TROUBLE (Episoda 52) - SEASON 2

6.1K 148 1
                                    

Ostavi je” 

“NE. Miči ruke od nje” - snažno deranje I koprcanje probudilo me iz sna. Totalni mrak u Harryevoj sobi I ništa ne vidim. Pokušala sam dohvatiti noćnu svjetiljku na ormariću na mojem djelu kreveta, ali onaj ormarić je udaljen I ne mogu ga dohvatiti. Još onako 'mamurna' pokušavala sam shvatiti što se događa oko mene, ali ništa I dalje ne vidim.
“Ubit ću te” . “Miči se od nje” - tek sada sam mogla prepoznati Harryev hrapavi I promukli glas koji je dolazio sa druge strane kreveta.
Zarobljen je u noćnoj mori?Opet..
“Mrzim....te.....NE, NE” -nastavlja I dalje mrmljati riječi. Osjetila sam kako mi je srce snažno pokucalo, kada je rukama stegnuo pokrivač I počeo ga podvlačiti pod sebe. Zašto mu se ovo događa? Što ga muči? Upitala sam samu sebe, kada sam se podigla sa kreveta I pokušavala napamet preći sve one zamke koje se nalaze do onog prekidača, da mogu osvjetliti sobu.
Nikad ne prekidaj čovjeka u noćnoj mori, može ti nauditi. Te riječi sam ponavljala u sebi, dok sam pod nogama osjetila vjerojatno Harryeve hlače I skoro se razbila, ali sam se u zadnji čas uhvatila za dasku od kreveta I drugom rukom dohvatila prekidač. Soba se u trenutku osvjetlila, ali Harry se I dalje ne budi.

“Molim te, probudi se” - tiho sam mu šapnula, dok sam uspaničeno promatrala kako glavu okreće lijevo-desno I ne prestaje stezati prekrivač.
“ODMAH”
“Ubit ću te”
“Kunem se”
Zaprepašteno sam otvorila usta, dok sam slušala njegove riječi. Osjećam strah kroz cijelo tijelo, pogledala sam svoju naježenu kožu I shvatila da me ovo tjera na bijeg. Gledati Harrya zarobljenog u noćnoj mori nije lijepo. Znoj na kosi I čelu slijeva se sve do kraja njegove brade I prolazi preko vrata te se poveziva sa znojem na njegovom trbuhu. Ovo će ga ubiti, ako se ne probudi na vrijeme.
“Ajde Harry, probudi se” - naredila sam , dok mi je glas drhtao.

“ELENA” - u tom trenutku je izgovorio moje ime I skočio sa kreveta, raširenih očiju. Strah u meni I dalje ne prestaje. Ostala sam skamenjena na mjestu, kada se probudio dozivajući moje ime.
Zašto doziva moje ime?
“Elena, dođi” - raširio je ruke prema meni kada je shvatio da stojim udaljena svega nekoliko centimetara od njega I vjerojatno ne zatvaram svoja usta od zaprepaštenja I straha.
“Neću ti nauditi, samo želim osjetiti dodir, to je sve” - očistio je znoj sa čela I opet me pogledao. Pomakla sam se jedva sa onog istog mjesta I sjela do njega na krevet, u trenutku je stavio ruke oko mene I snažno me zagrlio.
Drhti ko nikad..
“Jesi dobro Harry?”
“Sad jesam” - još jače me prignječio rukama, tijelo mi se stopilo sa njegovim, onaj znoj osjećala sam na dijelu mojeg vrata.
“Noćna mora?” - upitala sam ga, iako I sama znam odgovor.
Klimnuo je glavom.
“Što mogu napraviti? Trebaš čašu vode,..tuš?” - zabrinuto sam upitala. Tijelu mu je još uvijek mokro od prethodne noćne more, te mi se majica koju sam nosila na sebi sljepila od njegovog tijela.
Pomalo duboko je uzdahnuo, te vrh usana prislonio na moj vrat.
“Tebe trebam, djevojčice” - još jednom je uzdahnuo. Usnama je putovao po dijelu mojeg vrata, pa sve do uha.
“Samo tebe”

