TROUBLE (Episode 16)

7.5K 210 4
                                    

Harry P.O.V

“Ti si idiot” - začuo sam poznati Zaynov glas pomješan sa dimom cigarete koja mi je ušla u nosnice, kada sam se okrenuo prema njemu, oblačeći svoju košulju koju planiram večeras nositi.
“Objasni pametni” - nasmijao sam mu se. Promatrajući dim od cigarete koji mi se sve više približava.
“Upisao si fakultet Koji k*urac si upisao fakultet pa što ti tamo uopće radiš?” - upitao me. Imao je neku pomalo ironično facu , dok me gledao. Svaki čas je izgledalo kao da će odvaliti od smijeha, ali se pokušao kontrolirati I gledati me ozbiljno.
“Koliko puta moram reći. Želio sam upisati fakultet” - ozbiljno sam mu rekao, ali ovo nisam doista mislio. I ovi zidovi su znali zašto sam fakultet upisao, nije bilo potrebe uopće lagati ni Zayna ni nikoga.
“Da baš” - Zayn je mahnuo rukom, te otvorio prozor I bacio cigaretu vani “Totalno ne razumjem. Znam da ti je dala, to si želio. Što više želiš od te djevojke?” - upitao me, te se naslonio na isti taj prozor. Gledajući me.
I on I ja smo jako dobro znali o kome je bila riječ I želio sam ignorirati ovo njegovo zadnje pitanje, ali to je postalo nemoguće.
Uzdahnuo sam, praveći par koraka bliže Zaynu “Mnogo toga” - izgovorio sam na glas, iako nisam trebao. Neke stvari moram ostaviti za sebe. To Zayn, jednostavno nije shvaćao.
Upravo je zakolutao očima, te uvalio ruke u svoje džepove.
“Ne znam što vidiš u njoj. Kao prvo ta mala je čisti davež I divlja. Što vidiš u divljim curama?” - upitao me, dok je nabrajao sve stvari koje nije podnosio kod Elene.
“Ona nije divlja” - rekao sam mu I doista to mislio. Možda se tako ponašala ili joj je odgovaralo da se tako ponaša. Ponašala se tako kao da je skrivala onu dobru djevojku, koju sam upoznao par puta kada bi imali neki naš zajednički razgovor. Elena je možda bila buntovna, ali imala je ono nešto zbog čega sam osjećao mir. Ali to nisam želio govoriti Zaynu, on I onako nije to shvaćao.
“Kako god” - ležerno je mahnuo ramenima I spustio pogled “Moram nabaviti broj od njene prijateljice” - nasmijao se, te me opet pogledao.
“Zar još nisi?” - upitao sam ga. “Nope, Elena mi nije htjela dati. Zamisli rekla je da voli djevojke” - nasmijali smo se obojica na to.
“I onda naš student večeras partija?” - upitao me. Odmaknuo se sa prozora I odmjerio me od glave do pete.
Pogledao sam na sat , čisto da provjerim koliko još imam vremena da mogu stići pokupiti Br...Bro....oke kvragu kako se uopće ta djevojka zvala? I tako nije važno, iskoristio sam ju samo da mogu upasti na neki tulum I besplatno piti.
“Tako nekako. Besplatno piće , lake studentice, život iz snova” - raširio sam ruke prema njemu, dok se Zayn smijao.
“A ja ću nazvati neku prijateljicu pa ćemo.....znaš” - nasmijao se. “Hej, samo ovaj stol izbjegavaj. Znaš koliko sam te puta vidio kako to na stolu radiš s nekom” - ozbiljno sam mu rekao.
“Ne stignem do kreveta, nikad” - rekao je. Smijeći se. “Ovaj put učini uslugu I meni I Liamu I stigni do tog kreveta” - rekao sam mu, uzimajući ključe od svog auta sa stola.
“Stari, svršim do vrata” - promrljao mi je, kada sam mu mahnuo I davao znak rukom da prestane razgovarati. Uopće nisam želio razgovarati ni slušati o njegovom seksualnom životu. Od same pomisli bi me prošla jeza.

“Kvragu, gdje sam taj papir ostavio” - promrljao sam na glas, kada sam tražio po svojem autu papir sa adresom , koji mi je ostavila ta djevojka sa B da ju pokupim. Mislim da ću morati ne spominjati joj ime, dok budem razgovarao sa njom, jer se jedino sjećam prva dva slova ….
I na svu sreću, pronašao sam papir sa njenom adresom. Nisam baš nešto želio uopće s njom razgovarati, ali imao sam besplatan upad I piće, tako da sam ju mogao malo iskoristiti.

