TROUBLE (Episoda 48)

5.7K 146 0
                                    

Harry P.O.V.'s

“Svaki jebeni put me prekineš” - upao sam u kuhinju I već se sa ulaza derao na Zayna. Ovo je već drugi put da je prekinuo mene I Elenu. Mogao sam već biti u njoj I slušati njene uzdahe, dok obavljam dobar posao kao I inače. Ali ne, sad moram slušati jadikovanje ovog kretena koji je to sve I zaslužio.
“Što si ti uopće radio?” - upitao me.
“Skoro imao sex” - odgovorio sam mu.
Onaj poznati Zayn bi se na ovo nasmijao , ali nije bilo ni trunke osmijeha na njegovom licu.
“Ti si bar skoro imao. Ja već nisam skoro tjedan dana bio sa nekom djevojkom I lud sam” - zapalio je cigaretu I bacio crni upaljač na stol. Ljut je! Elena je umješana u ovo. Ta je djevojka doista nevolja. Nije ni svjesna da će opet biti u nevolji I da je ovaj put I od Zayna moram štiti.

“Što se uopće dogodilo? Tko je to prenio I što?” - upitao sam ga.
Znam samo ono što mi je rekao kada je kucao na vrata I to je sve. Zayn je isti tren izvadio mobitel iz džepa, stavio je cigaretu u usta I prelazio preko ekrana na dodir te nešto tražio.
“Tko je Mark Samuels?” - upitao me.
Nije valjda da opet Elena ima posla sa tim kretenom kojeg sam prošli put pretukao.
“Um..neki kreten sa fakulteta. Što s njim?”
“Prenio je po gradu informaciju da imam problema sa erekcijom...zamisli to?! Zayn Malik nikada nije imao problema sa njim” - upravo se uhvatio za međunožje I doslovno pokazao ne što je mislio.

Odakle joj ovakve ideje? Skoro sam se nasmijao, ali sam vratio osmijeh natrag I namjestio svoju ozbiljnu facu. Zayn je ovo zaslužio, iskoristio je njenu prijateljicu.
“I što sad namjeravaš?” - upitao sam ga.
“Vjerojatno ću ga pretući I natjerati ga da mi kaže od koga je to čuo” - slegnuo je ramenima.
Znači opet problemi. Taj kreten Samuels će vjerojatno priznati od koga je čuo I sad opet mogu očekivati da će Zayn napasti Elenu I Grace
“Nemoj ti ništa. Ja ću to pokušati srediti” - isti tren sam mu odgovorio.
Zayn je podigao pogled na mene I zbunjeno me pogledao.
“Što ćeš poduzeti?”
“Istražit ću. Za par dana ću to pokušati srediti”
“Kako?”
“Imam ja svoje načine” - odgovorio sam mu.

“Onda budi brz. Znaš I sam da sam ovisnik o sexu I morat ću se par dana družiti sa mojom rukom. Bolje mi je kad to obavljam u nekoj djevojci” - očajno je odgovorio.

U tom trenutku obojica smo se okrenuli prema vratima kada smo začuli teške korake I ugledali Liama kako nas obojicu promatra I smije se.
“O čemu vi uopće razgovarate?” - rugao nam se. Očito je slušao naš razgovor.
“Pričamo o tebi. Siguran sam da ti fali seksa I da se moraš istrošiti u nekoj” - Zayn je totalno promjenio temu I počeo zadirkivati Liama.
Liam je zakolutao očima, te sjeo na stolicu, pokraj Zayna.
“Nemam vremena za to” - odgovorio mu je. Pokušavao sam pratiti njihov razgovor, ali nisam baš nešto bio u toku. Jedino o čemu razmišljam je o Eleni I njenim gaćicama koje sam mogao osjetiti u svojem džepu. Bar sam imao nešto od nje.Svaki put kada osjetim da mi ta djevojka nedostaje, pomirišem nešto njeno. Možda je bolesno mirisati njeno donje rublje. Ali to je moj način da mi prestane nedostajati.