“Umm..mislim da nije dobra ideja” - pokušala sam se pobuniti, no umjesto da se odmaknem od njega , nisam to napravila. Zatvorila sam oči I uživala u nježnosti koju mi je poklanjao.
“Daj mi sebe” - tijelo mi se opet naježilo od hrapavosti njegovog glasa.
“Harry..nemoj..” - snažno sam progutala, iako ove riječi uopće ne mislim, izgovaram ih I dalje.
“Samo večeras, to je sve što tražim od tebe. Napravi da se osjećam bolje, to mi je potrebno” - šapnuo mi je riječi na uho, te me rukama povukao prema njemu, tako da sam se pronašla na njemu I osjetila toplinu cijelog njega na meni.
Želim ga, ne trebam lagati sebi. Želim ga toliko da ne mogu disati.
“Okej?” - upitao me.
Nisam mu odgovorila, jer riječi koje izgovaram su totalno lažne. Jako želim izgovoriti da uradi sa mnom što želi, ali te riječi ne mogu izaći iz mojeg grla. ZAŠTO? Jednostavno jer se I dalje borim sa svojim osjećajima I svim ovim što se događa u meni.
Potrebno mi je vremena da sve ovo shvatim!
Usne je prislonio na moje I natjerao me da 'iskočim' iz svojih misli I posvetim se ljubljenju sa njim. To sam I napravila, odbacila sam sve misli koje sam imala I posvetila se Harryevim vrućim poljupcima koje je ostavljao po mojim usnama I predjelu vrata.
“Potrebna si mi, toliko da me boli” - izgovorio je u trenutku kada me uhvatio za struk I stavio na onaj jastuk na kojem je spavao. Našao se iznad mene, rukama mi raširio noge I stavio ih pored njegovih. Na sebi trenutno imam njegovu dugu majicu I svoje gaćice. Ništa mu ne zadaje probleme, samo skidanje tih gaćica sa mene I mogao je napraviti to što je želio.
“Fuck. Moram se kontrolirati, jer te ne želim povrijediti” - rukama je prošao preko mojih golih koljena I pogledao me.
“Povrijediti?”
“Jer te želim poševiti do besvijesti, uništio bi te. Neću to napraviti. Ludim I uzbuđuješ me, ali smirit ću se” - duboko je uzdahnuo I samim jednim potezom skinuo gaćice do koljena.

“Sviđa mi se pogled” - zadovoljstvo je prešlo njegovim licem, kada je maknuo majicu sa mene I pogledao moje međunožje. Odmjeravao ga je kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Sigurna sam da ih je do sad vidio milijune, zašto mu je moje tako 'zanimljivo'?

Sa dva prsta, lagano je prošao od mojeg trbuha, te zastao točno na mojem centru.Vjerojatno sam u tom trenutku uzdahnula ili možda ispustila zvuk stenjanja, zbog čega se još više nasmijao.
“Sviđa ti se kada te dodirivam, mazim, jebem..zar ne?”
Htjela sam klimnuti glavom I potvrditi sve ovo što je izgovorio, ali ipak nisam. To je ostavljalo dojam da sam naivna I da lako padam u njegov zagrljaj. Ne želim da to misli.
“Samo ti želim pomoći da zaboraviš, na sve” - samo sam mu to rekla. Njegovi prsti I dalje su šetali po meni I totalno me izluđivali
Učini to kretenu kovrčavi. Imaš priliku. Napravi to.

“Dovoljno je da stojiš ispred mene, da te imam ovdje, kraj sebe to je sve što želim”

Obje ruke koje su mi se nalazile čvrsto stisnute na prekrivaču, uhvatio je te ih stavio poviše moje glave I isprepleo ih sa njegovim.
“Da li si počela koristiti pilule?” - upitao me.
“Ne, totalno sam zaboravila na to” - odgovorila sam I zaista ovaj put nisam rekla laž. Zaboravila sam na to.
“Zaista trebaš početi, želim ti pokloniti svaku kap sebe (:O)”
Podigao se za mene, te svojom slobodnom rukom otvorio noćni ormarić . Sjetila sam se kada sam ja otvorila taj isti ormarić. Tada sam doznala da je njegova majka živa.
Zgrabio je ovaj put zlatni omot I stavio ga između dva prsta na ruci, te mi se približio.
“Ići ćemo polagano.Stavit ćeš mi ovo čudo” - podigao je omot kondoma u zrak I lagano se nasmješio.
Što ću mu staviti?
Kondom Elena , sjeti se da ne znaš to staviti I da ti je obećao da jednom hoćeš.
Sranje. Zar trebam sad to...stavljati na njegov.....u trenutku sam se zakašljala I vjerojatno je shvatio da nisam sretna sa njegovim naređenjem.
“Ajde djevojčice, nije uopće teško” - opet se nasmijao.
Kretenu kovrčavi zašto jednostavno ga sam ne staviš I to obaviš, sjeti se da sam ja neiskusna još I dalje. I vjerojatno ću biti cijeli svoj sjebani život.
“Neugodno mi je”
“Zašto?”
“Jer je čudno....znaš....uhmmm” - na čas su mi oči pale na njegovo međunožje, koje je u trenutku otkrivao. Prvo je otkopčao svoje uske crne hlače koje nije skidao sa sebe, te svoje bokserice.

