TROUBLE (Episode 22

6.7K 192 1
                                    

Njegove ruke neumorno su šetale mojim dijelom tijela I nisu se zaustavljale, koliko sam god htjela maknuti njegovu ruku I prekinuti sa ovim prljavim stvarima, jednostavno nisam mogla. Onaj dio mozga koji bi mi se svaki put doslovno zaledio kada bi bila u njegovoj blizini , ni sada me nije slušao...
Jecaji, stenjanje I snažno disanje dolazilo je iz naših usta. Praktički Harry je bio taj koji je obavljao ovaj prljavi posao a ja? Ja sam bila samo jedna od onih naivnih djevojaka koje su to dopuštale, I uopće nisam mogla prepoznati sebe?! U životu nisam mislila da ću dopustiti ovom nekom prljavom, zločestom dečku kakav je bio Harry. Gdje je bila sad ona buntovna, neustrašiva djevojka koja ništa od ovog nebi dopustila, ona djevojka koja nije dopuštala da joj dečki prilaze I koja je imala teoriju da su oni samo oni koji bi iskoristili I napustili nas …
Svaki put bi s njegovim dodirom, raširila svoje noge još više, tako mu dopuštajući da dodiriva I one najmanje dijelove mene, a on ? On je uživao, uživao me mučiti kao I svaki napaljeni muškarac. 
Snažan jecaj proširio se cijelom sobom, kada je Harry došetao sa svojim usnama kraj mojeg vrata “Uživaš, zar ne?” - sasvim tiho me upitao, dok se njegov dah širio svaki dijelom mojeg tijela ,,,Nisam željela odgovoriti, jer jednostavno od njegovih pokreta rukom nisam mogla reći niti riječi.
“Znaš da si ti jedina djevojka zbog koje se ovako osjećam” - sasvim tiho je rekao.
Otvorila sam svoje oči, te ga pogledala...Uzdizao je I spuštao svoju ruku u mojim gaćicama I nije prestajao, jednostavno nisam ni ja htjela da prestane, jer mi se jebeno sviđalo koliko god to nisam htjela priznati.
“Osjećaš, kako?” - sasvim tiho sam progutala, upitavši ga..........Odjednom njegovo masiranje je prestalo, I dalje je držao ruku u mojim gaćicama ali nije ništa radio.
“Kao da osjećam nešto prema tebi” - njegova ruka pronašla je put na mojem obrazu, dok je lagano šetao svojim prstima po mojem dijelu lica.
Osjećaji? Ne želim osjećaje!
“U zabludi si” - sasvim tiho sam rekla, te sam odmakla glavu od njega, gledajući u moj ormar, nisam mogla gledati tog Harrya koji je prije par sekundi bio onaj prljavi dečko a sad je neki osjećajni? Kvragu ovo nisam mogla ni izgovoriti u mislima.
“Zašto bi bio u zabludi Elena” - svoj glas je utihnuo kao I sve one pokrete, isti tren je maknuo svoju ruku I podigao se sa mene, te sjeo na krevet.
Nisam ništa odgovarala “Elena , odgovori mi” - na čas je podigao glas I isti tren sam se podigla, te stavila svoj prst na njegova usta.
“Shh, mogu nas moji roditelji čuti” - tiho sam šapnula.
“Onda mi odgovori” - naredio mi je, ne prestajući.
Ali ja ne želim razgovarati o osjećajima, jer ih nemam niti sam ikad imala niti ću ih ikad imati. Zar to nije bilo tako jednostavno?!
“Jer ja I ti ne znamo što su osjećaji, ovo što se događa između nas je samo....” - zastala sam 
“Možda neka želja ili zaluđenost?....ništa drugo” - grubo sam mu nadodala. I jedino što sam dobila od njega je grubi pogled kada me uhvatio za obraz I potegnuo prema sebi.
“Zašto ne priznaš sebi, djevojčice” - grubo mi je šapnuo na vrh usana “Priznam što?” - tiho sam ga upitala.
Njegove zelene oči su se mjenjale iz sekunde u sekundu, na čas bi postale bijesne, na čas bi možda ipak bila neka tanka crta onog nježnog pogleda koji bi se samo ponekad događao.
“Da osjećaš I ti nešto...da smo možda....” - zastao je, kada je još jače stisnuo moje lice “Da se vo.......” - opet je zastao.
Promatrala sam njegove rumene usne, očekivajući odgovor, ali nije dolazio...da li možemo govoriti o nekim drugim stvarima? Možda da preskočimo temu osjećaja, mrzila sam pričati o svojim osjećajima jer sam ih rjetko imala.
“Da me samo želiš iskorištavati za sex I da ti je glava okupirana prljavim mislima koje imaš o meni” - unijela sam mu se još više u facu, sekunde su nas dijelile od poljupca. Možda sam I razmišljala kako je to opet osjetiti njegove usne na mojima, jer se tjednima nismo poljubili. Uopće se I ne sjećam kad je to bilo, uvijek bi me ljubio po vratu ili me lizao gdje god bi stigao.
“Krivo misliš” - odjednom je izgovorio. Podigao se sa kreveta, nervozno hodajući po mojoj sobi. Jedina sreća koja je bila jest da su moji roditelji očito čvrsto spavali jer ništa nisu čuli, zasad.

