TROUBLE (Episode 5)

8K 274 0
                                    

Njegove ruke pronašle su moje lice I tada me jako zgrabio prema sebi I u trenutku sam se našla kraj njegovih usana. Boljelo me lice od njegovih prsta koje su me grabile prema sebi. Mislila sam da će se sad nešto dogoditi, ali on nije poduzimao ništa.
“Koji dio ne razumješ djevojčice” - pojačao je ton svog glasa. Zvučao je kao da je postao nestrpljiv I nervozan I ja sam ga stalno zajebavala.
“Zar nisi rekao da želiš spavati sa mnom” - upitala sam ga I na čas zatvorila oči jer mi je još više stisnuo lice. Bar sam mogla priznati tj prepoznati da je ovaj zelenooki lijepo mirisao I da je imao lijepe oči, ali njegova hladnoća I grubost dolazile su do izražaja, grubost na muškarčevom licu nikada nisam voljela I strašila me je, jer se od takvih ljudi moglo svašta očekivati.
“Rekao sam da imam planove sa tobom, što misliš da ću te poševiti I završiti s tobom” - grubo me upitao I još jače stisnuo prstima moje lice. Kladim se da će mi nakon ovog brada biti crvena I ostati njegovi prsti na njoj.
“Bolje da obaviš što imaš odmah sad” - kroza zube sam mu rekla, gledajući ga ravno u zelene oči.
“Mislim da sam bio dovoljno jasan djevojčice” - snažno me gurnuo tako da sam se skoro potaknula I udarila glavom od zid. Bila sam ispred njega u crnom grudnjaku, njegove oči su bježale po mojim grudima , zaintesirano ih je promatrao, ali nije htio ništa.
“Možeš se I sama zadovoljiti” - pogledao me. “Što?” - upitala sam ga.
“Kažem ima načina da se I sama zadovoljiš ako si tako napaljena” - odjednom je ispalio, smijeći se. Cijelu sobu ispunio je njegov mračni osmijeh I glas. Svaki put bi mi srce pokucalo sto na sat od njegovog mračnog I promukog glasa. Ovog čovjeka nisam podnosila
“Mrzim te idiote” - zaderala sam se prema njemu, okrećući se da mogu strpati svoje jebene stvari u torbu I tad primjetila užasne crvene otiske na mojoj bradi, izgledalo je kao da me gušio . Jedino što sam znala u trenutku kad sam izašla iz sobe skupa sa njim, da sam upala u probleme I taj je ovaj čovjek opasan I da ga se moram čuvati.
*
“Vaša kćer će biti vraćena za točno mjesec dana” - Harry se obratio mojim uplakanim roditeljima. Majka je glumila nesvjest, dok ju je otac pridržavao. Što sam trebala učiniti da spasim svoje roditelje tj mog oca koji ovo nije zaslužio. Morala sam živjeti mjesec dana sa najopasnijim ljudima koje sam ikad upoznala. 
“Da li mi bar možete reći koje su vaše namjere sa mnom” - obratila sam se Liamu, dok su me vodili do crnog džipa. Išao je ispred mene I ništa nije govorio, bio je tako samozatajan I mračan, baš kao I Harry. Ali bilo je nečeg drugog u njemu, nečega drugačijeg I to me užasno interesiralo.
“Nešto sam upitala” - zaderala sam se na obojicu kad sam shvatila kako šute.
“Mene ne trebaš pitati, nego gospodina koji je došao na ideju da ideš s nama” - ljuto me pogledao. Tad me je Harry strpavao u auto I snažno zatvorio vrata.
Htjela sam vrištati I zvati upomoć, bila sam tako bespomoćna, sa dva muškarca koji su bili samo nevolje.
I opet sam se našla na onom istom mjestu, gdje se sve ovo dogodilo. Ona mračna prostorija izgledala je drugačije po danu, prašina se više isticala, sve je bilo tako mračno I zagušljivo, nisam mogla vjerovati da ustvari njih trojica ovdje žive, vukla sam sa sobom stvari, Harry me držao za rame I gurao prema nekoj prostorji koju još nisam vidjela. Pretpostavljam da je ovo bila njihova kuhinja, ako sam mogla ju nazvati kuhinjom. Stare stvari I nered, užasan nered u kuhinji.
“Ja ne namjeravam ovdje sjedati” - okrenula sam se prema njima I u trenutku me Harry gurnuo pa sam morala sjesti na stolicu, I da nisam željela.
“Budi tu, donijet ću ti nešto za jest” - grubo je uzvratio prema meni. Ovdje mi se gadilo I jest, kako su mogli uopće ovdje živjeti nije mi dolazilo u glavu.
“Nisam gladna” - obrusila sam mu. Ali me ignorirao kao I Liam te su obojica izašla iz kuhinje I zatvorili za sobom vrata . Možda I jesam u tim trenucima planirala bijeg I promatrala gdje je prozor da mogu pobjeći, ali znam da sa svojim bjegom nebi spasila nikoga I ubili bi mog oca. Netko je snažno otvorio vrata I ugledala sam onog crnokosog muškaraca sa cigaretom. Ovaj put nije imao cigaretu, nego je nosio na tanjuru nešto za jelo I stavio mi na stol.
