TROUBLE (Episoda 34)

6K 155 3
                                    

Par sekundi sam razmišljala o tome I tada sam podigla ruke u zrak “Skini sam” - rekla sam mu. Istog trenutka mi se približio, osjetila sam njegove vrhove noktiju na samoj koži kada je uhvatio majicu I skinuo mi je preko glave.

Njegove oči odmah su se pronašle na mojem grudnjaku, kao I trbuhu. Crni čipkasti grudnjak, u kojeg nije imalo što stati..

“Ovo je lijepo” - prošaptao je, kada je prstima prošao preko mojeg vrata do vrha grudnjaka I zastao sa prstima. “Imaš mekanu kožu” - uzdahnuo je, prstima je prešao preko mojih grudi I trbuha I zastao na hlačama.

“Želim da otkopčaš hlače” - naredio mi je.

Ovaj put nisam željela reći možemo li preskočiti skidanje hlača, jer je to bilo nemoguće. Spustila sam ruke I lagano ih otkopčala. Harry je pratio moje korake, a njegov uzbuđen osmijeh se ocrtavao licem.

“Nemaš pojma koliko želim zavući ruku u tvoje gaćice” - tiho je rekao.

Sasvim sporo prošao je mojim trbuhom, grudima I vratio pogled na moje oči . Lagano me spustio na krevet I jednim potezom, skinuo moje hlače sa nogu I bacio ih na pod.

“Želiš li ovo na grublji ili nježniji način?” - tiho me upitao.

Totalno ga nisam shvaćala, ali voljela sam grublje stvari , nisam imala pojma što je nježnost jer nisam naučila živjeti sa nježnošću

“Grublji” -tiho sam rekla.

Nasmješio se “I mislio sam” Otkopčao je svoje hlače, podigao se malo I bacio ih na isto mjesto gdje I moje.

U istom trenutku sam ga osjetila na sebi. Pomalo grubo je uhvatio moj dio kože ispod uha I sisao ga.

“Jebeno mirišeš” - prostenjao je.

Koga briga kako mirišem, samo neka to napravi već jednom. Ako je želio to na grublji način, onda neka tako radi.

Stavila sam svoje noge oko njegovih bokova I stisla se uz njega, nakon čega se on tiho nasmješio u moj vrat.

“Nestrpljiva si djevojčice, to volim” - šapnuo je. Ruku je spustio do dna mojeg trbuha I svojim dugim prstima zavukao ruke u moje gaćice, u istom trenutku sam osjetila kako prolazi preko (…) I crta krugove.

Kvragu imam osjećaj kao da ću umrijeti, snažno sam uzdahnula..dok je on neumorno šetao prstima … Kada se lagano pomjerio, njegovu nabočinu koja je dolazila iz bokserica osjetila sam na svojem trbuhu. Napaljen je? Baš kao I ja..

“Samo to uradi” - naredila sam mu.

Grubo je usnama prešao preko mojeg vrata I podigao pogled “Jebeni kondom, mrzim to stavljati” - opsovao je.

Rukom je pokušao dohvatiti onaj noćni ormarić koji se nalazio kraj kreveta..Podigao se malo sa mene I iz kutije izvadio plavi omot.

“Ovo je najgluplja stvar koju su izmislili..” - nelagodno mi je odgovorio, te je zubima otvorio paketić I iz njega izvadio kondom.

“Moraš piti pilule Elena, želim da me osjetiš kako treba” - tiho je rekao...

“Kao da je važno” - pomakla sam svoju glavu u stranu, promatrajući cijeli omot kondoma koje je držao na ormariću.

“Volim to raditi bez kondoma, I želim svršiti u …..” zastao je kada se nasmješio. Njegova zadnja riječ ostala je visjeti u zraku. Bilo nam je jasno što je namjeravao reći.

Htjela sam reći da me nije briga I da započne više s tim, jer ću odustati..ovo je predugo trajalo, I on I ja smo bili napaljeni..željeli smo to na grublji način, a on je glumio romantičara.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now