TROUBLE (Episoda 65) - SEASON 2

6.1K 142 3
                                    

Harry's P.O.V's

….idući dan...

Povratak u podrum donio je stare nevolje koje nikada neće nestati iz mene koliko god se trudio. Na samom ulasku u podrum, ženski glas pomješan sa Zaynovim šaljivim osmijehom I glasom, dao mi je do znanja da me opet čeka ogromno iznenađenje zvano Natasha. Zar ta ženska nije imala nekih svojih obaveza nego je uvijek dolazila ovdje I prijetila mi. Jedino što je znala je prijetnja, misleći da će me tako 'kupiti' da ponovimo svu onu prošlost. Bacio sam nevoljko torbu sa odjećom na hodnik I primjetio kako se prašina raspršila na sve strane. Ovaj podrum nije čišćen mjesecima. Provirio sam u kuhinju I ugledao njih dvoje u jednom zaista neobičnom položaju. Natasha sjedi u njegovom naručju I dijele joint. Na trenutak Zayn puši I dodaje Natashi koja se zavodljivo cereka dok puši istu tu cigaretu.

“Pridruži nam se, stari” - Zayn gleda u mojem smjeru, te se Natasha okreće prema meni I rukama pokušava maknuti sav taj dim koji je ta cigareta napravila. Previše je zagušljivo u ovom prostoru.
“Ne pušim joint” - odgovaram I krećem unutra. Natasha me promatra preko trepavica, skida se iz Zaynovog naručja I sjeda natrag na stolicu. Njena odjeća je danas prekratka I vidim da se to sviđa Zaynu. Vjerojatno je napokon pronašao nekoga sa kim će spavati, jer vjerujem da to danima nije radio..
“Nekad jesi” - Natasha se obraće a ja je totalno ignoriram. Otvorio sam hladnjak I zgrabio pivo . Otvaram ga I naslanjam se na sam hladnjak da se mogu obratiti Zaynu, ali njena pojava me totalno dekoncentrira.
“Što je Styles, nekad si radio mnogo loših stvari..što je sada drugačije” - opet ona. Totalno me taj ruski naglasak nervira.
“prestajem sa tim..što ima loše u tome?”
“Ne pristaje ti...ti si oduvijek bio jedan od onih loših, bilo bi čudno da postaneš dobar dečko. To nije tvoj stil..kao ni ljubav zar ne?”
Zayn se cereka I uvlači još jedan dim, nakon čega kašlje..ta stvar je previše jaka, ali ponekad mi je odgovarala.
“To nije tvoj problem Natasha. Uostalom što radiš ovdje..što smo se dogovorili”? - pitam je, a ona samo ležerno slegne ramenom I grabi preostalu cigaretu iz Zaynovih usta. Uvlači dim I taj isti dim vraće natrag na Zaynovo lice I on umire od smijeha. Ta mu se gadura oduvijek sviđala, jedina slaba točka u njegovom životu.
“Zaynu sam nedostajala..zar ne srce” - približava stolicu bliže njemu I rukama ga grli, nakon čega automatski okrećem očima. 
“Ti mi uvijek nedostaješ, mucice” - Zayn govori nekim čudnim ,napušenim glasom..i hvata me smijeh. Trebao bi otići od njih, otuširati se I nazvati Elenu..nedostaje mi ta djevojka iako se nismo vidjeli svega jedan dan. Automatski potežem za mobitelom u ruci I promatram njeno sramežljivo nasmješeno lice sa moje pozadine...Ova djevojka mi budi mnogo umrlih osjećaja, iako nije ni svjesna toga. Tek sada shvaćam da ne mogu ni dana bez nje, trebam je što prije nazvati. Nakon što sam pokušao nestati iz ove kuhinje I dati prostora ovima dvoje napušenim ljudima..sam mobitel mi je u ruci zazvonio. Zayn I Natasha su zaposleni sa ljubljenjem I pušenjem..nisu mi primjetili da sam otišao odavde I javio se.

