TROUBLE (Episoda 62) - SEASON 2

5.4K 128 1
                                    

...nakon par dana.. 

Sjedim na hladnom betonu, leđima naslonjena na fakultetsku zgradu, dok su mi oči udubljene u knjigu koju čitam. Umjesto da učim, pošto se kolokviji približavaju ja upravo čitam 'Fifty Shades of Grey' I shvaćam da želim jednog Christina Greya u svojem životu . Šarmer, kavalir I predivan lik kojeg je neka spisateljica mogla stvoriti u svojoj knjizi I mašti..Koliko god sam govorila samoj sebi da ženi nije potreban muškarac...dok čitam neke omiljene djelove ove knjige, shvaćam da ja želim jednog takvog.

'Imaš Harrya, bolji je od Christina'
Ha-ha. Moj razum koji je cijelo vrijeme bio protiv Harrya,valjda. Ovaj put je protiv mene..Harry nikada nebi mogao biti poput njega....Christian nikada nije lagao glavnu junakinju ove knjige..Toliko laži između nas, skrivanja svega živog što se sastoji od njegovog života. Iako sam znala onaj mali detalj kojeg mi je ispričala Gemma, negdje duboko u sebi sam znala da toga ima još I da tu tek njegova priča počinje. Ona priča koju nikada neću doznati, bar ne od njega. Moja slagalica koju sam slagala u svojoj glavi I dalje je razbacana I svi oni komadići čekaju da se sastave I da napokon shvatim kakav je taj dečko koji mi se sviđa onoliko koliko ne mogu sama sebi priznati.
“Vidjela sam Gospodina Stylesa sa novom djevojkom. Što je Davisice mnogo si mu trajala?” - glas kojega sam čula negdje poviše moje glave, davao mi je do znanja da se opet moram obračunati sa tom zmijom..najnepodnošljivijom osobom na cijelom fakultetu.

“Da li si ti kome trajala?” - glas mi dominira od hladnoće. To je jedina stvar koju sam mogla ispravno napraviti. Stvoriti onu hladnoću I prosipati je okolo. Tek sam sad podigla svoju glavu prema Brooke, djevojci sa kojom se svađam od osnovne škole I tek sada prepoznala da više nije plavuša, sada joj je kosa nešto tamnija..iako je još u glavi ona glupa plavuša, koja jedino zna mene živcirati.
“Trebala bi biti pristojnija prema meni Elena. Možda sam ja osoba koja ti može pomoći”
“Huh pomoći? U čemu mi ti možeš pomoći..u kurvanju po Londonu?”
Ooop 1:0 za mene. Davis opako igra.
Podigla je visoko svoju glavu I pogledala okolo, dok joj je na trenutak pogled pao na crvene duge nokte koje je imala na prstima.Na trenutak sam pogledala svoje I shvatila da u zadnje lakiram svoje nokte u crnu boju.. I tako mi odgovara.
“Uopće nisi smješna Davis..Pa I jasno mi je zašto te ostavio..uopće nisi njegov tip djevojke. Vjerojatno je dobio što je želio od tebe..i napucao te.” - smije se ko kakva glupača, a mene toliko živcira da je poželim udariti. Ne znam uopće što radim ovdje sa njom, zašto uopće trošim svoj glas na ovu jeftinu drolju.
“Što uopće hoćeš od mene?”
“Znam tko je ona..možemo se nešto dogovoriti, ako želiš” - slegnula je ramenima.
“Možeš biti malo preciznija?” - podigla sam se sa hladnog betona I usmjerila svoju pozorrnost na nju. Istina da me zanima ta 'njegova' djevojka kojoj sam samo čula glas I uopće ne znam odakle Brooke zna za nju...Vidjela ih je zajedno? Baš lijepo.
“Dat ću ti neke podatke o njoj, možda znam neke njene 'tajne' možda mu možeš dokazati da ona nije dobra djevojka za njega...i dosta je starija , ne znamšto e vidio u njoj”
Ona djevojka je starija od njega? Ona radoznalost tupka u meni, sad tek postajem svjesna da želim mnogo podataka o njoj. Tko je ta od koje me Harry treba zaštiti.

