TROUBLE (Episoda 59) - SEASON 2

4.9K 129 12
                                    

“Imamo novog profesora iz engleske književnosti” - glas nekog studenta probudio me iz misli koje sam trenutno imala u sebi. Još I dalje u meni stoji ona mala nada da će se Harry pojaviti I napokon odlučiti ispričati koji vrag se događa sa njim. No moje nade su pale u vodu , shvativši da se to neće dogoditi I da prestanem razmišljati o tom čupavom lažljivcu koji me proteklih dana izluđivao.

Čim sam ušla na predavanje sjetila sam se da sam totalno zanemarila moje obrazovanje I da se trebam što prije trgnuti, jer inače nikada neću dobiti tu diplomu kao ni pobjeći iz ovog odvratnog Londona.

“Tko nam je novi profesor” - pozdravila sam Alex koja je u tom trenutku bilježila nešto na papir I na kratko podigla glavu da se pozdravi sa mnom.

“Umm..valjda smo dobili novu profesoricu, pričaju da je jako mlada” - odgovorila je, misli su joj fokusirane na bilješke, tako da sam odlučila da joj neću smetati.

Sjeti se Elena da svi uče osim tebe I da je vrijeme da se malo trgneš. Ušutkala sam moj razum I posegnula sa mobitel, čisto da provjerim da li imam još prepuštenih poziva od moje majke..

“Ja sam Gemma Styles I mjenjam vašeg profesora iz engleskog” - 

Da li je moguće da je ona ...upravo sada....Mislim da mi je vjerojatno ispala kemijska iz ruku koju sam ukrala Alex, pogledala sam okolo sebe da vidim gdje je nestala..ali sam opet vratila pogled na novu profesoricu, shvativši da je upravo rekla 'Styles' prezime I da se ne mogu prestati čuditi tomu. Nije moguće da je ona...

“Da li je rekla da se zove Gemma?” - šapnula sam Alex pitanje, nakon čega je ona samo potvrdno klimnula, očito nesvjesna da ova nova profesorica ima neke veze sa Harryem. Da li je on možda rekao da se njegova sestra zove Gemma? U glavi sam postavljala pitanje, sjetivši se onog razgovora kojeg smo prije par dana odradili. Jedine informacije koje sam dobila o njemu. 

Da definitivno naglasio je da mu se sestra zove Gemma, iako nikada ju nije opisao. Ova djevojka tj moja nova profesorica je zaista jako mlada. Ima pomalo čudnu boju kose, rekla bi onako više cool boja..plava boja pomješana sa nekom svjetlo rozom I na trenutak dok poklanja svoj sitan osmijeh iz ove udaljenosti mogu primjetiti baš one iste sitne rupice na obrazima kakve ima I Harry.

100% sigurna da je ovo njegova sestra..

Čim je zavrišilo predavanje, ona znatiželja je proradila u meni..iako sam namjeravala što prije otići iz ove dvorane zastala sam na pola puta I okrenula se prema njoj. Iz ove blizine još me više podsjeća na njega. Mogu se zakunuti da ima isti pokret kao on I isti glas...iako je to malo nemoguće. Na trenutak shvaćam koliko mi taj prokleti lažljivac nedostaje.

“Trebate nešto , kolegice?”

Oh! Shvatila je da je čudno gledam.

Umm....što da kažem da ne ispadne čudno? Možda je mogu pitati čisto da provjerim,iako sam sigurna jer su toliko slični.

“Rekli se da se prezivate Styles, zar ne?”

Dovraga Elena, začepi. Ušutkivam samu sebe, ali ni to ne pomaže. Jezik mi je brži od pameti..proklet bio.

Na kratko je klimnula glavom I sitno se nasmješila...rupice baš poput Harryevih!

“Da li ste vi...umm.. da li vi poznajte Harrya Stylesa?”

I opet ja sa svojim jezikom. Moja radoznalost seže preko granica, moram jednom ušutkati sebe, jer sam se uvalila previše nevolja I zaista ih ne želim još.

Kada me hladno ošinula pogledom, sve mi je bilo jasno. Htjela sam pomaknuti noge I odlepršati odavde što prije, ali iste te noge su me duboko ukopale u podu..nedaju mi da se pomaknem! Pomoć..

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now