“Na vrijeme” - zahihotila se prema meni, kada je ulazila u moj auto. Njen parfem osjetio sam u nosnicama, čim je ušla “Jedva sam pronašao adresu” - nasmješio sam se, dajući gas. 
“Oduvijek sam voljela brzinu” - snažno je uzdahnula kada sam dao još više gas , vozeći kišnim Londonskim cestama. U ovo doba noći nikada nije bilo gužve, tako ni sada.
No crveno na semaforu, oduvijek me nerviralo.
“Harry, zar ne?” - brineta me upitala, kada smo stali I promatrali da se crveno pretvori u zeleno I da se možemo uputiti.
Klimnuo sam glavom, nervozno lupajući dlanom od volan I čekajući to zeleno. “Ja sam Brooke, ako se ne sjećaš” - rekla mi je.
Ovo sam trebao zapamtiti. Brooke Brooke? Oduvijek sam loše pamtio ženska imena. Uopće ne znam kako sam Elenino ime odmah zapamtio. Čak mi ga nije ni rekla, nego sam ja istražio sve o njoj.
“Sjećam se” - rekao sam joj I slagao je. Znao sam da je nešto sa B znači zapamtio sam jedno slovo.

Tipičan studenski život. Lake studentice mogao sam namirisati na samim vratima od kuće. Brooke mi se lagano nasmješila I uhvatila me za ruku, kada je ulazila skupa sa mnom na zabavu. Alkohol I sex mogli su se namirsati sa ulaza.
“Studenski život je najbolji, zar ne?” - upitala me, kada se okrenula prema meni. 
Klimnuo sam glavom, slažući se sa ovim. Pa I nije loša ideja bila da upišem taj fakultet. “I onda , pivo?” - upitala me.
Oblizao sam usnice, okrećući se okolo I promatrajući odveć pijane studente , no zastao sam sa pogledom kada mi je pažnju uzela Elenina kratka haljina I te noge koje sam obožavao “I ona je ovdje” - shvatio sam da sam se spontano nasmješio, promatrajući tu djevojku od glave do pete I tako ponovno. Njene noge....opet sam oblizao usnice, kada sam ih promatrao. U sekundi sam dobio sve one prljave misli o njoj I tako sam želio da ju odvučem odavde......no ona nije bila sama? Onaj lik koji je razgovarao sa njom, šaptao joj je nešto na uho nakon čega se ona nasmijala. Nikad se meni tako nije smijala? 
“Pivo?” - upitala me Brooke, davajući mi limenku sa pivom. No nisam bio za to zainteresiran. Elena je trenutno vodila neki razgovor sa tim kretenom I stalno se smijala.. “Ne mogu vjerovati da gledaš nju” - začuo sam glas od Brooke, te sam se okrenuo “Ona ti voli djevojke” - rekla mi je.
“Što?” - zbunjeno sam ju upitao.
“Ako gledaš Elenu Davis, ta djevojka vodi neki lezbijski život. Vjeruj mi nikada prije ju nitko nije vidio sa muškarcem....osim” - zastala je “Možda jedino razgovara sa Aaronom” - rekla mi je.
Nakon čega sam odvalio od smijeha “Siguran sam da ne voli djevojke” - ispio sam gutljaj piva I okrenuo se, da ju opet mogu vidjeti.
“Zašto si siguran?” - upitala me.
Malo snažnije sam progutao, kada sam se okrenuo “Povjerljivi izvori” - namignuo sam joj.
Zakolutala je očima, ispijajući svoju pivu