“Starija?” - pobjeglo mi je pitanje na glas, nakon čega se Brooke nasmijala očito svjesna da me jako zanima.
“Mnogo starija..vjerojatno je dobra u krevetu, to je valjda I jedini razlog zašto je Harrya sa njom”
prošla me jeza, neka čudna jeza kroz cijelo tijelo. Ni ne spominji da spava sa njom...iako opet znam da je to moguće. Zašto nebi spavao. Muškarac je, ako ima priliku iskoristit će je. Zašto se uopće živciram oko toga.
“I? Kako mi TI možeš pomoći?”
“Dogovorit ćemo se nešto”
“Što točno?”
Elena zašto se ti nešto dogovaraš sa njom....zar sam toliko jadna da se dogovaram sa Brooke tom djevojkom sa kojoj sam cijeli život u svađi.
“Dat ćeš mi broj od onog tvog prijatelja I dobit ćeš neke podatke”
“Prijatelja?”
“Liam Payne se zove, zar ne?” - upitala me.
Ona želi broj od Liama? Pa nije Liam toliko lud da želi nešto sa njom..uostalom zadnji put kada sam ga vidjela rekao je da odlazi iz grada I bio je totalno izvan pameti. Nema šanse da dam njegov broj..njoj..Liam bi me ubio.
“Nema šanse Brooke...Liam nije za tebe” - isti tren sam joj odgovorila. Nakon čega me ona pomalo zbunjeno pogledala, očito joj nije došlo u glavu što sam rekla. Liam je predobar za nju.
“A ti si dobra za Harrya? Ne budi smješna Davis daj mi taj broj I reći ću ti što znam o Anastasiji”

Anastasia? Da li je ona upravo...rekla njeno ime na glas, da li je moguće da imam prvu informaciju o toj glupači koja dira nekoga koga ja želim? Iako to sebi ne mogu priznati, želim tog čupavca samo za sebe. Poslje onih vrijeđanja,laži, prodavanja djevojaka..i dalje ga želim. 
“I? Trebaš mi što prije reći jer imam predavanje I stvarno želim broj od Liama. Priča se po gradu o njemu...i zaista I ja to želim sve iskusiti sa njim”
Hmm...o Liamu se priča nešto? Brooke je jedna ogromna tračerica na ovom fakultetu. Nervozno je tupkala svojim ružičastim štiklicama po betonu I nestrpljivo očekivala moj odgovor.
“Što se točno priča o njemu?” - zbunjeno sam ju upitala. Totalno mi je čudno da se o njemu nešto priča...pa zar je on stvarno postao negativac kao I svi ovi dečki koje sam upoznala počevši od Harrya I Zayna.
“Čula sam da dobro jebe..želim to iskusiti sa njim. Što ima tako loše u tome?”
Zar bi joj trebala odgovoriti na ovo...Sada sam I sigurna što uopće želi od njega. Stvarno ne razumjem djevojke koje spavaju sa svakim muškarcem koji im priđe..Što ima tako zabavno u tome ići od jednog do drugog muškarca. Zar u jednom nisu mogli pronaći sve ono ..što su željele? Brooke očito nije.
Prije nego što sam se malo glasnije nasmijala na njene rečenice, svoj pogled sam usmjerila na Aarona koji me promatrao sa samog ulaza na fakultet te odlučila da odlepršam odavde prije nego što mi priđe. Zaista ne mogu razgovarati sa njim, ne mogu gledati u njegove oči I znati da me gleda drugačije, da je prokleto zaljubljen u mene..i da želi nešto sa mnom.

Aaron onaj moj najbolji prijatelj koji me zvao Nevoljom. Nešto želi sa mnom?
“Razmislit ću Brooke, sad totalno žurim”- užurbano sam joj izgovorila, promatrajući kako miče svoje usne da nešto kaže, ali dok imam onakav pogled od Aarona sa vrha ne mogu normalno pričati...Trebam dobiti peticu za bježanje, jer je to jedina stvar koja mi je dobro išla u životu.