“Harry, jesi se možda čuo sa Elenom ili je vidio ..negdje?” - Jim, jedini prijatelj kojeg imam povjerenja..ima naredbu da prati Elenu, da stoji ispred njene kuće I promatra gdje ide. Nisam želio da joj se nešto dogodi. Anastasia je previše ljubomorna I na neki način opsjednuta I mogla bi joj napraviti mnogo loših stvari.
“Umm..jučer sam je iskrcao I vidio posljedni put, zašto?” - zgrabio sam torbu sa hodnika I ušao u sobu. Bacivši je na krevet.
“Onda pretpostavljam da je ta djevojka u problemima. Jučer se čula ogromna buka iz njene kuće I jutros sam vidio njene roditelje kako izlaze iz kuće, zaključavaju je I nakon nekoliko se vraćaju. Ali nema nigdje nje..” - Jimov glas budi u meni onu dozu zabrinutosti. Automatski hvatam ključeve iz džepa I slušam što dalje govori.
“Kakvu buku” - užurbano izlazim iz podruma I otključavam vrata od auta. Ne znam što radim niti zašto sam zabrinut...ali ako su je na neki način povrijedili, kunem se da ću ih ubiti.
“Ne znam, ali čula se ogromna buka I neki susjedi su se žalili. Vjerujem da se nešto dogodilo između Elene I njih” - 
Ako ju je otac opet tukao...ubit ću ga. Kunem se da ću to napraviti.
“Jebemu Jim, trebao si mi što prije javiti..” - derem se I bacam mobitel na drugi sic. Spreman sam da napravim ono što sam trebao na početku priče. Suočiti se sa njenim roditeljima, reći im da njihova kćer I ja imamo..jedan čudan, drugačiji, pun kemije odnos..i da me nitko neće sprječiti da ju imam. Volim tu djevojku u to sam siguran.
Primjećujem auto od njenog oca parkirano ispred kuće, znak da je kod kuće I da mogu napraviti ono što namjeravam. Parkirao sam iza njegovog auta I bez razmišljanja udario par puta nogom od bijela vrata same kuće. Još jače udaram, ali nitko ne otvara..Pomaknuo sam se par koraka unatrag I ramenima snažno otvorio vrata.
“Gdje je Elena...?” - derem se I gledam uzduž dnevnog boravka. Imam neki čudan osjećaj da joj se nešto dogodilo I da neće ostati na ovome.Osvetit ću je...

“Trebaš otiđi odavde....odmah..Nicholas je ljut I pozvat će policiju” - automatski okrećem glavu prema lijepoj ženi I shvaćam da je to Elenina majka. Totalno je prekršila naše obećanje I možda je vrijeme da se neke tajne otkriju. Ta žena je jedna ogromna lažljivica koja je spremna sve napraviti za lovu.
“Vi...odmah mi kažite gdje je El? Kunem se da ću vas ubiti oboje, ako ste joj nešto napravili” - grabim njenu ruku I grubo je stiskam. Njen pogled je preplašen I više od toga. Pokušava otvoriti usta da nešto kaže, ali ne ide joj. Volim kad ljudi imaju strah od mene. A ona I on su to zaslužili.
“Što ste joj napravili?” - ovaj glas mi je miran, ali ludim I bijesnim u sebi. Strah me da ne izgubim kontrolu I udarim ovu lažljivicu ispred sebe.
“Nisam mogla ništa napraviti..on je, moj muž je ponekad...lud I ...”- grubo sam ju uhvatio za rame I isti trenutak je odgurnuo. Koračam prema stepenicama , sa namjerom da odem na drugi kat I pronađem ju. Odvedem iz ove obitelji, jednom zauvijek..nečije ruke hvataju moju majicu I potežu me natrag . Skoro sam izgubio ravnotežu, ali kada me okrenuo prema sebi shvatio sam tko je. Njen otac drži svoj pogled zaključan na mojem I ne miče ga. Kada sam došao k sebi, isti tren automatski sam stavio ruke na njegovo košulju I jednim snažnim korakom ga smjestio na dio zid.
“Što ste joj napravili...odmah mi kažite gdje je El?” - potežem ga još jače na zid, koliko god to bilo nemoguće jer je cijelim tijelom naslonjen na zid I grubo stišće zube, dok namjerava nešto izgovoriti.

“Miči te prljave ruke sa mene, pozvat ću policiju, zaslužio si da te smjestim iza rešetaka” - prijeti mi. Kako se usuđuje prijetiti mi poslje svega
“Jebi se Davis, kako se usuđuješ nešto napraviti vlastitoj kćeri” - rukama stiskam rub njegove košulje I približavam ga sebi. Gleda me točno u oči I ne miče pogled. Tako ga želim udariti, da osjeti svu onu bol koju je davao svojoj vlastitoj kćeri.
“Ti si taj koji jebe moju kćer, kunem se da ću te strpati u zatvor samo ako ju još jednom dotakneš” 
njegov glas je prijeteći,a a riječi koje izgovara nisu niti malo lijepe.
“Volim vašu kćer I neću dopustiti niti tebi niti njoj da se mješaju u nas dvoje. Odvest ću je odavde isti trenutak” - guram ga jače na zid I primjećujem kako se odbio kao lopta I vratio natrag prema meni. Hvata se za leđa, a Danielle stoji sa strane sa očima punim straha. 