“Jesi ti ikada možda razmišljala o tome da sam te ja zavolio” - odjednom je rekao. Njegov promukli glas proširio se sobom, a riječi koje je izgovorio...........
On me vol........ne ne ne ne ne....ne . Jednostavno NE!!

“neee, povuci toooo” - glasno sam se zaderala, kada sam snažno otvorila svoje oči, ugledavši mračnu sobu I mjesec koji se vidio kroz prozor.
SAN? Još jedan san u nizu u kojem sanjam Harrya?” Tražila sam noćnu lampu da je mogu upaliti , dok su mi ruke drhtale, bilo mi je drago da je ovo bio san,....jer ovo se u stvarnosti nebi moglo dogoditi. Harry nikada ovo nebi mogao reći I nikada me nebi mogao zavoliti, jer je to nemoguće.
Prošla sam rukom kroz kosu, tražeći put do moje kupaonice. Trebala sam čašu vode, nisam nikada mislila da neki san može utjecati na mene I što je još izgledalo kao jedna stvarnost, da je on bio u mojoj sobi, ušao kroz prozor I radio mi one prljave stvari.
Jedino što sam mogla vidjeti u svojem ogledalu je jednu uplašenu, neprepoznatljivu djevojku koja je postala opsjednuta, toliko opsjednuta da je počela sanjati osobu koju MRZI? Koja ju je OTELA? 
“Ja sam Elena Davis” - rekla sam snažno svoje ime I prezime na ogledalo. “Ona ista nevolja od djevojke , koja nema posla sa muškarcima” - stisnula sam zube, dok sam govorila samoj sebi.
“Prestani ga sanjat Elena” - uhvatila sam se glavu, još jednom pogledavši svoj odraz “Elena Davis” - ponovila sam svoje ime I prezime, još jednom.
Elena Davis se podhitno mora vratiti svojim aktivnostima koje je radila prije onog jebenog podruma. Gdje su nestala opijanja? Tradicija skidanja na šanku? Onaj striptiz kojeg bi imala pijana? Brze vožnje? Adrenalin dok daje gas? Zašto bi me jedan muškarac promjenio?
Moj odlazak je postala idealna stvar da se vratim svojem prošlom životu u kojem nema Harrya!!!!


“Naša draga nevolja odlazi za točno 5 dana” - Grace mi je tiho rekla, dok smo hodale prema fakultetu.
Slegnula sam ramenima “Jedva čekam” - sasvim tiho sam rekla I doista to mislila.
“Želim da se čujemo svakih pet minuta I da mi se javljaš što radiš, gdje si, kad si zadnji put jela” -Grace je odvalila od smijeha dok je nabrajala sve stvari koje moram raditi.
“Znam da si zaljubljena u mene, ali to je malo pretjerano” - nasmijala sam se prema njoj, hodajući do fakulteta. Ugledale smo Alex kako nas pomalo nervozno čeka
“Imamo jedno iznenađenje za tebe” - osjetila sam njen snažan zagrljaj, kada smo joj se približile.
Zbunjeno sam ih pogledala
“Ženski izlazak I onaj posljednji” - tužno mi je rekla Alex
“Grozno zvuči posljednji” - rekla sam joj, uzdahnuvši
Slegnula je ramenima , tužno podigavši svoj pogled prema meni “Večeras neko opijanje, da uživamo u zadnjim danima s tobom, što kažeš?” - upitala me.
Isti tren sam se složila sa tim, dok je bilo dobrog alkohola I dobre glazbe, tu sam bila I ja “Jedva čekam” - sasvim uzbuđeno sam im rekla. Pogled mi je završio na ramenima od Grace, kada sam vidjela crni Range Rover kako se zaustavlja I iz njega izlazi vječito ležerni hod Harry, no ovaj put nije sam.
“Brooke” - nasmješena od uha do uha izlazi iz njegovog auta, pazeći da se ne razbije u tim ogromnim štiklama koje je jutros obukla. Njihova crvena boja na čas me izbacila iz takta. Kako je mogla tu odvratnu crvenu boju nositi na ovaj fakultet.
“Sigurna sam da su imali burnu I strastvenu noć” - začula sam Alex kako gleda u njih I govori. I izgledalo je tako Harry je imao pospano lice, dok je Brooke svoju kosu pokušavala čvrsto vezati u rep, iz ove daljine izgledala je raščupano.
“Ili su se negdje na brzinu, dok su dolazili na fakultelt” - opet se javila Alex.
Htjela sam joj reći da prestane I da ih više ne gleda, ali to je bilo nemoguće. Stavio je ruku preko njenih leđa , dok su nasmješeno hodali prema ulazu na fakultetu.
U tim trenucima nije me ni pogledao, što je bilo dobro?! Jest bilo je I više nego dobro, jer je ovo možda bio znak da sam ga se rješila zauvijek I da će mi dati malo mira bar ovih zadnjih dana.