Oduvijek sam radila mnoge pogreške u životu. Ovaj put moja očajnost je bila na granici sa svojom ludošću koja je jako dominirala u mojem životu. Prethodne riječi koje mi je Brooke dala, ostavile su neki čudni utisak u meni. I zaista sam željela pristati na onaj dogovor..umirem da doznam nešto o toj Anastasiji I to ću napraviti. Iako sam mislila da je Liam izvan grada, očito nije bio. Dogovorili smo se da ćemo se naći u nekom Londonskom klubu I ovaj put ću ga pitati da li mogu dati broj..i usput doznati koji se jebeni vrag događa sa njim..I ja sam isto tako kriva za njegovo ponašanje, podjednako kao I naši roditelji.
Pronašla sam ga za šankom I mogu se zakunuti da iz profila tako jebeno liči na Davida Beckhama. Par pića je bilo ispred njega..dok ih je opako ispijao. Cigareta mu stoji zapeta za uhom dok ispija svoje ko zna koje po redu piće.
On se totalno promjenio...onaj dobri dečko postao je onaj zločesti.

Ali djevojke vole zločeste muškarce.....

“Što je bilo tako bitno da si morala sa mnom razgovarati?” - njegov glas je tako promjenut. Iako je ogromna buka u klubu, njegov glas je tako zločest, opak I nadasve mračan .Uopće nisam sigurna da li pričam sa onim Liamom Payneom koji mi je mnogo pomogao I ponašao se normalno prema meni. Ošinula sam ga pogledom, te sjela pokraj njega dajući znak konobaru da želim isto piće kao I on. Liam je ispijao tequilu dok bi napravio neku čudnu facu kada bi polizao sol sa prsta I ispio to piće.
“Možemo se družiti, zar ne?” - na kratko sam izgovorila. Čineći istu stvar kao I on. Polizala sam sol sa prsta I ispila odjednom piće, osjetivši peckanje kroz cijelo grlo.
“Volim djevojke koje mogu popiti. ..” - smije se, I tek sad osjećam da je on pijan...ali pijan tako da uopće ne zna za sebe. I opet mi se stvara pitanje u glavi što se sa njim dogodilo? No vjerojatno nikada neću dobiti odgovor.
“Mnogo sam pila prije” - priznala sam. Sjetivši se svih onih stvari koje sam znala napraviti na ovom šanku, davale su mi nostalgiju. Ne znam što mi se dogodilo da sam se ovako promjenila. Dobila sam u životu najveću nevolju. Baš onu nevolju koju sam toliko željela..došla je do mene I sada je se ne mogu rješiti. Iako baš ni nemam neku želju da ga se rješim. Taj čupavac koji mi zadaje probleme, mi se uvukao pod kožu I nemam način da izađe.
“Piće je mnogo zabavnije od realnosti. Trebala bi opet započeti.” - na kratko se nasmijao. Frajerski je posegnuo sa cigaretom iza uha I zatražio upaljač od konobara. Još je I počeo pušiti. Taj me Payne iznenađuje svakim trenutkom.

Liam se okreće prema meni, uvlači dim I namjerno taj isti dim od cigarete završava po mojem licu. Totalno me ugušio od samog mirisa cigarete. Nakon toga se onako bezobrazno smije, dok rukom doziva konobara.
“Meni I dami u sexy crnoj haljini još jedna runda” 
Okrenula sam se iza sebe, da pronađem tu damu u crnoj haljini, ali kada sam pogledala prema svojoj haljini, shvatila sam da je na mene mislio. Upravo je rekao da je moja haljina sexy? Zar Liam Payne govori tu riječ na glas.
Dovraga što se sa njim dogodilo...
“I onda hoćeš je ti skinuti ili ću ja to morati napraviti?” - odmjerio je moju haljinu, dajući mi dozu posramljenosti. On.Nije.Pri.Sebi.
“Ozbiljno? Što se sa tobom dogodilo?” - glas mi je zabrinut I zbunjen u isto vrijeme. Zgrabila sam čašu sa šanka I ispila je do kraja. Upravo dajem znak konobaru da mi da još jednu rundu.
“Onda ću je ja morati skinuti...gdje želiš” - opet se smije.
Prevrnula sam očima, dok sam ispijala još jedno....Uopće ne vodim onaj razgovor sa njim koji sam namjeravala kada sam došla ovdje. Trenutno su mi misli fokusirane na ovo piće I ne prestajem ispijati. Liam me promatra..njegovo promatranje stvara mi čudnu dozu , isto kao da želi nešto sa mnom. I na trenutak se osvrćem oko sebe..totalno zaboravivši što sam uopće došla ovdje? Ni ne znam koliko sam runda popila, znam samo da je Liam mrtav pijan I glava mu pada na šank, vraće je I opet se smije...Preumorna sam za razgovor.
Bolje da pođem odavde.....
“Znaš trebali bi sada otiđi negdje da napravim ono što sad oduvijek želio” - njegov glas više zvuči kao mrmljanje, a ja sam preumorna I vjerojatno previše pijana da bi se obazirala na njegove riječi.
“Nećeš ti ništa” - isti trenutak sam odgovorila. Držim praznu čašu u ruci I dajem znak konobar za još jednu rundu. Ne znam zašto uopće pijem, zašto sam ovdje I totalno sam zaboravila o čemu sam trebala razgovarati sa Liamom.