“Čuješ ovo Harry. Payne nam je pronašao djevojku” - trgnuo sam se na Zaynov glas I nasmijao se prema njima dvoje. Liam je imao djevojku?
“Nisam rekao da sam našao” - Liam je zakolutao očima. Pomaknuo sam se bar koraka sa mjesta I naslonio se na kuhinjski šank koji se nalazio do stola gdje su njih dvojica sjedali.
“Jesi je poševio?” - Zayn ga je isti tren upitao.
Još jače sam se nasmijao.
Liam je na sekundu spustio pogled prema stolu I ništa nije odgovorio. Na trenutak sam pogled na sat da vidim koliko je sati, te shvatio da je kasno. Eleni sam obećao da ću doći I da moramo ono završiti do kraja.
Završiti? Oh ne! Idemo iz početka...volim tu djevojku mučiti.

“Stari, bolje da to poševiš dok možeš” - odgovorio sam Liamu, dok sam grabio ključeve sa stola. (pogrešan izbor riječi Harry. Ipak je to Elena lol)

Elena P.O.V's

Haryeva majka je živa? To sam pitanje samoj sebi postavljala otkad sam došla iz onog podruma. Znam samo da mi je lagao. Točno se sjećam njegovih riječi kada je očajno govorio kako su mu majku odveli I ubili je.Zašto me lagao? Zašto I dalje uporno to radi I onda me na kraju moli da budem tu kraj njega, jer me treba.
Nećemo se tako igrati Styles...neću dozvoliti da me laže I da me smatra njegovom igračkom. Počinjem gubiti strpljenje I zahtjevat ću od njega da mi kaže cijelu prošlost. Ako ne pristane na to, napravit ću drastične mjere. Zgrabila sam bilješke iz filozofije I odlučila da ću još malo ponoviti. Sutra me čekao ispit I nisam samoj sebi mogla dopustiti da padnem. Trudila sam se za ovo, ovaj put želim svima dokazati kao I mojim roditeljima da sam I ja nekad pametna...samo lijena... Svaki par trenutaka bi mi pogled pao na mobitel kojeg sam držala kraj sebe. Bilo je doista kasno, Harry se nije javljao. Znači da se neće pojaviti, što je bilo I jako dobro. Moji roditelji su spavali u sobi do mene, praktički nas je dijelio zid I onaj hrapavi Harryev glas bi mogli čuti kroz zidove. Nije toliko lud da dolazi ovdje.....

Vjerojatno sam zaspala, uopće se ni sjećam kada sam ugasila noćnu svjetiljku I zatvorila svoje bilješke. Nečije ruke I topli dah sam osjetila na leđima. Koji vrag? Podigla sam se svega centimetar sa jastuka I pokušala upaliti svjetiljku. Moguće da sam sanjala?! Ovo se ne može ni događati ni u snovima. Osjećam dah na svojem vratu I koliko god željela vrištati ne mogu, uopće se ne mogu pomaknuti niti izgovoriti riječ. Tko se nalazi iza mene?! Pobogu budi se Elena..Stvarno želim da je ovo san...
“Shhh djevojčice. To sam samo ja” - 
HARRY? Dovraga što je on radio u mojem krevetu? I kako je uopće došao ovdje u moju sobu. Osjećam kako mi prestaje strah iako bi ga trebala I dalje imati jer ne shvaćam kako je upao u moju kuću I sobu.
“Dovraga Harry što radiš ovdje?” - upitala sam ga, tiho da ni samu sebe nisam mogla čuti.