Elena P.O.V

“Tvoj Harry je došao” - Grace mi se prišuljala iza leđa I šapnula mi , dok je riječ “tvoj” spomenula jedno milijun puta otkad mi je sasvim slučajno izletjela ona riječ kada me zvala.
“Ne zanima me” - zakolutala sam očima, ispijajući svoje piće. “Trebalo bi te zanimati, jer on.....” - zastala je. “Skida te pogledom , otkad je došao” - šapnula mi je na uho.
Pretpostavljala sam da je bio negdje iza mojih leđa I nisam se željela okretati , jednostavno ga nisam mogla pogledati I pogledati ga u oči.
“Tko ju skida pogledom?” - upitao ju je Aaron.
“Neki pijani kreten” - prestigla sam Grace I rekla Aaronu laž. Nisam željela razgovarati o Harryju, bar večeras ne.
Grace se nasmijala “Kvragu Elena, ali on te promatra stalno. Vjerujem da želi da se okreneš I da se susretneš sa njegovim pogledom” - nastavila je I dalje razgovor o Harryju , koji me počeo već pomalo umarati.
“Prestani Grace , molim te idi negdje. I pusti me na miru” - odlučno sam joj rekla. Večeras me Harry nije zanimao. Doveo je na party jednu od najvećih glupača sa fakulteta, to je ustvari govorilo koliko je on volio one lake djevojke I s tim čovjekom nisam željela ništa.
“Prvo se okreni prema njemu” - naredila mi je.
“Neću” - ispalila sam iz prve. Jednostavno neću. Ne želim imati s njim ništa, ne želim djeliti s njim čak ni poglede. Zar jednostavno nije jasno da s tim čovjekom ne želim ništa. Kvragu.
“On dolazi prema tebi” - rekla mi je.
Skupila sam obrve prema njoj, kada sam se okrenula. I naravno Grace me slagala, nije dolazio prema meni, jednostavno je željela da se okrenem I susretnem s njegovim pogledom.
U tom trenutku Harry je nazdravio prema meni sa njegovom pivom, te se nasmijao.. Stvarno sam željela pokazati mu srednji prst, ali sam odustala od toga.
Jednostavno sam isplazila jezik prema njemu I opet se okrenula na drugu stranu, opet mu okrećući leđa.
“Ovaj put stvarno dolazi” - šapnula mi je na uho.

“Elena, možemo razgovarati?” - osjetila sam Harryevu ruku na svojoj, kada me uhvatio za ruku , te sam se okrenula prema njemu I susrela se sa njegovim zelenim očima.
“O čemu ti I ja moramo razgovarati” - upitala sam ga.
Ovo me podsjećalo na onaj san kojeg sam sanjala maloprije. Možda je ovo ustvari bio san , onaj prljavi kojeg sam sanjala sa Harryem I probudit ću se. Nadala sam se da ću se probuditi, jer me Harry vodio za ruku I tražio izlaz iz ove kuće I ja se nisam bunila.
Osjetila sam hladan zrak izlazeći skupa sa njim sa partya.
Snažno sam uzdahnula, kada sam prekrižila svoje ruke I tako se pokušavala grijati. Ova prekratka haljina nije bila baš dobra ideja večeras.
“Hladno ti je?” - upitao me.
Klimnula sam glavom, potvrđivajući .Harry me odmjerio od glave do pete I zaustavio pogled na mojim nogama.
“Što imaš ispod haljine?” - odjednom me upitao, te izvio osmijeh kada me još jednom odmjerio.
“Znači želio si razgovarati o tome što imam ispod haljine?” - upitala sam ga, kolutajući očima. Smrzavala sam se zbog ničega.
Oblizao je svoje usnice , kada me opet pogledao “Samo mi kaži. Bar da znam” - mahnuo je ramenima.
“Ništa” - odjednom sam rekla. Iako sam znala da to nije pametan odgovor, točno sam znala da će se njegove oči zažariti od tog odgovora.
“Ne zajebavaj me” - upravo se to I dogodilo. Njegove oči su se u trenutku zažarile, kada sam mu to rekla.
“Ozbiljno ti govorim. Obukla sam tange, ali trakica mi se ocrtavala na bokovima. Stoga sam ih morala skinuti I ići bez ičega” - pogledala sam ga, dok sam ovaj put govorila istinu.
Harry je u trenutku napravio korak naprijed I slobodnom rukom me povukao prema sebi.
“Harry” - pobunila sam se, govoreći njegovo ime.
“Stvarno misliš da mi možeš takvo nešto reći I da ću te onda pustiti da ideš natrag tom kretenu” - pritisnuo me je leđima o zid I stavio , nedajući mi da se pomaknem.
“Nisam namjeravala ići natrag Aaronu niti bilo kome drugom” - pogledala sam ga u oči. Shvatila sam da sam rekla ogromnu glupost , nešto što sam željela zadržati za sebe. Zašto bi Harrya bilo briga s kim sam došla ili s kim ću otići. Ustvari zbog čega je on mene uopće odvukao vani? Da pričamo o tome što imam ispod haljine?
“Upravo tako” - jednu naramenicu mi je spustio preko ramena I pogledao me “Ideš sa mnom” 