“Ovo ti je Harry poslao” - pogledala sam u tanjur , hamburger I pomrift koji sam inače mrzila.
“Ovo ja ne jedem” - gurnula sam snažno tanjur tako da se onaj pomfrit razbježao po stolu, a hamburger odvojio I ispalo je meso.
“Rekao sam da jedeš to” - njegova ruka se skoro našla na mom licu, kada me uhvatio za jaknu I potegnuo prema sebi. “Slušaj me” - ljuto je rekao. Prestrašeno sam promatrala te crne oči koje su me hladno gledale. “Ja te neću trpjeti I mene ne možeš zajebavat kao što njih dvojicu zajebavaš, mogu slobodno zaključati vrata I provjeriti jesi stvarno dobra u krevetu “ - obrusio mi je I u tom trenutku sam ga snažno pljunula, moja pljuvačka u trenutku se našla na njegovom licu. Nitko nije tako pričao sa mnom, pa neće ni on.
“Glupačo” - snažno se zaderao na mene I baš u trenutku kad je namjeravao me udariti.
“ZAYN, OSTAVI JE” - začula sam Haryev glas na vratima, u tom trenutku je baš ušao I spasio me od Zayna koji je imao svoj luđački pogled. I kada bi malo pogledala njegov pogled I Harryev mogla bi shvatiti da je Harry mrvicu bio bolji, iako to nije pokazivao.
Zayn je maknuo svoju ruku sa moje jakne I opet me gurnuo na stolicu.
“Neće da jede I upravo me pljunula Harry, zaslužila je šamar” - obratio mu se Zayn.
“Ja ću nju rješiti, ne brini. Samo nas ostavi nasamo” - tiho mu je rekao. 
Odmakla sam svoj pogled od njih I promatrala hranu koja je bila pobacana svugdje po stolu, sve mi se gadilo I iznutra sam vrištala. Kosa mi je bila neuredna kao I moja crna olovka I sigurno sam izgledala kao čudovište. Ustvari zašto sam uopće razmišljala o tome kako izgledam, nije da me zanimaju ova trojica I ne trebam se sređivati za njih.
Zayn ništa nije rekao samo je bijesno izašao I snažno zalupio vratima.
“Radiš probleme djevojčice” - Harry je sjeo na stolicu nasuprot mene I lupkao svojim crnim prstenom po stolu. To mi je lupkanje išlo na živce.
“Sam si kriv, zašto si me doveo ovdje. Zar nije jasno da ne želim biti ovdje” - pomakla sam svoj pogled I pogledala ga ravno u zelene oči koje su me prodorno promatrale.
“Bit će ti lijepo ovdje” - tiho se nasmijao.
“Ti ovo zoveš lijepim? Pogledaj na što ovo mjesto sliči a I uostalom nemam pojma ni tko si, samo da se zoveš Harry I to je sve” - rekla sam mu.
Podigao se sa mjesta I naslonio na zid gdje se nalazila stolica, u njegovom pogledu nije ništa bilo osim hladnoće I neke tuge koju nisam mogla opisati.
“Harry Styles, 20 godina, student, živim u Londonu I obožavam duge šetnje plažom” - nasmijao se I pogledao me. “Jeli to dovoljno djevojčice?” - ozbiljno me upitao. Lik me zvao djevojčice a imali smo isti godina, pa to je bilo presmješno.
“Imamo isto godina, možeš me bar nazivati po imenu?” - upitala sam ga.
Uzdahnuo je. “Sviđa mi se zvati te djevojčice” - tiho je rekao. Podigla sam se, jer nisam mogla sjedati od nervoze . Pogledala sam ga I zakolutala očima.
“Reci mi kakve su ti namjere sa mnom?” - više mi je postalo dosadno stalno si isto pitanje ponavljati, željela sam odgovore.
“Zar ti nisam rekao da želim spavati s tobom” - opet se nasmijao I uputio se prema meni. No ovo mjesto je bilo užasno malo mjesto, tako da sam se našla na zidu I Harry pokraj mene.
“Zašto onda to ne učiniš?” - upitala sam ga, promatrajući te lijepe zelene oči. Jedina stvar koju sam voljela na njemu.
“Jer te ne želim povrijediti” - tiho mi je šapnuo, prelazeći očima po mojem licu, u jednom trenutku sam osjetila kao da je neki drugi Harry kraj mene, onaj dobri I nježni I da je nestao onaj mračni koji je bio sve ovo vrijeme.
“Doveo si me ovdje na mjesec dana, što misliš jesam li tako povrijeđena?” - upitala sam ga.
“Možda.......” - mahnuo je ramenima, kao da ga nije briga. Ali negdje duboko bilo je malo brige u njegovim očima.