“Ukrao sam ti ključ od kuće kada si bila u podrumu, pa sam kopirao sebi jednog” - tiho se nasmješio. Osjetila sam njegovu toplu ruku na mojem trbuhu, te njegovo tijelo kako mi se približilo I dodiruje moja leđa I noge. Nažalost sam spavala u grudnjaku I gaćicama, to uopće nije dobra ideja. Ali nikada nisam razmišljala da će mi se prišuljati u krevet I leći kraj mene.
“Trebao bi otići odavde.Moji roditelji te mogu čuti” - isti tren sam odgovorila.
Mrzim tiho šaptanje.
“Tjeraš me odavde? Nema šanse da otiđem. Ti I ja imamo posla” - nasmješio se u moj vrat ,stvarajući mi toplinu kroz cijelo tijelo.
“Čut će nas” - bunila sam se.
Rukama me još jače povukao prema sebi. Kroz moje golo tijelo osjećam da on spava kraj mene u dugim hlačama što je bilo dobro, još je trebalo da se skine kao što je to uvijek I radio.
“Onda nemoj vrištati”
“Zašto bi vrištala?” - upitala sam ga.
No ništa nije odgovorio, svojim usnama je poljubio dio mojeg ramena I spuštao se sve do grudnjaka sa leđa. 

“Tako si topla I glatka” - osjetila sam njegove duge ruke na mojim nogama kako lagano prelazi preko njih I stvara mi osjećaj želje za njim. Ne može se samo tako pojaviti u mojoj kući, krevetu I još kopirati ključ. On je imao ključ moje kuće? Taj dečko je bolestan.
Na sekundu sam zatvorila oči, kada su njegove ruke pronašle put do moje stražnjice, te je uvukao ruku I ja sam se odmakla od njega, ali isti tren me njegova druga ruka približila njemu, tada sam osjetila koliko me doista želio na predjelu njegovih hlača.
“Sad mi nećeš nigdje pobjeći, niti će nas itko prekidati.” - čvrsto je odgovorio.
“Moji roditelji se nalaze blizu. Želiš da nas čuju?” - pobunila sam se.
“Ako te čuju, sigurno će shvatiti da je to normalno.Moraju znati da netko jebe njihovu kćer I da sam to ja” - odgovorio je.

“Molim? Zar ti namj.....” - nisam mogla do kraja izgovoriti, njegove ruke natjerale su me da jednu nogu stavim preko njega, da mu napravim dovoljno širine da njegove prste može provući u ono mjesto gdje je želio.
“Moji prsti namjeravaju. Elena ševit ću te prstima. Želim to” - glas mu je tako odlučan I poželim vrištati. Ne Elena ne možeš vrištati, to je previše rizično . Roditelji su ludi, isti tren bi pozvali policiju. Ne želim da ga zatvore, to nikako
“Ali ja ne želim” 
“Shh pokušaj biti tiho” - njegov glas mi je naredio.. Lagano svojom rukom prelazi mi preko koljena, vraća se prema stražnjici I svojim vrhovima prsta dodiruje mi gumu na gaćicama.Osjetila sam njegov topao dah kada je stavio usne na moje uho I šapnuo mi.
“Ajde babe, raširi se za mene” - 
Rukom je povukao još više moju nogu na njegovu I lagano prstima mi crtao krugove po trbuhu. Čujem njegove uzdahe iza mojih leđa I kako mu se prsa spuštaju gore-dolje dok me dodiruje rukama.

“Harry...”

“Psssst” - poljubio mi je rame, dok je svojim rukama neumorno dodirivao moje noge I trbuh.
“Moram te navesti da svršiš. Već danima o tome razmišljam, moram ti vratiti uslugu” - šapnuo mi je.
Gaćice mi je maknuo u stranu, natjerao me rukama da se još malo raširim, tada je jednu ruku gurnuo između mojih nogu.
“Isuse...tako si uska, ponekad mislim da ću te ozljediti”
“Moji roditelji, mogu nas čuti..” - pobunila sam se.
Nelagodno mi je ovo raditi sa njim u krevetu, dok jako dobro znam da me dijeli svega jedan tanki zid od mojih roditelja I njihovog kreveta.Zvukovi se jako dobro čuju kroz zidove.
No nije ništa odgovorio, pažljivo je gurnuo jedan prst u mene. Isti trenutak sam stavila ruku na usta I sprječila snažni uzdisaj koji je dolazio iz mojih usta.On je duboko disao kraj mene I ostavljao mi mokre poljupce na ramenu.
Zatvorila sam oči, suočena sa tim da Harry neće prestati dok svoj posao ne odradi do kraja I da svoje snažne uzdisaje moram savladati I smanjiti.
“Tako si topla” Harry je nježno izvukao prst I ponovno ga gurnuo u mene. Leđa su mi se izvijala u luk, dok sam I dalje držala ruku na ustima. 
“Harry” - dahtala sam govoreći njegovo ime, što sam tiše mogla.Kukovi su mi besramno kružili oko njegovih prstiju, dok su radili u meni.
“Naučit ću te mnogim stvarima Elena. Moraš mi se prepustiti”- šapnuo je, prigušeno se nasmijavši u moj vrat.