“Gospodin A me očekuje” - zakolutala sam očima, tražeći zadnje bilješke u svojoj bilježnici. Zadnjih par dana gospodina A , I zbogom zauvijek......


“Zašto uvijek posuđuješ moje haljine kada negdje idemo” - zapitala me Grace, kada smo izlazile iz taxija, tražeći neki noćni klub u kojem ćemo se večeras zabaviti
Zakolutala sam očima “Znaš da ovakvu odjeću sakrivam od svojih napornih roditelja” - otresito sam joj odgovorila, ulazeći u klub.
Moji roditelji bi me ubili da vide što sam večeras obukla, pogotovo moja majka koja me zamišljala u dugim haljinama do poda , gdje se ne vidi ni mrvica mojeg tijela. Više bi voljela da sam obukla ono što sam voljela, kao moje najdraže kožne hlače, ali ipak sam odlučila da se sredim večeras..naš posljednji izlazak I tona alkohola.
Glazba je bila glasna kao što mi je odgovaralo. 
“Dupli viski” - podigla sam ruku prema konobaru naručujući piće, večeras sam se odlučila napiti, ali toliko da ne znam za sebe ..Odmjerila sam šank na kojeg sam bila naslonjena, provjeravajući da će biti dovoljno dobar da se popenjem I da izvedem svoj striptiz. Nedostajali su mi dani , gdje bi se napila I završila na ovom jednom šanku, skidajući se...to je bilo nešto najluđe I najdraže što sam voljela napraviti.
“I onda , striptiz večeras” - Alex me gurnula ramenima, taman dok sam ispijala svoje piće “Nisam dovoljno pijana” - promrljala sam joj, promatrajući konobara koji je bio zaposlen uljevanjem pića....moj pogled zastao je na drugom dijelu šanka, kada sam primjetila.
“Zayn” - sasvim tiho sam izgovorila, primjećujući njega kako gleda u mojem smjeru, ali ne u mojem. Svoj pogled podigao je prema Grace I ima neki ne definirani osmijeh, dok ju promatra “Kvragu još mi I on treba” - rekla sam na glas, no imala sam sreće jer me nitko nije mogao čuti od glase glazbe. Okrenula sam se pogledavši na Grace koja je gledala negdje drugo I još ga nije primjetila, što je bilo jako dobro..
“Možda da odemo, negdje drugo što kažeš?” - upitala sam ih obje, ispijajući svoje piće do kraja “Zašto?” - zbunjeno me upitala Grace.
“Ne sviđa mi se ovdje” - tiho sam joj rekla, još jednom pogledavši u smjeru Zayna, ali ga nije bilo. Što uopće nije dob.....

“Djevojke” - začula sam Zaynov glas iza mojih leđa. Divno! Jebeno divno! Par trenutaka mi je trebalo, dok sam se okrenula da ga mogu pogledati.
Grace se glupasto zahihotila, pogledavši u njegovom smjeru ,sve mi je bilo jasno...ovo večeras je bila pogreška. “Znao sam da ćemo se negdje sresti ljepotice” - doslovno ju je šarmirao svojim glasom od kojeg sam imala osjećaj da ću povratiti.
“Odakle ti tu?” - Grace ga je upitala.
“Umm, došao sam ovaj sa ….” - zastao je … “Prijateljem” - mahnuo je ramenima.

Snažno sam se okrenula prema konobaru, namjeravajući naručiti “Može jedan peterodupli viski”- upitala sam ga, kada me zbunjeno pogledao.
“Ne točimo baš peterodupla pića” - nasmijao se prema meni.
“Onda mi dajte nešto jako, nešto od čega ću se napiti u sekundi I sve zab....” - no prekinuo me.
“Absent?” (piće) - upitao me.
Isti tren sam klimnula glavom, absent je bilo idealno rješenje da zaboravim da je Zayn trenutno tu I da očijuka sa mojom najboljom prijateljicom.