“Naravno da ne idem” - gurnula sam ga sa mene rukama I popravila svoju naramenicu na haljini. 
“Onda zahtjevam da pronađeš nešto I da se obučeš” - naredio mi je
Izvila sam zbunjeno svoje oči prema njemu, pitajući se o čemu je on uopće pričao “Ne pričaj gluposti” - rekla sa mu.
“Ozbiljno Elena, vrati natrag one tangice koje si nosile “ - zaustavio je pogled na mojem dijelu haljine I nastavio me odmjeravati. “Kvragu mogu li bar zavući ruku ispod tvoje haljine” - oblizao je usnice, više I neznam koji put večeras.
Zakolutala sam očima “Mislim da si malo previše dopuštaš” - glasno sam mu rekla, te ga pogledala.
Poklonio mi je zbunjen pogled I vratio oči na moje lice. Bar me više nije odmjeravao, što je u neku ruku bilo I dobro.
“Ja I ti nismo u nikakvoj vezi Harry, niti ćemo biti ikad biti. Mogu radit što želim, mogu se oblačit kako želim I mogu biti s kim želim” - nabrajala sam mu stvari koje mi je zabranivao I nisam imala pojma zašto je to radio. Ja I on nismo dijelili međusobno niti kakve osjećaje, osim možda onog sexa u onom podrumu. Ali to je bila ogromna pogreška koju sam željela što prije ispraviti I zaboraviti.
Taman kad je namjeravao nešto reći, prekinula sam ga “I onaj sex” - pogledala sam okolo, provjeravajući da nas nitko ne čuje.
Vratila sam pogled na njega “Bio je pogreška, I neće se više nikada dogoditi” - šapnula sam mu preostale riječi.
Nakon čega mi je poklonio neki ne definirani pogled, te prešao rukama preke kose, sklanjajući loknice sa uha. 
“Zašto misliš da je bio pogreška?” - ozbiljno me upitao.
“Naravno da je bio pogreška, to znaš I sam” - zakolutala sam očima I odmakla se sa onog zida na kojem sam bila naslonjena.
“Očito da ne znam......” - raširio je ruke prema meni,a njegov blagi pogled kojeg je nosio pretvorio se u nešto pomalo agresivno. I od njegovog pogleda prošla me neka čudna jeza kroz cijelo tijelo.
“Siguran sam da smo u onom krevetu dijelili više od tijela” - odlučno mi je rekao, kada me još agresivnije pogledao.
Totalno nisam razumjela njegove poglede, koji bi se mjenjali na svaku riječ koju bi izgovorila. Kada bi se normalno ponašala prema njemu (to je bilo rjetko) imao bi blagi pogled, nekako nježan. A kada bi shvatila da me on nervira I kad mu kažem sve što mislim o njemu odjednom se pretvori u onog Dark Harrya kojeg sam se iskreno smrtno plašila.
“Ništa ti više od tijela nisam dala” - podigla sam više glavu prema njemu, I odlučno ga pogledala .”Jesi sigurna?” - upitao me.
Taman da kažem da sam 100 % sigurna, mobitel koji je dolazio iz Harryevog džepa nas je prekinuo.
“Pričekaj tu” - naredio mi je, vadeći mobitel iz džepa.
Okrenuo mi je leđa I javio se. Poznavajući sebe naravno da tu neću ostati, ovo mi je bila idealna prilika da se maknem odavde I vratim se natrag na tulum.
“Počela je ulična borba?!”- začula sam njegov glas kako s nekim priča, te sam se sasvim spontano okrenula I zapitala se kakva “ulična borba” 
“Upiši moje ime, stižem Liam” - odlučno mu je rekao. “Rekao sam nešto I poslušaj me. Znaš I sam da mjesecima čekam priliku. Večeras se želim boriti” - nastavio je razgovor sa Liamom.
Ulična borba?
Harry sudjeluje?
S čim se on bavi? Sa svim tim pitanjima , osjetila sam nervozu u trbuhu.A odgovore sam željela što prije, iako sam znala da ih neću dobiti.
“Harry kakva ulična borba?” - pokušavala sam sustić njegov korak kada je ubrzavao I išao prema njegovom autu.
“Harry ,stani” - zatrčala sam se prema njemu I uhvatila ga za ruku. Ovaj put sam mu ja dosađivala, kao što je on meni cijelo vrijeme.
“Elena vrati se natrag na tulum, imam posla” - okrenuo se prema meni, brzom me pogledao I nastavio svoj ubrzan korak.
“S čim se ti baviš, Harry? “ - upitala sam ga, kada je u izvadio iz džepa ključ I otključao auto “To ti ne mogu reći” - pogledao me I sjeo u auto.
No ovaj put ja sam otvorila suvozačeva vrata I sjela u auto do njega. “Elena, ne možeš sa mnom” - pogledao me.
“Naravno da mogu, upali auto idem I ja” - prekrižila sam ruke I odlučno mu rekla. Harry je snažno uzdahnuo, nakon čega je uzeo jaknu iza nas I bacio je na mene “Onda obuci moju jaknu, tamo je previše opasno” - naredio mi je, paleći svoje auto.
Uzdahnula sam od olakšanja, ali sam osjetila još veću nervozu kada je spomenuo opasno. Umirala sam od želje da vidim s čim se on bavi, tj kakva ulična borba to mi jednostavno nije dolazilo u glavu.