“Prepusti mi se Elena” - naredio mi je.
Svršila sam uz prigušen krik, dok sam čvrsto rukom držala prekrivač, a druga ruka mi je čvrsto bila zaljepljena na ustima. Izvadio je prst iz mene I tiho se nasmješio.
“Vidiš da nije bilo toliko strašno. Radit ćemo ovo češće” - odgovorio mi je. Isti tren sam upalila noćnu lampu kraj ormarića I okrenula se prema njemu. On je u tom trenutku onaj prst koji je bio u meni stavljao u usta I zatvarao oči.
“Tvoj okus je božanstven” - 

Budilica koja je svako jutro pokazivala točno 07:00am ovaj put nije slušala. Prvo što sam začula bilo je kucanje, pa onda majčin glas koji me totalno razbudio. Podigla sam glavu sa kreveta, shvativši da kovrčavo stvorenje spava do mene, dok me besramno drži preko struka, kao da ću negdje pobjeći. Vjerojatno smo zaspali poslje onog sinoć I bila sam toliko umorna da nisam mu stigla reći da ode odavde.
Imam jebeni ispit za sat vremena.

“Elena. Budi se..Zakasnit ćeš” - majka mi je još jednom pokucala, nakon čega je Harry podigao ruke u zrak da se rastegne.
“Moraš otići odavde, odmah” - tiho sam mu šapnula. No on nije slušao, njegov jutarnji hrapavi osmijeh začula sam u jastuku, kada se prevrnuo na trbuh I još jače gurnuo glavu u jastuk s namjerom da I dalje spava.
Prevrnula sam očima I uhvatila ga za ruku da ga izguram iz kreveta.

“Elena Isabelle, budi se” - mama I dalje zove. Majka je imala jednu dobru stranu, nikada nije otvarala vrata od moje sobe, nego bi samo kucala. Valjda je znala da njena kćer zahtjeva malo privatnost pa se držala toga. To je sada jako dobro, jer bi mogla doživjeti srčani kada bi vidjela ovo rasčupano kovrčavo stvorenje koje spava kraj njene kćeri.
“U redu” - odgovorila sam joj. Pokušala sam za drugu varijantu, možda da ga gurnem na drugu stranu tako da padne na pod I onda se probudim. Ali neuspješno. Presnažan je da ga pomaknem.

“Dokad si na fakultetu?” - majka I dalje nije prestajala.
“Imam samo ispit iz filozofije I to je sve” - odgovorila sam joj.
“U redu. Čim završiš, dolazi kući, želim da mi pomogneš organizirati malu zabavu koja će biti za dva dana. Pojavit će se I obitelj Payne I moramo sve pripremiti” 
Sranje. Odmah sam vidjela kako je Harry podigao glavu sa jastuka, par puta otvorio I zatvorio oči tada me pogledao.

“Payne?” - tiho me upitao.
Divno.Sad I njemu moram izmišljati sve moguće izgovore , da slučajno ne dozna da moji roditelji imaju bolesnu ideju da spoje mene I njegovog najboljeg prijatelja Liama. Začula sam korake od majke kako se udaljavaju I kada sam bila sigurna da je opasnost prošla podigla sam se sa kreveta sa namjerom da se obučem.

“Zašto je tvoja majka spomenula obitelj Payne”? - Harry se podigao sa kreveta. Namjestio kosu u stranu I maknuo pobjegle kovrče sa lica. 