“Više ne mogu vjerovati ni svojim prijateljima.Babe trebamo otići odavde”

glas kojega čujem iza svojih leđa . Taj glas , onaj isti hrapavi glas pomješan sa trunkom promuklosti. Tu je, znam da se nalazi iza mojih leđa..i prati me u stopu. Gdje god ja pođem, sa kim god ja razgovaram uvijek je tu..Stoji negdje sa strane I prati me.
Osjećam njegove ruke na svojim bokovima, dok mi prilazi sa strane I grli me sa leđa.Svoje usne stavlja na moje uho I tiho šapće.
“babe pijana si I vodim te na sigurno” - Harryev topli dah škaklja mi uho u isto vrijeme. Na trenutak sam pogledala na Liama koji skoro spava za šankom.
Nije valjda da smo pili sve ovo vrijeme? Upravo sam se opijala sa Liamom Payneom.Huh zar se I to dogodilo...
“Ti me pusti. Što uopće radiš ovdje?” - osjećam njegove ruke oko mene, dok se ovija I daje mi do znanja da sam prokleto njegova. Da me niti jedan muškarac ne može gledati, dodirnuti niti imati. Harry daje do znanja svima da sam njegova I da će ih ubiti ako me iti jedan pogleda onako kako on samo može gledati.
“Spašavam te. Previše si pijana I ovdje ima mnogo muškaraca koji bi željeli mnogo zločestih stvari raditi sa tobom” - nastavlja I dalje golicati moje uho. Vrtim u ruci praznu čašu I imam nenormalnu želju ispiti još jedno. Iako znam da sam previše popila.
“Jebi se Styles” - gurnula sam ga sa laktom, ali on I dalje nastavlja. Mrzim što me posjeduje.
“Kako znaš da to baš želim? Sa tobom..trebamo otiđi odavde, imaš jebeno dobru haljinu na sebi I želim ti je skinuti..”
Ovo je već drugi muškarac u pola sata koji bi mi skinuo haljinu. Bolje da sam dopustila Liamu da to napravi, I tako je odveć pijan I nebi se sjećao ničega. A prokleto dobro znam da Harry nije pijan I da je spreman na sve..Baš se te riječi I bojim.
“Zar si samo zbog toga došao ovdje?” 
“Promatrao sam vas. Liam u zadnjih par dana nije pri sebi I nisam mogao dopustiti da razgovarate”
Podigla sam se sa stolica I na trenutak se uhvatila za glavu, shvativši da me totalno ovo piće ošamutilo I da se trebam politi vodom. Razgovor sa Liamom nije prošao po dogovoru, totalno sam zaboravila što sam trebala uopće razgovarati sa njim..
A sada je to još manje bitno...Ugledavši Harrya ispred sebe, kako odmjerava prvo moju haljinu pa onda podiže pogled na mene, daje mi do znanja da sam prokleto ljuta na njega I da ne želim niti razgovarati, još manje otiđi odavde....sa njim..