“Harry, što radi Elena tu?” - ozbiljno ga je upitao Liam, kada smo se iskrcavali iz auta. Neko mračno mjesto u dijelu Londona, jedno od onih mjesta u koje ne ideš jer je previše opasno . No upravo sam se našla tu I nemam pojma zašto . Možda ipak ovo nije bila dobra ideja.
“Željela je ići” - mahnuo je ramenima, kada me pogledao.
“Znaš da to nije dobra ideja, Harry ovdje je opasno za nju” - Liam je utihnuo svoj glas, vjerojatno da ja ne mogu čuti ali sam čula sve.
“Jasno mi je to “- Harry mu je odgovorio “Jesi me upisao?” - upitao ga je.
Napravila sam par koraka do njih da mogu bolje čuti razgovor.
“Jesam, očekuju te” - Liam je uzdahnuo, dok je ovo govorio. Harry ga je potapšao po ramenu “Čuvaj Elenu” - rekao mu je I otišao od nas.
Pogledala sam okolo I vidjela da se nalazi neka skupina ljudi I da stoje u krugu a na sredini je neko svjetlo I svi se deru “Udari ga” . Neki strah mi je prošao kroz cijelo tijelo , dok sam slušala te riječi. Ovo mjesto bilo je I previše opasno. Pratila sam Harryev korak koji se približavao toj skupini ljudi, a ja sam osjećala sve veći strah.
“Elena nisi ovdje trebala dolaziti” - začula sam Liamov glas kako mi se obraće, nakon čega sam ga pogledala “Kakva ulična borba?” - upitala sam ga.
Liam je pomalo uzdahnuo, kada me uhvatio za ruku “Sad će ti sve biti jasno” - rekao mi je, vodeći me do te skupine ljudi. Primjetila sam kako je Harry skinuo svoju košulju I upravo stavljao rukavice od boksa na ruke.
“On će se b.......” - no zastala sam promatajući Harrya kako ulazi u neki ring koji su napravili za borbu I okolo njega ljudi dozivaju njegovo ime I bodre ga. Moj pogled sam uputila na drugog čovjeka koji se trebao boriti sa njim. Mišićavi ogromni lik sa tetovažama, imao je neku pomalo bijesnu facu kada mu se smijao . Nema šanse da će se boriti protiv njega, pa ubit će ga.
Taman kad sam išla napraviti par koraka da mogu reći Harryu da ne radi to , Liam me uhvatio za ruku “Tamo je opasno za tebe Elena” - zaustavila sam svoj korak I sa suzama u očima , još ga više pogledala. Uopće ne znam zašto su mi došle suze na oči, ali imala sam neki osjećaj da ovo ništa neće ispasti dobro. Mislim Harry se borio protiv nekoga ko je bio jači od njega sto puta I mogao ga je na zubima nositi.
“Liam, onaj čovjek će ga ubiti. Poduzmi nešto” - zajecala sam , dok sam govorila. Imala sam osjećaj da ću eksplodirati od naleta suza, nikada nisam plakala niti me išta moglo rasplakati. Ali Harrya će onaj čovjek ubiti I nisam to željela.
“Možda izgleda tako, ali vjeruj mi Harryev bijes je jači od njega” - Liam mi je jače stisnuo ruku kada me približio sebi. Jedva sam makla svoj pogled sa Harrya da mogu pogledati Liama.
“Rekao sam ti da mu treba pomoć. On ima problema sa bijesom otkad se dogodilo ono njegovim roditeljima. Ovo je njegova terapija” - rekao mi je.
“Terapija?” - zbunjeno sam ga upitala.
“Svu svoju mržnju I bijes, iskaljiva na uličnim borbama. Mjesecima” - uzdahnuo je.
Prestrašeno sam pogledala opet prema Harryju, primjećivajući njegovo drugačije lice. Bio je fokusiran samo na njegovog napadača I nije micao pogled s njega. I tada sam shvatila da o tom dečku nisam znala ama baš ništa. Imao je neke tajne, I to one mračne I bavio se sa ovakvim stvarima, on je bio veliki problem.....