“Trebao bi otići” - ignoriram njegovo pitanje.
Prerano je za objašnjavanja. Zgrabila sam prve hlače koje sam pronašla u ormaru I navukla ih na sebe. Trenutno na sebi imam grudnjak I gaćice, I ne želim se pokazivati ispred njega.
“Odgovori mi” - glas mu je hrapav, ali isto tako I bijesan.
Obukla sam na sebe majicu I okrenula se prema njemu, te račešljavala svoju kosu prstima I tražila svoje čizme za obući.
“Um..moji roditelji su dobri prijatelji sa obitelji Payne. I žele da dođem, to je sve” - glas mi zvuči kao čista laž I sigurna sam da Harry ovo nije povjerovao.
“Zašto bi tražili od tebe da dolaziš?” I dalje ispitiva.
Okrenula sam se prema njemu, te ga snažno gurnula od sebe. Mrzim kad me se ispitiva. Ne odgovaram na pitanja ni svojim roditeljima, zašto bi I njemu. Dovraga nismo ni u vezi, nemam pojma ni što smo mi trenutno. Vjerojatno tvoje luđaka koji ne znaju što će od života.

“Prestani me ispitivati. Nećeš od mene doznati ni riječi” - odgovorila sam mu, glas mi je strog, pomješan sa strogoćom. Ali pokušavam ga smanjiti. Stvarno ne želim da nas moji roditelji čuju.
“Zar trebam nešto doznati?. Elena zahtjevam od tebe da mi kažeš koji se k*urac događa?” - bijesno mi odgovara. Rukom me povukao prema sebi, tako da sam se našla svega par centimetara od njegovog lica. Ljut je..
“Zahtjevam I ja od tebe, zašto mi lažeš Harry? Zašto govoriš da je tvoja majka umrla, kad je živa? Mislila sam da ćeš biti iskren prema meni, da ćeš mi reći što se događa u tvojem životu. Ali jedino što od tebe dobivam su laži. Dosta mi je tvojih laži” - unijela sam mu se u lice, dovoljno toliko da I sama doznam da sam poslje ovih rečenica u opasnosti. Lice mu je poprimilo neobičnu boju I imam osjećaj da će svaki trenutak skočiti na mene I ubiti me. Raspoloženje mu se stalno mjenja, stvarno ga još nisam dokučila.
“ŠTO? Odakle ti znaš da je moja majka živa. Elena, odakle?” - ruku mi je stegnuo svojom, dok me gleda točno u oči.
“Javila sam se jučer na neki tvoj mobitel. Doktor mi je rekao da se tvoja majka probudila iz kome I da se nalazi na psihijatrijskom odjelu. Zar mi nisi rekao da je umrla?” - grubo sam ga upitala.
Divim se svojoj hrabrosti, netko se nebi usudio reći ove riječi pred njim, ali meni to ide jako dobro.

“Odakle ti pravo da se javljaš na moj mobitel?”

“Odakle tebi pravo da kopiraš moj ključ? Da ulaziš u moju kuću I sobu bez pitanja. Da znaš svaku jebenu pojedinost iz mojeg života?” - glas mi je strog. Imam osjećaj da će roditelji svaki tren pokucati na vrata I pitati me s kim razgovaram.

Isti trenutak me gurnuo od sebe I okrenuo mi leđa, sakrivši svoj pogled. Pošto on o meni zna toliko stvari I mješa se u sve .Tako I ja radim. Više mi je dosta njegovih laži I skrivanja istine o njegovoj prošlosti.

Ništa nije odgovarao I to mi je počelo ići na živce. Pogledala sam na svoju budilicu za svaki slučaj. Imam još 50 minuta do ispita kojeg neću prepustiti radi ovog lažljivca ispred sebe.
“Trebao bi otići odavde I nestati iz mojeg života. Ne trebam nekog lažljivca koji je toliko sjeban da ne zna što bi od sebe”

“Želiš da odem?” - strogo me upitao. I dalje je okrenut leđima.