“Nemam namjeru otiđi odavde sa tobom. Sama sam došla I sama odlazim” - podigla sam visoko glavu u zrak I osjetila glavobolju. Uvijek pretjeram sa pićem. Harry me uhvatio za ruku, onako čvrsto kako je najbolje I znao. Sa drugom slobodnom rukom izvadio par novčanica iz džepa, stavio ih na šank I potapšao Liama po leđima. Ali Liam uopće ne zna za sebe tako da ga nije ni skontao, niti se javio.
“Idemo El” - čvrsto me stišće rukama, dok doslovno puzim od sami pod I čvrsto se pokušavam držati nogama. Nisam toliko luda da idem sa ovim lažljivcom negdje.
“Zašto ne odeš Anastasiji? Možda ima za tebe novu dozu vitamina” - stala sam na sred plesnog podija, skupa sa Harryem koji me u trenutku tako hladno ošamutio pogledom da sam osjetila hladnoću kroz cijelo tijelo. Iako sam pijana I sa alkoholom dolazi vrućina..njegov pogled je tako hladan da sam promrzla na mjestu.
“Kako znaš njeno ime?” - još jače me povukao za ruku I isti tren sam završila glavom stisnuta na njegova prsa. Njegova ruka čvrsto stiska moju glavu, dok se pomiče u ritmu glazbe I trlja se sa svojim međunožjem od moju noge...sviđa mi se ovo trljanje. Vjerojatno jer sam pijana..uvijek su mi se sviđale one prljave stvari kada bi se napila.
“Odgovori mi El, kako si doznala njeno ime?” - šapće mi. Osjećam nabreklost u njegovim hlačama kroz svoje gole noge I žalim što sam uopće obukla ovu haljinu na sebe..njegovo trljanje mi stvara trnce kroz dijelove mene I poželim otiđi odavde sa njim na neko mračno mjesto I dopustiti mu da sve svoje maštarije pretvori u djela...

Ne Elena! Nemoj dopustiti da te alkohol pobijedi...Ti pobijedi alkohol. Opet se javlja moj razum koji vjerojatno nije pijan I ovaj put ga namjeravam poslušati. Koliko god to teško bilo.

“Znam mnogo toga Styles..ne mogu vjerovati sa kojim bolesnikom imam posla” - podigla sam se na prste I vrhom usana dodirnula njegove. Osjećam njegove rumene usne na svojima I imam želju tako ga zgrabiti ovdje na sred plesnog podija I natjerati ga da mi pokaže kakav je doista .Da pokaže na meni kakvu je bol zadavao tim djevojkama. Koliko god to bilo bolesno..željela sam doznati, a alkohol koji je šetao mojim krvotokom to mi je još više potvrđivao.
“Babe, nedostaje ti zar ne?” - smije se na vrh mojih usana I totalno ignorira sve. Iz pozadine krješti glazba , dok se Harry I dalje pomjera I trlja svojim tijelom od moje. Izgledamo na podiju kao tvoje tinejdžera koji će se svaki tren poševiti jedno sa drugim.
“nedostaje mi što?”
Usne mu padaju točno na moje uho, njegovo disanje osjećam duboko u sebi. Tako je topao na dodir, njegove usne stvaraju toplinu I ne mogu se koncentrirati što od Harryeve blizine, što od alkohola.
“nedostaje ti kad te jebem, zar ne? Znam da to nismo odavno radili I umirem od želje da te negdje zgrabim, snažno pribijem na zid I pokažem ti koliko si mi nedostajala ovih dana” - vraća svoj pogled na mene I ovaj put je on taj koji je učinio ono što sam ja potajno željela. Prislonio je svoje usne na moje I grubim potezom natjerao da otvorim usta.dok su njegove usne prolazile preko mojih I nadjačavale se sa mojim jezikom. Potpuno sam opuštena u njegovoj blizini. Ruke stavlja oko mojeg struka I još me više poteže prema sebi , nakon nekoliko I ja pratim njegov ritam I trljam se od njegovo tijelo.
Dovraga...tako je vruće ovdje. 
“Ajde bebe, idemo odavde I negdje ću te u mraku izjebati. Moram to napraviti”
“Nikad se ne jebem sa lažljivcima” - uzvraćam.
Izvio je neki ne definiran pogled prije nego što je šapnuo “Dovraga kako me napaljuju tvoje prljave riječi..Ajde Elena sad te vodim odavde” 

Jedino čega se sjećam u prigušenoj, vrućoj,divljoj atmosferi jest da sam kroz maglu uhvatila njegovu ruku I probijala se kroz gužvu...Iduće što sam osjetila je svjetlost na očima I ljuljanje. Otvorila sam oči I pokušala sprječiti ogromnu svjetlost koja je dolazila sa prozora. Ne znam gdje se nalazim niti kako sam se uopće ovdje pronašla. Pogled mi je pao na jaknu sa kojom sam pokrivena. Pripada muškarcu, mogu to prepoznati po mirisu..

“Hej djevojčice. Jesi budna?”

