga probudim. Jer ako me ugleda u trenutku kada odlazim odavde, stvorit će se mnogo nevolja. Navukla sam svoje hlače do kraja I zakopčala ih. Tražim svoje baletanke I čujem iza sebe Harryevo disanje..struže tijelom od naslonjač I rasteže se. Još sam ga jednom pogledala, zgrabila baletanke u ruke I taman da odem od njega.

“Elena, gdje ideš?” - skamenila sam se na samim vratima, začuvši kako onaj Harryev promukli, hrapavi glas doziva moje ime. Toliko o bijegu. Automatski se okrećem I gledam kako se podiže, zakopčava traperice I dolazi u mojem smjeru. Prije nego što se razbudio, popravio je razbarušenu kosu I stao na sama vrata.
..”trebam otići odavde Harry” - hvatam ključanicu pored njega, ali on me gura od samih vrata. Ne mogu ovdje više biti..otići ću kod Grace I ostati par dana dok se ne snađem.
“Ti ne ideš nigdje..od mene” - glas mu je pomješan sa pospanosti I tjera moje dlake da se naježe na koži. Mrzim što njegov glas ovako utječe na mene...mrzim što sam zaljubljena u njega I nemogu mu se oduprijeti koliko god ona hladna Elena koja je negdje pobjegla željela. Ova posesivna I ljubomorna Elena mi ne pristaje.
“Ti I sam vidiš da ovo između nas ne funkcionira. Zar ne?” - pitam ga. Ali Harry isti trenutak maše rukom, dajući mi do znanja da sam u potpunom krivu. Ali nisam, imam pravo..Naš odnos se svodi na sex, na svađu I na kraju na pomirdbeni sex koji završi svađom. Kakav je to muško-ženski odnos.
“..trudit ćemo se Elena, daj mi tu jebenu priliku to je sve što tražim od tebe”
“Svaki put kada ti dam priliku, sjebaš je..dokad ćeš tako?” - okrećem mu leđa I promatram prozor. Vani je noć..ja sam namjeravala otići kod Grace po mraku. Pa jesam ja normalna uopće ni ne shvaćam da je vjerojatno I prošla ponoć. Stvarno se nešto čudno događa sa mnom. Opet se okrećem prema njemu I pronalazim ga na samom podu. Harry sjedi naslonjen leđima od vrata, podignute glave I primjećujem suze u njegovim očima.

Harry plače?

“..trebam pomoć Elena. Jebeni sam ovisnik, ne mogu prestati. Trudim se, ali ne mogu...to je jače od mene..” briše prstima pobjegle suze I ja shvaćam da on priča o onoj prodaji djevojaka..o onoj ovisnosti o čemu mi je pričala njegova sestra.
Oh! To je valjda taj trenutak kada doznajem nešto što već znam.
“..što pričaš Harry?”
“Sjećaš se kada sam ti rekao da ću ti jednom ispričati što se događalo u mojoj prošlosti? Mislim da je vrijeme...” - tiho izgovara a ja automatski se spuštam na koljena pored njega. Boli me srce, dok gledam njegove suze koje ne prestaju padati iz oči. Ovo je već drugi put da ga vidim uništenog I uplakanog.
“...zašto to sada govoriš?”
“Spreman sam El...pričat ću ti..učinit ću sve što trebaš od mene. Samo te molim da ostaneš pored mene, nemoj mi nigdje pobjeći..tako trebam tvoju pomoć” - govori. Približavam mu se sasvim blizu da stavljam prst na njegovo lice I brišem mu suze.Tako je drugačije gledati ga uništenog pored mene. Lika koji je uništavao sve što bi mu se našlo pokraj puta, sada sve te stvari dolaze na naplatu. Nije ni svjestan da su ga te stvari malo po malo uništavale.
“..nemoj ako nisi spreman”
“Jesam..za tebe ću učiniti sve..ti si jedina djevojka koja me smiruje, neću samo tako dopustiti da odeš od mene. Moraš mi obećati da ćeš ostati I vjerovati mi”
Harry stavlja svoj topao dlan na moje lice I promatra me. Dok gledam tog uplakanog dečka koji je spreman učini sve samo da ne odem odavde...ja shvaćam da sam ja ta koja će sjebati sve ono za što se Harry trudio....
Ja....sam pristala da uništim Harrya. Da pomognem onom 'inspektoru' da ga zatvori. Zašto sam to napravila....zašto ću iznevjeriti jedinog čovjeka kojega sam zavoljela..onako istinski po prvi put.

Glupačo! 

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now