“Da. Makni se od mene, ne želim te više nikada vidjeti. Samo nestani” - pokazala sam mu prstom prema vratima, iako me ne vidi.Znam da nije dobra ideja da izađe kroz ta vrata, tako da sam samo spustila prst I razmišljala kako će uopće izaći odavde.
Harry je napravio par koraka, kada sam stvarno pomislila da će izaći kroz ta vrata I napraviti novi nered u našim životima, on je učinio nešto što me iznenadilo. Okrenuo se prema meni te ubrzanim korakom prišao I odjednom me povukao u zagrljaj.

“Nemoj Elena. Ne tjeraj me iz svojeg života. Molim te, nemoj to raditi” - šapnuo mi je u vrat, dok sam osjećala njegovo drhtanje kroz cijelo tijelo.
“Što da radim, onda? Ti si taj koji skriva sve što ima veze sa tobom. Za mene si stranac Harry. O tebi ne znam ništa, što želiš od mene?” - upitala sam ga. Rukama me još više stegnuo prema sebi I skoro bi izbio sav zrak u plućima.Grli me kao da mu je to najvažnija stvar u životu I ne pušta me. 

“Moj život je loš. Sjeban, uništen, moja obitelj je nešto o čemu ne želim govoriti..Trebaš me shvatiti. Kada bi ti rekao jednu stvar u vezi mene, pobjegla bi odavde. Ne mogu podnijeti još jedan gubitak. Ne mogu podnijeti da te izgubim Elena”

“Gubiš me ovako. Skrivaš mi istinu I onda zahtjevaš od mene da budem uz tebe. Kako? Bar mi kaži nešto Harry. Zašto si lagao da ti je majka umrla?”

“Ne tjeraj me da o tome govorim. Ne mogu” - glas mu je očajan, uhvatila sam njegove ruke I opustila ih sa mojih leđa da se mogu maknuti iz njegovog zagrljaja.
Snažno sam uzdahnula, shvativši da koliko se god trudila od njega neću čuti riječi.Njegova prošlost je loša, toga sam jako svjesna...ali trebam nešto od njega, nešto što će me približiti njemu..ali I dalje ne dobivam ništa.

“Harry?” - nazvala sam ga, te je isti tren podigao glavu prema meni.
“Bar mi odgovori na jedno pitanje” - pogledala sam ga u oči.

“Pokušat ću” - slegnuo je ramenima I na trenutak prošao rukom kroz svoju kosu. Nervozan je, ljut, bijesan..njegovo raspoloženje se mjenja iz sekunde u sekundu. Shvaćam da ću poluditi. Jedino što dobivam od njega su mrvice I onda želi da budem uz njega..Kako? Kako da mu vjerujem?

“Kada bi imao priliku da se vratiš u prošlost I da promjeniš stvari koje si napravio. Da li bi ih promjenio?” - glas mi drhti dok ga ovo pitam, iako ne znam kakve je stvari radio..bar želim znati da li bi sve promjenio.

“Nikada ne bi promjenio prošlost” - isti tren je rekao.
Raširila sam oči prema njemu, dok su mi u glavu dolazile njegove riječi. On nikada ne bi promjenio stvari iz prošlosti, pogotovo one loše koje ga ubijaju sad u sadašnjosti?
“Zašto?”

“Jer su me neke radnje I situacije dovele do tebe Elena. Ti si jedino dobro što mi se dogodilo u životu. Da nije te jebene prošlosti, nikada nebi upoznao tebe”

(vjerojatno shvaćate I sami da se uskoro približavamo kraju 1 sezone, ne znam koliko još točno nastavaka do kraja. Ali shvaćate da je ovo jedan ogroman PLOT TWIST xd ova zadnja rečenica vjerojatno je ne shvaćate, ako shvaćate BRAVO VI! Uglavnom nešto će te shvatiti na kraju prve sezone...tako ako mislite da je ovo sve nešto komplicirano, varate se. logično je xd)

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now