“Odmah mi kažite gdje je ona..gdje je Elena? Odvest ću je odavde, više je nećete vidjeti..neću vam dopustiti da ju vidite” - prijetim ih, dok mi šake lude. Stiskam ih pokušam se koncentrirati. Koliko god želio udariti I nju I njega...znam da će to udaranje dovesti do smrti. Već sam jednom to napravio I ne želim se vraćati rane.
On vadi ključ iz prednjeg džepa I vrti ga u ruci.
“I vodi je odavde, istrošio si je I ne želim neku kurvu hraniti u svojoj kući. Vodi je odavde ne želim je vidjeti svojim očima nikad više” - njegov glas je grub,a same riječi I mene ubijaju. On svoju vlastitu kćer smatra kurvom?

“Nicholas..nemoj tako ona je tvoja kćer” - Danielle ga pokušava urazumiti. Nestrpljiv sam I želim ju što prije vidjeti, dodirnuti I reći joj da će biti sigurna sa mnom....ovaj put hoće.

Gledam svoje ruke kako mi drhte, dok otključavam njena vrata I strah me što ću vidjeti iza njih. Što ako je nešto ozbiljno? Što ako ju je pretukao na mrtvo ime I izgubit ću svoju djevojčicu. Prevrćem ključem preko brave I pokušavam urazumiti svoje ruke koje ne prestaju drhtati. Mora biti dobro.. Naglo sam otvorio vrata I svoj pogled točno zaključao na svojoj krvavoj djevojčici. Sjedi na podu, sklupčana, dok joj glava pada preko kreveta. Iz ove daljine vidim sasušenu krv iz njenog nosa koja se proteže sve do njene krvave jakne. U ovoj istoj odjeći sam ju iskrcao. 
“djevojčice, jesi dobro...molim te kaži nešto?” - kleknuo sam na pod do nje I pažljivo je uhvatio za dio lica.Totalno je isprebijana...sasušena krv joj se spojila sa suzama I točno znam da je ona hladna djevojka koja nikad ne plače..plakala vjerojatno cijelu noć. Ne pomiče se, još više sam joj se približio I pokušavao ju je protresti da otvori oči.
“Elena molim te...samo mi kaži nešto, umrijet ću ako ti se nešto dogodi. Jesi dobro?” - I dalje ništa od nje. Stavio sam uho na vrh njenih usana da mogu čuti disanje...diše I na trenutak se osjećam bolje. Ali neće da mi ništa kaže, ne znam da li je dobro, da li je boli? Prolazim vrhovima prstiju preko njenih modrica I shvaćam da ju je gad tukao...opet je digao ruku na vlastitu kćer.
“Elena znam da me čuješ..samo mi kaži jednu riječ I vodim te odavde, isti tren” 
“čupavi” - izgovara tiho usnama I na trenutak se smije.
Da li me ona..upravo nazvala čupavi? Baš lijepo, ja se brinem o njoj a ona me doslovno zajebava. Natjerao sam ju da stavi ruke oko mojeg vrata da ju mogu odnijeti u naručju odavde. To sam I napravio, osjetio sam njen miris, toplinu I sam njen dodir kada sam ju uhvatio za naručje, naslonio njenu glavu na rame I odveo je odavde. Potrudit ću se da se više nikada ne vrati..dat ću nam novu priliku. 