Kada sam shvatila da sam bila dovoljno pijana, povukla sam Alex za ruku, odvlačeći je na plesni podij “Sad si spremna za striptiz” - Alex mi je povikala na uho, dok sam ja plesala podižući ruke I zatvarajući oči.
“Mislim da od tog …..” - otvorila sam oči, dok sam se plesala na podiju,. Tada sam primjetila Harrya kako sjedi okrenut leđima I ispija svoje piće. Naravno Zayn je rekao da je došao sa prijateljem, zašto nisam mogla odmah shvatiti da je to bio on....ali nije me bilo briga jer sam bila pijana I on mi nije smetao.
“Možeš li otići kod....” - zastala sam , okrenuvši se prema Zaynu I Grace koji su vodili neki razgovor, “Alex pričekaj me za šankom, moram nešto obaviti” - na čas sam zatvorila oči, osjećajući laganu vrtoglavicu od prethodnih pića koje sam popila....
“Okej” - Alex mi je rekla, odlazeći.
Kao što sam rekla bila sam pijana I bilo me briga za sve. Harry je još I dalje sjedao okrenut leđima, kada sam ga zagrlila preko leđa, stavljajući glavu na njegova leđa.
“Elena” - sasvim tiho je rekao, iako je glazba bila glasna, bio mi je dovoljno blizu da ga mogu čuti.
“Kako si znao?” - upitala sam ga.
“Prepoznajem tvoj parfem” - nasmješio se .
S rukama koje sam držala oko njega, tražila sam puce na njegovoj košulji, otpučajući jednu po jednu.
“Što radiš'?” - upitao me. Kada je stavio svoju ruku na moju I prekinuo otpučavanje njegovih puca
“Poševi me” - sasvim odlučno sam mu rekla, tražeći s leđa njegov dio vrata.
Začula sam njegov osmijeh.
“Pijana si, zar ne?” - upitao me.
“Možda” - odgovorila sam mu.
“Želim da me pojebeš na prljavom zidu u wc-eu” - zatvorila sam oči, osjećajući vrtoglavicu još veću. Imala sam osjećaj kao da ću pasti u nesvjest, uopće se I ne sjećam koliko sam pića popila.
“Ne radim to pijanim curama” - isti tren je odgovorio.
Makla sam svoje ruke sa njega, bilo se jako teško ispraviti I stajati normalno na nogama “Ovdje ima dovoljno muškaraca I sigurna sam da bi jedan od njih to učinio” - odlučno sam mu rekla, tražeći nekog muškarca koji će to učiniti, umjesto Harrya.
“Što želiš reći s tim?” - okrenuo se prema meni, ispijajući posljednji gutljaj iz čaše “Netko će me poševiti” - slegnula sam ramenima....
No Harry je uhvatio moju ruku, odvlačeći me sa sobom “Ti znaš da to mogu ja jedino raditi” - odlučno mi je rekao.

