TROUBLE (Episode 13)

7.6K 230 8
                                    

Možda je očekivao moju reakciju, ili bar neku riječ da mi izađe iz usta, ali ja nisam htjela ništa reći. Zašto bi trebala nešto osjetiti? No moje kratke misli prekinila sam, tražeći njegove usne “Samo me nemoj povrijediti” - šapnula sam mu prethodne riječi.

Par trenutaka me promatrao I povukao prema sebi “Obećajem da neću” - začula sam kako je snažno progutao kraj mog uha. Tražio mi je vrat svojim usnama, sasvim lagano ga ljubeći, zatvorila sam oči, pokušavajući se opustiti u njegovim dodirima. Neke dijelove mog tijela niti jedan muškarac prije njega nije dodirnuo, on je ustvari bio prvi u tome.

Prelazio je svojim rukama preko mojeg trbuha, do vrha mojih gaćica. Znala sam jako dobro negdje u svojoj podsvijesti da će samo jednim njegovim pokretom zavući ruku u moje gaćice.. I da to je učinio. Prstima mi je lagano dotaknuo dio kojeg nikada nitko nije dodirnuo , nakon čega sam ispustila uzdah vjerojatno uzbuđenja “Vlažna si” - šapnuo mi je u uho, lagano ga oblizivajući. Pokušavao je biti pažljiv I strpljiv, ali sam bila sigurna da će ta strpljivost nestati I kada shvati da mu ja sve dopuštam, onda će postati onaj zločesti muškarac kakvog sam znala sve ovo vrijeme.

Prelazio je sasvim nježno svojim vrhovima prstiju preko mog međunožja I oboje smo ispuštali neke pomalo čudne zvukove. “Trebam kondom ..E..Elena” - zamucao je kraj mog uha.

Osjetila sam nabočinu na svojim nogama kada se još više nagnuo na mene “Imaš li?” - upitala sam ga.

“Moraš me pričekati, djevojčice.Nalaze se u mojoj sobi” - pogledao me, vadeći ruku iz mojih gaćica.

“Ali...” - htjela sam se pobuniti da sam nestrpljiva I da učinimo to, dok se ne predomislim. No moj govor prekinut je kada mi je stavio prst na vrh usana.

“Molim te, pričekaj me. Nadoknadit ću ti sve” - namignuo mi je, podigao se sa kreveta, još jednom me pogledao I izašao iz sobe.

I tada je počela ogromna grižnja savjesti izvirati iz mene. On me je oteo od roditelja, prijetio mojem ocu. Elena on je prijetio tvojem ocu a ti se ponašaš kao neka drolja, koja namjerava spavati sa njim.

“NE” - rekla sam na glas I podigla se sa kreveta. Pronašla sam svoj odraz na ogledalu. U majici kratkih rukava I gaćicama, onim istim gaćicama u koje mi je stavio ruke . Što sam radila od svojeg I onako jebenog života. Što se dogodilo sa mnom u ovih tjedan dana? Zar sam mogla nakon svega, doslovno mu dati svoju nevinost. Ne , moram pobjeći odavde. Po mogućnosti odmah. Zgrabila sam hlače sa poda, one iste hlače koje mi je Harry skinuo I taman kad sam ih namjeravala obući.

Harry je upao u sobu, pomalo zadihano , a njegova nabočina sve je govorila. On je bio napaljen I spreman za ovo što smo trebali imati prije “kondoma”.

“Elena, zašto se oblačiš?”- upitao me.

Shvatila sam da mi je kasno za onaj bijeg, on je bio tu I gledao me , kvragu gledao me napaljeno to uopće nije bilo dobro.

“Mislim da nije bila dobra ideja za ovo, između nas dvoje” - pomalo zbunjeno sam pogledala na onaj krevet

“Ali želimo se međusobno, to je tako očito” - približio mi se, stavljajući mi ruke na lice “Ali nije dobra ideja Harry” - ponovila sam ono zadnje, pokušavajući ga uvjeriti u nešto što ni sama nisam znala.

“Misliš da nije dobra ideja da dvoje mladih koji se privlače ne mogu imati spolni odnos” - šapnuo mi je na uho, ispuštajući vreo dah. I svakim tih dahom, osjetila sam još veću potrebu za njim. Odbacila sam misli o otmici, o prijetnjama o onom zločestom muškarcu, samo on I ja I ova ogromna privlačnost koju smo osjećali međusobno.

“Strah me Ha....” - no moje misli je prekinuo, stavljajući vrh usana na moje “Obećao sam ti, bit ću pažljiv Elena” - rekao mi je, zvučajući kao šaptaj “Dokazat ću ti, da s tobom mogu biti nježan” - uzdahnuo je na moje usne.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now