“Gemma znam da si unutra, molim te otvori ta vrata, trebam tvoju pomoć” - ovo je već četvrti put da jedno te isto ponavljam, slobodnom rukom kucam na sestrina vrata, dok drugom čvrsto držim Elenu.Jedino što je izgovorila bilo je ono kad me nazvala 'čupavi' I od nje više nisam čuo ni glasa. Užasno sam zabrinut za nju.
“..daj Gemma samo otvori ta jebena vrata. Elena je sa mnom I uopće nije dob....” - ni nisam uspio izgovoriti do kraja, naglo je otvorila vrata I ugledao sam ljubičasto čudo od moje sestre. Zar prije par tjedana nije bila plava ili roza? Stalno mjenja boju kose.
“..što joj se dogodilo?” - zabrinuto gleda u Elenu I odmiče se da mogu ući u njen stan. Ovo je bilo idealno rješenje, El treba provesti par dana ovdje sa mojom sestrom, dok ja ne budem dovoljno pametan I smislim gdje da odem sa njom. Ali jedino što mi se vrti po glavi jest da je odvedem odavde daleko. Da pokušamo izgraditi naše odnose I shvatimo da ono što djelimo između nas nije nevolja..
“Treba joj nešto tvoje odjeće, topla kupka I naruči nešto za jesti, siguran sam da nije jela od jučer” - spustio sam je na dugi smeđi kauč I pomaknuo joj pobjeglu kosu sa lica. Nedostaje mi ona stara Elena koja je ogromna svađalica I jedino što joj je na pameti jest kako će se posvađati sa mnom. Ova mirna El koja ne progovora niti riječi...me izluđuje I želim da se podigne I kaže mi koliko me mrzi. Uvijek je to govorila.
“Harry što joj se dogodilo?” - ne prestaje.
“Otac ju je..opet je stavio ruku na nju. Bit će dobro, samo me poslušaj” - dajem joj neki čvrst pogled dok prepoznajem suze iz njenih očiju. Sigurna sam da se prisjetila doba kada je ona bila pretučena kao Elena I ja nisam poduzimao ništa. Da bar mogu vratiti prokleto vrijeme, nikada nebi stavio ruku na Gemmu.

Provjeravam da li je voda dovoljno topla, dok naslanjam Elenu na hladne pločice u Gemminoj kupaonici.Stavio sam prste u toplu vodu I tim istim prstima prošao preko Eleninog lica. Pogled joj je tako daleko I ne mogu shvatiti o čemu sad razmišlja, jer neće ništa da odgovori. Prelazim mokrim prstima preko njenog natečenog lica I boli me srce dok shvaćam da moja djevojčica je razočarana, siguran sam da je opet razočarana u svakog muškarca koji joj priđe..pa tako I mene.
“El..skinut ću odjeću sa tebe” - tiho joj govorim. Posegnuo sam za za njenim hlačama, stavljam par prstiju na njene hlače I skidam ih..Stojim joj preblizu..njen miris je svugdje po meni, uvlači mi se u nosnice I tako ju poželim. Prstima klizim preko njenih golih nogu I spuštam hlače sve do kraja. Nisam siguran da li želi da ovo napravim, ali nemam drugačiji način. Želim da uđe u tu vodu I ispere svu krv koja se osušila po njom.
“babe molim te...samo podigni noge da skinem do kraja” poslušala me, pomakla je jednu pa drugu nogu te sam skinuo njene hlače. Skidam njenu jaknu sa nje I tjeram je da mi da pristup njenoj majici. Znam da će za par trenutaka biti gola ispred mene, ali sad je važnije da se osjeti bolje. Promatram njen grudnjak I te sićušne grudi koje mrzi na sebi. Nikada nisam shvatio zašto ih nije voljela..to njeno čisto tijelo koje toliko obožavam kao I nju. Moram joj jednom dokazati da počne voljeti svoje tijelo, te cice koje mi stanu u jednu šaku, obožavam I uvijek ću ih obožavati . Dovoljne su mi tolike, I nikada nisam gledao njeno tijelo ..više mi je bitno kakva je kao osoba, a znam da ispod sve te maske koju nosi krije se nešto osjećajno I spreman sam čekati koliko god treba da pristupim njenim osjećajima, da ih osjetim I da napokon ona I ja imamo normalan odnos.
“Što radiš Harry?” - tiho me upitala , pomaknuo sam glavu na njeno lice I shvatio da je napokon reagirala.
“Stavit ću te u kadu I isprat ti tu krv sa tebe”
“Mogu sama” - zakoračala je, ali se isti trenutak vratila natrag I učinila nešto što nisam mogao ni sanjati. Čvrsto je stisnula ruke oko mojih leđa I zagrlila me. Tiho diše na mojem uhu, a njene otkucaje srca osjećam na samoj majici.
“El, tu sam..sve će biti u redu” - odgovaram joj. Rukama posežem prema njenoj kosi I ljubim je točno kraj uha.
“...želim znati od tebe samo jednu sitnicu, samo mi to kaži” - tiho šapće, negdje ispod mojeg uha I još je više potežem sebi u zagrljaj. Volim način na koji se grlimo, bez problema među nama, samo ona I ja..i tišina.
“Što god želiš, pitaj me djevojčice”
“Samo mi kaži da nisi ti imao ništa sa tim. Da nisi postavio niti kakvu kameru u motelsku sobu I snimao nas dok....spavamo skupa” - u trenutku je zajecala, a ja sam se odmaknuo od nje.