Reagirala sam na glas I tek kada sam malo došla k sebi pogledala sam sa strane I ugledala Harrya kako ležerno vozi svoj automobil I gleda ravno na cestu. Mogu primjetiti da je vani dan, čak I jutro..možda čak I zora. Sunce ne izlazi a po svojoj koži osjećam da je hladno. Harryeva jakna me grije, ali ne dovoljno. Što radim ovdje...sa njim u ovom autu?!
“Gdje sam uopće? Gdje me vodiš?” - ispravila sam se leđima I pogledala prema prozoru. Jedino što vidim kroz prozor je šuma, ogromna stabla I zelenilo...ništa drugo. Nemam pojma gdje sam.
“Smiri se, sigurna si ovdje” - uzvraća mi. Zbunjeno ga promatram sa profila I ne mogu prepoznati ništa na njemu..osjećam strah to je valjda normalno. Znam da sam sinoć popila, da smo se hvatali nasred plesnog podija, dok mi je Harry šaptao mnogo prljavih stvari..nije valjda da smo spavali skupa I da me iskoristio dok sam bila pijana? Isti trenutak sam makla jaknu sa sebe I shvatila da sam I dalje u crnoj maloj haljini koju sam nosila. Nije me dotaknuo, niti pokušavao. Valjda bi osjetila.

“Harry, ozbiljna sam. Ne prepoznajem ovu cestu, gdje smo uopće?” - zbunjeno sam ga upitala. Glavobolja mi je toliko jaka da uopće ne shvaćam da sam vjerojatno prespavala cijelu noć u njegovom autu.
“Izvan Londona, vozio sam cijelu noć..vodim te negdje”
Ha? Nadam se da se prokleto šali...jer gdje bi on I ja uopće išli? Kako me mogao odvesti negdje bez pitanja, odvući me pijanu I onda me odvesti daleko od Londona. Da li sam uopće sigurna sa njim.
“Vodiš me ...gdje? Dovraga Harry odmah se vrati jer ..jesi ti normalan kako me možeš negdje bez pitanja odvesti? Kako sam uopće ušla u tvoj auto?”
Toliko pitanja imam u glavi da na sekunde zaboravljam disati. Idiot!
“Vodim te na izlet. Provest ćemo vikend skupa” - njegov glas je ležeran, da na trenutke razmišljam da zgrabim onaj volan na kojemu drži ruke I natjeram ga da se okrenemo.
Izlet? Vikend sa Harryem? Provukla sam ruku kroza kosu, prije nego što sam dobro razmislila. Iako nemam o čemu razmisliti. Jebeno daleko smo od Londona, Harry me strpao u auto bez pitanja I sad me vodi na neki izlet...sa njim.
“Kakav vikend? Harry molim te kaži da je ovo neka tvoja prokleta šala I odvedi me doma” - zaboravljam disati, toliko sam ljuta, zabrinuta I nadasve zbunjena. Jedino što vidim kroz prozor je duga cesta I ogromna drveća. Nikada ovuda nisam prolazila.

Što ako mi nešto napravi? Sjeti se Elena on prodaje..djevojke..možda će tebe prodati?

“Djevojčice ne trebaš se bojati. Sigurna si sa mnom, neću ti ništa napraviti..samo iskorištavam slobodan vikend da te odvučem negdje daleko od problema, da zaboravimo na laži, moju prošlost I svađu. Želim ti pokazati kakav sam doista. Pošto mi ne daješ priliku..sam ću ti pokazati moju bolju stranu”

“Tako što me odvlačiš bez pitanja iz Londona? Što ćemo uopće ti I ja raditi na izletu..što ćemo uopće raditi skupa?”
Prije nego što se nasmijao,maknuo je jednu ruku sa volana I posegnuo za džepom. Pratim ga što radi, ali I očekujem njegov odgovor kojeg nema. Iz džepa vadi lizalicu, I pruža mi je. Ista ona lizalica koja ispušta plavu boju po jeziku. Zar on mene smatra takvom djevojčicom da će me kupiti tom lizalicom I da ću pristati na ovaj njegov šašavi plan da provedemo vikend skupa.
“Ajde djevojčice uzmi lizalicu I uživaj u vožnji. Provest ćemo jedan Helena vikend”
HA?
Ha?
Helena vikend?
Nadam se da se prokleto šali.....

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now