TROUBLE (Episode 46)

6.1K 159 11
                                    

Iako je bio mrak u hodniku, mogla sam primjetiti tetovaže ustvari jako puno tetovaža na njegovom tijelu I piercing kojeg je imao na usni I obrvi. Poznat mi je, glas, ove tetovaže I taj pogled. Ovog dečka sam već negdje vidjela.

“Tomlinson, što radiš ovdje?” - Harry ga je strogo upitao. Samim prezimenom sve mi je bilo jasno. To je on. To je taj Louis od kojeg me Harry želi zaštiti. On se sasvim ležerno naslonio leđima na zid I promatrao nas. Ima neki osmijeh na sebi I stvara mi mučninu. Njegove oči prelaze mojim tijelom I osjećam nelagodu. Njegove zadnje riječi stvorile su u meni neki blok u grlu I ne mogu izgovoriti niti jednu riječ. Harry je ubojica, već je ubio nekoga. Sa ovim je sve potvrđeno.

“Došao sam vas malo posjetiti, nedostajalo mi je staro društvo” - Louis je sasvim ležerno izgovorio I zubima zahvatio piercing te se igrao sa njim. 

Harry je u tom trenutku uhvatio moju ruku I zgrabio me prema sebi, ponašajući se zaštitnički, baš onako kako je I obećao.

“Trebao bi otići odavde, nije baš pravo vrijeme za posjete” - odgovorio mu je Harry. Glas mu je čudan I imam osjećaj da ga je malo strah. 

“Rješili smo to. Tvoja djevojčica se ne treba bojati” - nasmješio se prema meni I još me jednom odmjerio.

Kako on zna da mene Harry naziva djevojčicom, ovo je zaista čudno. Harry je u tom trenutku još jače stisnuo moju ruku, dajući mi do znanja da sam sigurna ovdje I da mi ne može ništa.

“Bolje da pođeš Tomlinson” - glas mu je hladan.

“Došao sam razgovarati sa Natashom, ona je ovdje zar ne?” - Louis ga je upitao.

Harry je par trenutaka samo ga gledao, tada je klimnuo glavom potvrđujući mu.

“Neću vam smetati. Elena Davis bilo mi je zadovoljstvo” - napravio je par koraka prema meni, tada je Harry stao između mene I njega I zaustavio Louisa u sljedećim potezima.

“Ona je u kuhinji sa Zaynom” - pokazao mu je prstom prema kuhinji.

“Styles što se sa tobom dogodilo. Zar prije nismo djelili djevojke, sad mi nedaš ni da joj priđem” - nasmijao se, ležerno je prošao kraj nas I okrenuo se gledajući me. Nisam mogla disati od nekog straha, a riječi mi jednostavno nisu izlazile iz usta.

“Elenu ne mislim dijeliti za nikim” - Harry je odlučno izgovorio.

Prvi put da sam se složila sa njegovom rečenicom, iako mi je smetala činjenica posjedovanja mene. Još nije naučio lekciju.

“Dovraga, to je ozbiljno, zar ne?” - upitao ga je.

Nemam pojma o čemu razgovaraju, samo želim da on otiđe odavde I da napokon počnem disati.

“To te se ne tiče” 

“Ne mogu vjerovati da si to dopustio sebi. Što je sa onim snažnim Stylesom kakav je bio prije. Razočarao si me” - Louis se podsmjehnuo.

Harrya su ove rečenice ljutile, ona krv na njegovim rukama se sasušila, I uporno ih stiska svakom njegovom rečenicom.

“Samo otiđi odavde” - čvrsto mu je odgovorio. Spustio je pogled na tlo I duboko disao. Harry se pokušava koncentrirati, iako osjećam njegov bijes kroz ovaj duboki dah.

“U redu. Vidimo se Styles, imamo ti I ja još posla, sjećaš se?! - ironično mu je izgovorio, te ušao u prostoriju gdje su se nalazili Zayn I Natasha.

Tada sam normalno počela disati. Harry se okrenuo prema meni I uhvatio mi obje ruke, natjeravši me da ga pogledom.

“Jesi dobro Elena”? - upitao me.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now