Kamere u sobu? Nadam se da se šali, jer ju ja ništa ne shvaćam.
“El nemam pojma o čemu govoriš. Ne znam ni o čemu je riječ, što se dogodilo?” - zabrinuto sam ju upitao. Sad ja osjećam kucanje mojeg srca. Zar je to neki razlog zbog kojeg ju je otac pretukao?
“...moji roditelji su dobili milijun slika od nepoznate osobe. Svaki naš pokret na onom krevetu, onu noć oni su vidjeli. Moji roditelji su nas vidjeli...gole na onom krevetu.” - spušta glavu prema podu, a ja joj se isti trenutak približavam. Možda čak I znam tko je to napravio. Ta ženska koja mi zadaje same probleme u posljednje vrijeme. Zar je tako jadna da to napravi.
…..” žao mi je Elena, nisam želio te dovesti u niti kakvu nepriliku. Nisam te trebao uopće odvesti u onaj motel da sam znao da će se ovo dogoditi. Uvijek sve sjebem” - progutao sam I naslonio glavu na pločice, duboko uzdahnuvši.
Zašto se uvijek nešto dogodi između nas, zašto nam uvijek pokvari sve što međusobno gradimo.
“U redu je, vjerujem ti. Sad se samo okreni da uđem u ovu kadu” - hladno odgovora. Znam da mi ne vjeruje, koliko god govorila da vjeruje. Zatvorio sam oči u trenutku kada je skinula svoje rublje sa sebe I ušla u tu kadu punu vode.

Kleknuo sam ispred same kade I natjerao ju da se okrene da joj mogu oprati leđa. Uzimam šampon sa strane, prelijevam ga u ruku I lagano prelazim preko njenih leđa. Oprat ću joj svu nečistoću koju je dobila zbog onog kretena zvanog njen otac.
Elena je zatvorila oči I duboko prodisala dok sam joj prao leđa. Ruka mi pada do njene stražnjice, ali se isti tren vraća natrag. 