I Ne sjećam se kako smo došli do tog wc-ea. Harry je zatvorio vrata za sobom, kada me snažno pribio na zid.
“Malo je teško jer si pijana, djevojčice” - šapnuo mi je u vrat, lagano prolazeći mojim golim bedrima , moji uzdasi postajali su sve jači I jači, svaki put kada bi mi jače uhvatio kožu na nogama I masirao je.
“Tebi to nije , problem “ - zamucala sam, kada su njegove usne pronašle moje... U sekundi je ovo postalo strastveno, gladno ljubljenje ispunjeno dahom mojeg absenta I njegovog viskija... Nije mi bilo ništa važno, samo sam željela da obavimo to jer sam postala nestrpljiva. Njegove ruke šetale su mojim nogama, I tada sam podigla moje noge preko njega I još me jače pribio na zid, ne dozvoljavajući niti malo slobodnog mjesta između njih dvoje. Njegova nabočina na hlačama postajala je sve veća I mogla sam je osjetiti na svojem dijelu gaćica, kada me sve više I više pribijao, dok smo se snažno ljubili . Njegov jezik bio je u mojim ustima, a ja? Tražila sam malo zraka, iako je to bilo nemoguće.
Oboje smo bili napaljeni I jedino što smo željeli je sex.......”Tako si jebeno dobra” - uzdahnuo je na moje uho, tražeći gaćice ispod moje haljine, kada mi je prošao preko međunožja snažno sam zastenjala, zatvarajući oči.
“Ne pričaj, samo to uradi” - naredila sam mu, kada sam svojom slobodnom rukom, uspjela nekako doći do njegovog međunožja odveć ogromnog koji se isticao na njegovim uskim crnim hlačama “Tako si tvrd” - prošla sam rukom preko njegovih hlača tražeći šlic da ih mogu otkopčati.
“Ti si tako jebeno vlažna” - prošao je rukom preko mojih gaćica, kada sam još više zastenjala. Sva njegova snaga je bila na meni I nisam mogla disati. Ovaj mokri I napaljeni Harry mogao se osjetiti po cijelom mojem tijelu I željela sam da uradimo ovo “Samo me pojebi Harry” - opet sam mu naredila,a glas mi je postajao sve nestrpljiviji.
“Prvo predigra, pa onda.......” - zastao je kada mi je okrznuo vrat “Želim dodirnuti svaki dio tvojeg tijela, prije nego što te..” - zastao je, opet mi okrzavajući vrat.
Imala sam osjećaj kao da ću se pretvoriti u vatru, toliko je bilo vruće između nas , a Harry me mučio. Njegove usne šetale su mojim ramenima. I u sekundi sam osjetila prevrtanje u želucu
“Slabo mi je” - snažno sam progutala, kada je Harry pronašao put do moje stražnjice, zavlačeći ruke u moje gaćice I nabijajući me još jače na zid. Bolio me je svaki dio od njegovog nabijanja, ali ni to nije bilo važno.
“Tako utječem na djevojke” - nasmijao se, kada mi je gricnuo uho I šapnuo mi . “Stvarno mi je slabo” - još jače prevrtanje sam osjetila u želucu I imala sam osjećaj kao da mi ono posljednje piće dolazi do vrha grla.... “Moram povratiti” - makla sam njegove noge sa mene, I gurnula ga sa mene.

“Što sam loše napravio” - zadihano me upitao, naslanjajući njegove ruke na onaj isti zid na kojem sam se nalazila

Pronašla sam jednu od slobodnih wc-e školjki, dopuštajući da izađe iz mene sve ono što sam popila. “Jebemu” - zadihano sam odgovorila, shvaćajući da sam previše popila I da je ovaj put piće loše utjecalo na mene.
“Jesi dobro Elena?” - upitao me, kad sam se naslonila na vrata, promatrajući tog napaljenog Harrya koji je gledao u mene sa tom ogromnom nabočinom poslije ove naše igre.
“Ovo mi nije bilo u cilju” - raširila sam ruke prema njemu. Još jedan u nizu neuspjeli sex, za kojeg ovaj put nisam bila kriva....jednostavno sam previše popila I nisam znala što radim.
“I što ćemo sad?” - upitao me.
Napravila sam par koraka prema njemu I napravila ono što jedino mogu uraditi kad sam pijana. Zagrlila sam ga, da zagrlila sam Harrya Stylesa, stavljajući svoje ruke oko njega, mirisajući njegov parfem na njegovom vratu.
“Zašto je ovaj zagrljaj?” - tiho me upitao. Ništa mu nije bilo jasno “Samo šuti I zagrli me” - tiho sam rekla u njegov vrat.
Začula sam njegov tihi osmijeh, kada je stavio njegove ruke oko mojeg struka.
“Od svih mogućih muškaraca u ovom klubu, ti grliš mene?” - upitao me.
“Ovo radim kad sam pijana” - slegnula sam ramenima, podižući još više glavu na njegov vrat I upijajući njegov miris.
“Da li ovako drhtiš, dok grliš druge ljude?” - tiho me upitao.
Podigla sam glavu prema njemu, gledajući u njegov profil..nisam shvaćala njegove posljednje riječi.
“Ne razumjem” - rekla sam mu.
“Djevojčice, drhtiš u mom zagrljaju” - sasvim tiho je šapnuo u moju kosu.
Kada sam shvatila na što je točno mislio, snažno sam se odmakla od njega, izgledajući pomalo preplašeno. Uopće nisam shvatila da sam drhtala u njegovom zagrljaju I da mi se sviđalo naše grljenje. “Čini ti se” - spustila sam pogled na pod, kada se Harry približio prema meni, stavljajući njegove ruke oko mene, tražeći usnama moje uho “zašto ne priznaš sebi da između nas ima ono nešto, djevojčice” - sasvim tiho je šapnuo “da možda osjećaš nešto prema meni?! - nadodao je.
Da li je ovo bio jedan od onih snova u kojima ga sanjam?! Više nisam mogla prepoznati da li je ovo bila stvarnost ili još jedan u nizu san u kojem se Harry opet pojavio.....

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now