“Ali ako ga ubije?” - upitala sam ga, doslovno jecajući kraj njega “Hm...Harry uvijek dopusti protivniku da ga prvi napadne, ali onda kasnije.....” - zastao je.
“Harry ubije tog čovjeka” - snažno je progutao, kada mi je rekao ovo zadnje. 
“Ubije” ? Zar je to dopušteno?” -upitala sam ga.
Liam je mahnuo glavom “U ovoj borbi sve je dopušteno” - rekao mi je.
Sa ogromnim strahom raširila sam svoje oči prema Liamu I vratila ih natrag prema Harryu. Zvono je označilo početak borbe, one borbe u kojoj je I smrt dopuštena...........
Kao što je Liam I rekao, Harry je dopustio protivniku da ga udari. Krv je letjela iz Harryevog nosa I on mu je to dopuštao. Prošla me još viša jeza, kada sam ugledala tu krv no I sama sam znala da će večeras biti krvi I to dosta.
Snažno sam stisnula Liamovu ruku sa svakim udarcem kojeg je dao Harryu. Previše je dopuštao da ga on udara. “Rekla sam ti da će ga ubiti” - zamucala sam , kada sam pogledala Liama. Imao je neki blagi pogled I gledao je u taj ring, prateći svaki korak kojeg je napravio Harry
“Samo gledaj” - tiho mi je rekao.
Mogla sam primjetiti na Harryevu licu kada je bilo dosta, iako mu je lice bilo uprljano krvi, koja je curila na sve strane, to ga nije sprječilo da mu da udarac u lice, nakon čega ga je odbacio par metara dalje od njega. Sve oči su bile uprte u Harrya I imala sam neki osjećaj da su svi bili za njega, I nisam imala pojma zašto.
Krv mi se ledila od straha I svoje disanje nisam mogla zaustaviti. Uopće ne mogu vjerovati da se Harry s ovim bavio. Harry ga je snažno gurnuo udarajući ga po licu par puta. Izgledalo je kao......
“HARRY” - snažno sam ga nazvala, kada sam shvatila da taj isti čovjek leži na podu a Harry ga udara I ne prestaje. Čovjek može umrijeti.......
“Liam poduzmi nešto” - snažno sam I u strahu progutala, promatrajući tog krvavog čovjeka koji leži na podu a Harry iznad njega I udara ga po glavi. U nekim trenucima krv se slijevala na sve strane a Harry nije prestajao.
“Harry, nemoooooj” - snažno sam se zaderala, govoreći mu. Željela sam da dopre moj glas do njega, ali je bilo nemoguće.
Nastavio je I dalje.
“Harry, molim te. Nemoj ga ubiti” - doslovno sam pustila krik, kada sam mu se obraćala. Makla sam svoju ruku iz Liamove I kleknula na koljena da mogu biti u istom položaju kao I on, I da moj glas može doprijeti do njega.
“Hej Harry, ovdje Elena...” - zastala sam , brisajući svoje suze sa lica. Nisam željela da taj dečko bude ubojica I da ubije tog čovjeka pred ovim ljudima. Svoj bijes može iskaljivati drugačije, ovo nije bilo rješenje.
“Ha......” - no taman kad sam ga opet išla nazvati, reagirao je na moj glas , te je podigao glavu sa tog čovjeka , te me pogledao.
“Nemoj” - oblikovala sam usnama riječi, doslovno ga moleći. Pratila sam njegov pogled I tada je otkopčao svoje rukavice, bacajući ih na pod te se podigao sa tog čovjeka.
Uzdahnula sam od olakšanja, ipak ga nije ubio.
“Vidiš Elena” - začula sam Liamov glas. “Rekao sam ti da te on treba” - nadodao je. 

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now