Elena P.O.V.'s

Razočaranost. Duboka doza razočaranosti juri mojim tijelom. Zatvaram oči I opuštam se u Harryevim dodirima..to mi je sad potrebno njegove ruke polagano prelaze preko mojih leđa, vrata I zavlače se sve do moje stražnjice. Njegovo disanje iza mojih leđa je teško, duboko I imam osjećaj da želi nešto više od toga.
“babe” - otvaram oči, u trenutku kada me nazvao. Na čas sam se okrenula prema njemu I primjetila njegovo zabrinuto lice.
...”želim ti dati nešto da se osjećaš bolje, dopusti mi to” - onaj hrapavi glas dolazi duboko u moje uho I toliko sam opsjednuta načinom njegovog govora da opet zaboravljam prijeteću poruku, milijune slika I neprilika između nas.
“..kako?”
Lagano približava glavu mojem uhu I šapće “..odvest ću te u svoj svijet na par minuta, samo mi se prepusti, neću te povrijediti” - duboko diše.
Okrećem dužinski glavu prema njemu I okrećem se u trenutku kada stavljam ruke preko njegovog vrata I guram ga sebi u kadu. Ljubi me, lagano, nježno..otvara usta sasvim dovoljno da stavlja svoj jezik u moja usta I ševi me njim. Uvijek to radi, zna na što sam slaba.
..”daj mi sebe El, neću te povrijediti”
“Nikad te nebi povrijedio, moraš mi vjerovati. El ...volim te” - šapće. Nespretno skida majicu preko glave , svoje čizme I ja zahvaćam rub njegovih hlača. Dovraga, toliko ga želim...
“Dat ću ti..dat ću ti što poželiš” - odgovaram. Mozak mi uopće ne funkcionira, a razočaranost koju sam maloprije osjećala prelazi na višu razinu. Nije mi bitno ništa..samo on I ja...Harry je u trenutku mokar a niz kovrče mu se cijedi kosa. Prelazi niz moj vrat sve do dijela mojih grudi I zastaje sa prstima. Vidim lagani osmijeh u kutku I opet spaja usne sa mojima. Tako je topao.Vatra između nas je vidljiva I imam osjećaj da će nas zapaliti. Lagano prstima prolazi preko mojih grudi I zastaje na mojim bradavicama.
“Voli ih El...voli ih onako kako ih ja volim” - gnječi ih lagano na vrhu svojeg prsta, nakon čega automatski naslanjam glavu na samu kadu I duboko dišem.
Tako je blizu meni, svega par centimetara udaljen od mojeg lica..njegove ruke prelaze preko mojih grudi, gnječi ih svojim dlanovima..nakon čega još više dišem, gutam. Ne mislim o lošim stvarima. Ne mislim da mi je lice puno modrica, da sam opet otišla od svojih bolesnih roditelja I da sam ovdje upravo sa Harryem u tuđoj kadi.
“Sviđa ti se ovo...kaži mi voliš li način na koji ih masiram?”
“Da, jako” - uzdišem.
Harry je zadovoljan mojim odgovorom, svojom slobodnom rukom poseže za mojom I uzima je u ruku.
“...stavi ruku na jednu cicu”
HA?
Lice puno modrica postaje crveno. Osramoćena sam.
“Elena poslušaj me..dodirivaj se...želim vidjeti kako dodirivaš svoje tijelo I to ti se sviđa...” - uzvraće. Pomakla sam se svega par centimetara u kadi punoj vode I osjetila na svojim bedrima tvrdoću njegovih bokserica. Tako me želi.
“Harry...ne mogu....” - glas mi je na ivici osramoćenosti.
“Daj pomoć ću ti” - uhvatio je cijelu moju ruku I automatski je stavio na mene. Pratim njegov ritam I dodirivam sebe, onako kako I on želi.
“Tako babe..to volim..tvoje grudi su savršene, predivne kao I ti. Želim da ih voliš kao I ja...” - duboko diše, pomiče se nogama preko mojih nogu I još ga više osjećam na svojim bedrima. Tako je tvrd, moćan I cijela toplina prolazi mojih tijelom .
“Dovest ću te do vrhunca..dat ću ti nešto da zaboraviš na sve...samo...” - zastaje sa rječima. Odmaknuo se svega par centimetara od mene, uronuo ruku u dubinu kade I povukao čep da sva ona voda izađe. Isti tren pali tuš, namješta toplu vodu I pušta je po nama. Ne shvaćam zašto ovo radi. Pogled mu bježi preko dužine mojeg tijela I zastaje točno na mojem donjem dijelu.
“Ne želim da nas čuje Gemma..ubila bi nas što radimo ovdje..” - lagano se smije, automatski I ja sam se osmjehnula. Pritisak vode je pojačan, glasnoća koju ispunjava sama voda, daje nam slobodu da radimo što želimo bez da Gemma to čuje. Harry naslanja cijelo svoje tijelo I trlja se svojim prstima od moje grudi...disanje ispunjavam stenjanjem.. Automatski širim noge od njegovih dodira I osjećam kako par njegovih prstiju lagano prolazi po mojem međunožju.
...babe vlažna si...volim to” - tiho odgovora. Jezikom klizi po mojem vratu, ključnoj kosi, sredini grudi I polagano se spušta na sam trbuh. Njegov jezik liže dio mojeg tijela I ja se ne mogu oduprijeti osjećaju sreće...glavu još čvršće stavljam na kadu I još više, jače dišem...
“Lizat ću te babe...moraš se potruditi da budeš što tiša” - odgovora, a ja automatski podižem glavu prema njemu.