Naslonio je svoju ruku na zid kraj moje glave I s drugom uhvatio vrh moje brade I još ju više podigao prema njemu. “Ne mogu prepoznati što ima u tebi, da me tako privlači” - tiho je rekao. Promatrala sam njegove usne kako se otvaraju I zatvaraju. Ne znam što se događalo sa mnom, ali zbog ove “nježnosti” koju mi je poklanjao imala sam jaku želju da dotaknem njegove usne I osjetim njihov okus.
“U meni nema ništa, ja sam jedna obična buntovna cura” - tiho sam mu rekla. Njegove oči su se u trenutku našle na mojim usnama, prodorno ih je I žedno promatrao .
“Želim otkriti u ovih mjesec dana što ima tako posebno u tebi da se ovako osjećam” - nastavio je sa svojim govorom.
“Kako se osjećaš”? - upitala sam ga. Imala sam veliku želju da osjetim te mračne usne na svojima, I ne znam što se sa mnom događalo. Trebala sam ga udarati I vrijeđati I moliti da me pusti odavde da idem kući, no nisam ništa. Samo sam željela osjetiti njegove usne na mojima. 
“Kao da mogu nešto osjetiti prema tebi” - sasvim tiho je izgovorio. Ova blizina u kojoj smo se nalazili postala je neizdržljiva, čak I ako ga nisam dodirivala mogla sam osjetiti toplinu njegovog tijela I svaki put bi mi prošli trnci kroz moje tijelo. Nisam znala što se događalo sa mnom I što ima u ovom liku koji je stajao ispred mene I promatrao me.
“Poljubi me I provjeri” - pobjegle su mi riječi iz usta I nisam ni bila sigurna što sam upravo izgovorila, jer to nije zvučalo dobro. Samo sam trebala prestati govoriti.
On je u tom trenutku izgledao kao da je možda želio I imao si sitan osmijeh na licu kao da mu je nešto bilo smješno, no kakvo god lice imao, još nisam osjetila njegove usne na svojima. Ali željela sam I to užasno jako.
“Možda bi I mogao” - zvučalo je kao da je šapnuo. Osjetila sam njegovo ubrzano disanje , koje se u sekundama približavalo prema meni. Dah kojeg mi je poklanjao imao je okus mente I cimeta.
Svakim trenutkom me mogao poljubiti I taman kad je namjeravao kad sam bila sigurna da ću osjetiti njegove usne na mojima. 
Snažno otvaranje vrata. Totalno smo zaboravili da su I drugi ovdje bili.
“Što hoćeš Liam” - Harry ga je upitao I odmaknuo se od mene. Na čas sam zatvorila oči I pokušavala doći k sebi, njegova blizina je utjecala na mene to sam si mogla priznati. Liam nas je ljuto promatrao, mislim uvijek je bio ljut, tako da me to nije zabrinjavalo. Možda da se ponekad nasmješi izgledao bi drugačije I ljepše, ali u nekom drugom životu.
“Ona djevojka te opet treba” - rekao mu je . Možda bi je kroz glavu proletilo pitanje “Koja djevojka” ali zašto bi to mene bilo briga? Naravno da je imao djevojku, I to ne jednu nego više njih. Trebam prestati razmišljati o njegovim djevojkama.
“Okej....” - Harry je ležerno izgovorio. “Ostani s Elenom, brzo se vraćem” - Harry mu je rekao I izašao kroz vrata.
Odmakla sam se u trenutku kad je Harry zatvorio vrata I pogledala tog hladnog Liama kojemu je falilo malo osmijeha na licu , da ga bar malo uljepša.
“Znači izgleda da nisam jedina zatočenica ovdje...” - obratila sam mu se. Možda, samo da provjerim tko je ta djevojka, čisto iz znatiželje, pa sam morala započeti ovako.
“O čemu ti pričaš?” - upitao me I okrenuo se prema meni.
“Upravo si rekao da ga treba neka druga djevojka” rekla sam mu.
Odmaknuo se od mene I okrenuo mi leđa , uzimajući čašu sa stola I otišao do hladnjaka , otvarajući ga I uzimajući vodu. Pratila sam ga što radi, uzeo je vodu I polagano je uljevao u čašu.
“To je njegova bivša” - izgovorio je polagano, nakon čega sam se još više zainteresirala. Zbog nečega je bila bivša , očito.
“I što još I dalje pati za njim I zove ga?” - upitala sam ga. Ustvari išla sam malo dublje u njegove privatne stvari I uopće ne znam zašto me zanimalo, ali kad sam već ovdje mogu bar nešto doznati.
“Nije tako” - ispio je svoju vodu, stavio čašu na stol I pogledao me.
“Harry ima jednu tužnu prošlost iza sebe” - tiho je rekao. Nakon čega sam ga još zbunjenije pogledala.
“Oh onda bolje da više ne ispitujem” - tiho sam rekla.
Liam me je pogledao. “Ako želiš mogu ti ispričati, ali on ne smije doznati da sam ti ja rekao” - odlučno je izgovorio.
Zar je mene zanimala njegova prošlost? Zašto bi mene išta zanimalo u vezi njega, ne ja to ne želim znati uopće ne zanima. No moje riječi su drugačije zvučale, nego moje misli.
“Ispričaj mi” - odlučno sam mu rekla....

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now