“Harry...ne...još to nikad ….nisam...” - zamuckivanje pretvaram u još jače disanje. Onaj njegov jezik se spušta do kraja mojeg trbuha I dolazi do samog centra.
“okusit ću te. Elena želim te okusiti svojim jezikom...” - izgovora, a ja se topim. Njegov jezik je tako mokar I dug. Hvata rukama obje moje noge I širi ih sve do kraja kade , tako da ih naslanjam na samu kadu I opuštam se koliko god to bilo nemoguće.
“mmm tako si slatka, ukusna...to” - prede. Stavljam ruke na svoja usta, čisto da sprječim svoje pojačano disanje koje je iz trenutka u trenutak jače. Vlažim se od njegovog jezika, a njemu to odgovora. Slušam lagano lickanje, koje se povećava. Jače I jače...njegov jezik je pronašao centar I osjećam ga u sebi. Harryev jezik ševi moju unutrašnjost a ja na trenutke zaboravljam gutati. Rukama posežem sve do njegove kose I uvlačim ruke . Kosa mu je tako vlažna, baš kao I ja. Ne prestaje, ševi me jezikom..liže me, prede, ispušta dah zadovoljstva. I tjera me da svršim.
“Harry...još” - riječi bježe same od sebe, na čas otvaram oči I promatram vodu koja neprestalno pada po nama. Svega jedan zid dijeli nas od Gemme I nas dvoje u kupaonici .molim se da mu ovo sestra ne sluša..još bi I to trebalo.
“tako si ukusna babe...” - rukama poseže sve do mojeg međunožja I otvara me jače svojim prstima. Opet približiva glavu I nastavlja me lizati , još je više u meni.
“Još malo babe..onda ćeš svršiti” - izgovora. Ovo je tako prljavo, zločesto..njegova glava je cijela u meni, a jezik ne prestaje raditi...tako je brz, osjećam cijeli njegov jezik u sebi.na trenutak ga vadi I opet stavlja...ludim.
“Harry ne mogu više....molim te...ne mogu” - glas mi je na vrhuncu. Ali ne prestaje to raditi, još više me širi prstima I posljedni put stavlja svoj jezik I promatra me dok stiskam svoje noge od drhtanja I ispuštam najveći orgazam do sada.

Gemma mi je dala nešto svoje odjeće I hranu koju je naručila. Trenutno glumimo da se ne poznajemo, a dobro znamo obje da smo prije par dana razgovarale, nakon čega mi je ona otkrila onu sitnicu u vezi Harryeve prošlosti. Legla sam preumorna na njen krevet I taman da zatvorim oči ugledala sam cijelu Harryevu figuru poviše moje glave.. Zahvalna sam mu jer me odveo u onaj svoj svijet u onoj kupaonici , gdje nisam mislila na ništa. Automatski sjeda kraj mojih nogu I gledao u prazan zid nasuprot njega.
“Anastasia je bila prva djevojka sa kojom sam spavao” - izgovora tako nevoljko. Pomakla sam glavu još više prema njemu da ga mogu cijelog pogledati. On priča o toj...bivšoj?

“Na moj 17 rođendan moj otac me je upoznao sa njom. Djelovala je na prvu jako dobra osoba, bila je jako dobra sa mnom, moj otac je imao dobar odnos sa njom I to je bilo najvažnije. Ispočetka smo mnogo razgovarali, kupovala mi je mnogo stvari, sve ono što nisam imao prilike imati kao dečko od 17 godina...ali imala je ogromnu manu...” - stavio je ruke na lice I spuštio leđa sve do svojih nogu. Ništa ne odgovoram, iako osjećam kako mi srce udara u prsnoj koši. Ne prestaje udarati.
“Mnogo je starija od mene, mislim da ima točno godina kao moja majka. I ja sam bio jedan glupi, naivni dječačić koji je pao na njen šarm. Jedne večeri me napila I ujutro sam se probudio u njenoj sobi, na njenom krevetu...totalno gol. Ležala je pokraj mene I govorila mi kako je provela izvrsnu noć sa mnom..da se nikada to sada još nije tako osjećala” - još više diše,a po glasu zvuči kao da će proplakati.
“Mislio sam da će ostati na tome, ali ja sam ispao još veća budala. Dopustio sam joj Elena da radi od mene što želi. Poučavala me mnogo, lošim, prljavim stvarima..koje sam prakticirao na drugim djevojkama. Postala je na neki način ovisna o tome, a ja se nisam mogao zaustaviti. Sada je ljubomorna na tebe, I strah me njenih idućih poteza. Ta kučka...te želi povrijediti El” - podiže glavu I automatski hvata moju ruku. Suze su mu u očima, a moje čekaju samo da izađu.Drhtim od njegovih riječi.

To se dogodi kad želiš doznati istinu! I onda odjednom Harry sjedne pokraj mene I priča mi o njoj! Trebam se naviknuti da ovaj dečko pokraj mene ima lošu prošlost. Pokušavam nešto reći, ali glas ne izlazi iz mene.

“El reci nešto...molim te...” - prolazi prstima po mojoj ruci I ja automatski zatvaram oči I gubim se u svojim mislima. Ne znam što da kažem..Anastasia je njegova prva ..Znam da smo svi imali nekoga prvog sa kojim bi izgubili nevinost. Ali bila sam užasno ljuta, jer znam da ta sa kojom je on bio..je mnogo starija od njega..može mu biti majka.Ta je žena jebeno bolesna.
...” znači ona je bila u onoj kući u koju si me doveo? Djelio si onu kuću sa njom'”
Isti tren klima glavom.
..” tu sam I izgubio svoju nevinost” - odgovara a ja se gadim sama sebi. Spavala sam na krevetu na kojem je on spavao sa njom...Što sam trebala očekivati.
“..zašto si me odveo tamo?”
“Jer sam jebeni kreten..koji ne razmišlja. Mislio sam da ostanemo tamo, dok se ne snađemo, ali sve je pošlo po krivu..ona me pratila cijelo vrijeme, uvalila mi je prisluškivač u torbu sa odjećom I pratila svaki moj trag...” - pogled mu je zaključan točno na mojem. Ne znam što da mu kažem, da se osjeti bolje...da se ja osjetim bolje koliko god to bilo sad nemoguće.
“Imao si njen ruž na vratu I mirisao si na nju kada sam te pronašla. Mislila sam da ste imali nešto, dok sam ja bila u drugoj sobi” - ovo je sve što sam uspjela izgovoriti. Harry hvata moja ramena I čvrsto me stišće u njegov zagrljaj. Miris njegovog parfema me ispunjava...tako se osjećam mirno u njegovom naručju.
..”El ja mirišem samo na tebe..tvoj miris je svugdje po meni I osjećam ga. Nisam ni pomislio da sa njom nešto radim..dok si ti tu I dok sam tako zaljubljen u tebe..nikada ne bi mogao spavati sa nekom, pored tebe” - odgovora mi točno u vrat.... Ja ovaj put čvrsto stiskam njegovu majicu I upijam njegov miris. Tako je topao, njegovo tijelo se topi sa mojim I ne mogu da se se obuzdam u njegovoj blizini...
“Trebaš je se rješiti Harry. Ta je žena bolesna” - još jače sam uzdahnula I odmakla se iz njegovog naručja da ga mogu pogledati. Harry mi je dao znak očima da je I on toga svjestan ali da je to tako teško. Svoju kratku majicu još je više preklopio preko ramena I pogledao me.

“Rekla si da želiš znati zašto sam tetovirao ovu zadnju tetovažu, zar ne?” automatski mi je pogled pao na ono ljudsko srce kojim ga je nazvao, kada se pojavio u onom podrumu pijan. Rekao je da ga je tetovirao za mene? Ako se dobro sjećam.
Koliko novih informacija doznajem od njega. U par minuta doznala sam cijelu istinu o njegovoj bivšoj I sada pričamo o njegovoj tetovaži. Što se to promjenilo ovaj dan?
“Što znači to srce?”
“Svaka tetovaža na mojem tijelu znači nešto bitno u mojem životu..nešto loše, nešto dobro I ono što sam želio da se dogodi....Ovo srce je posvećeno tebi Elena, jer zbog tebe moje srce opet kuca, dala si mi nešto čega nisi ni svjesna djevojčice” - lagano prelazim prstima preko njegove tetovaže I osjećam kako mu se koža ježi od mojeg dodira. Srce mi kuca brzinom munje.
“Dala sam ti što?”
“Vratila si moje osjećaje koji su bili zaleđeni svih ovih godina..znam da ne želiš imati ništa sa mnom I to je u redu jer uvijek sve pokvarim. Ali moraš mi nešto obećati..to mi je užasno bitno” - zahvaća moje prste svojom rukom I prolazi preko njih.
“Što trebam napraviti?” - pitam ga.
“Budi pokraj mene, moraš mi obećati da ćeš mi vjerovati. Događat će se neke loše stvari I samo od tebe trebam da mi vjeruješ..da nikome nećeš vjerovati osim meni...molim te El samo mi kaži da ćeš mi vjerovati...” 
Gledam u njega I razmišljam o lošim stvarima koje je spomenuo! Zar toga ima još...? kada ćemo se napokon rješiti svih tih stvari koje se događaju između nas.
“Zar ćeš me opet vrijeđati..kao I onaj dan?” - pitam ga. Sjetivši se onog dana kada me izvrjeđao pred samim fakultetom, čak mi se nije ni ispričao zbog toga.
“Ne više nikad..ono što sam rekao nije bila istina. Onaj papirić kojeg sam ti dao bio je jedan mali trag da shvatiš da ništa što sam rekao nije istina”
“Koji trag?” - isti tren ga pitam.

“Ono TH na papiriću..znači samo jednu stvar El...” - približava usne na moje uho I sasvim tiho šapće.
“Team Helena..sjećaš se protiv svijeta?”

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now