Dovraga, on se ama baš ničega ne srami. Gad je obdaren I previše.
“Ne treba ti biti čudno. Podigni se” - naredio mi je.
Pomoću ruku sam se popela te stražnjicom sjela na njegov jastuk. Harry je zubima rastrgnuo zlatni omot I iz njega je izvirio prsten kondoma.
To je to . Sad moram to napraviti.
Sranje
Sranje
Sranje.
“Ajde, pomoći ću ti” - uhvatio mi je desnu ruku I dao mi u ruku hladno – sluzavo čudo od kondoma. Ovo djeluje kao da mi je ovo prvi put sa njim. A ustvari smo daleko od prvog puta. Zar još ništa nisam naučila od ona dva-tri puta? Koliko sam već puta spavala sa njim....
“Harry, ovo ludo I čudno. Nikada još do sad nisam....” - nije mi dao da do kraja izgovorim, svoj prst stavio je na moju usnu I šapnuo mi:
“Znam da nisi, samo te želim podučiti, vjeruj mi nije ništa strašno” - izvio je nevidljivi osmijeh u kutku usana.
Snažno sam uzdahnula, pogledala to sluzavo čudo u ruci. Harry je opet uhvatio moju ruku I približio je prema njegovom ovaj put otkrivenom međunožju.
Ona mala 'nevina' curica od mene, ona ista koja je jebeno voljela sve što se zvalo nevolja, zažmurila je, jer sve što se radilo u vezi sexa, stvaralo joj je neugodu.
“Otvori oči, želim da gledaš. Ovo ćeš raditi stalno” - 
Ha? Sanjaj Styles..
U trenutku sam prevrnula očima I pogledala u njegovu obdarenost u hlačama. Njegova ruka stegla je moju kada sam onaj isti kondom stavila na cijelu njegovu dužinu
“Jebemti..kako djeluješ na mene” - zatvorio je oči, kada sam do kraja stavila kondom te ga pogledala.
“Ovako je u redu?”
Klimnuo je glavom, te mi noge potegnuo prema njemu, tako da sam pala natrag na krevet, te se našao poviše mene. Isti tren je do kraja skinuo hlače koje su mu se nalazile na koljenima I namjestio se točno onako kako je I želio.
Na trenutak sam pogledala na sat koji se nalazio na ormariću I shvatila da je prošla ponoć.
“Dobar posao Elena, bar te mogu podučavati nekim stvarima u tom sam jedino dobar” - stavio je vrh usana na moje I tiho mi šaptao.
Išla sam mu reći da je dobar I u drugim stvarima, ali kada se malo sjetim koje bi te stvari bile, nisam ih mogla pronaći. Bar ne još.

“Učinit ću nešto, što nikada nisam učinio sa niti jednom sa kojom sam spavao” - šapnuo mi je na uho.
Zašto mi spominje sve te glupače sa kojima je spavao? Shvaćam da ih je bilo bilijun, ali to ne želim znati jer me ubija koliko god u tom trenutku nisam marila. No boljelo me, jako.
Rukama mi je opet raširio međunožje, točno onoliko koliko je bilo potrebno da se nekoliko centimetara smjesti u meni I natjera mi da zavrištim od ugode. Dio tijela širio mi je pritisak I ugodu. Htjela sam vrištati, preklinjati za još..ali nisam. Samo sam ga pogledala u oči, kada je zastao sa svojim ulaskom.
“Vodit ću ljubav sa tobom. Nikada još nisam vodio ljubav sa nekom djevojkom, uradit ću to prvi put sa tobom El. U redu?”
Srce mi je zatreperilo od njegovih riječi. Ono malo srce koje je jedino kucalo zbog toga jer vjerojatno mora, jer da ne kuca ne bi sada bila ovdje I disala..Ali sada toliko kuca I imam osjećaj da će mi iskočiti iz prsnog koša. Srce je bilo nešto o čemu nisam htjela razmišljati, bar ne sad. Imam toliko problema sa svojim roditeljima, da mi ovo sada nije potrebno.

“Zar nisi, još nikad...sa...?” - zamucala sam, kada sam ga upitala.

“Nikad nisam to uradio na takav način. Spavao sam sa mnogo njih, bilo je jako puno djevojaka u mojem životu koje sam samo j*ebao I ostavio ih. Nikada nisam razmišljao kako je to voditi ljubav sa nekom djevojkom, prema kojoj imaš osjećaje. Želim da ti budeš ona prva, ona prava djevojka...želim to uraditi na pravi način sa tobom”

Obje svoje ruke sam stavila na njegova ramena I vrhovima svojih prstiju dotakla sve one tetovaže, pomoću kojih sam trebala doznati istinu o njemu.
Ne želim sada razmišljati o njegovoj prošlosti, koliko god bila grozna. Želim trenutno fokusirati misli na ovaj trenutak I to je jedino bitno.
“Učinit ću nešto, ako ne možeš izdržati samo mi šapni”
Šapnuo je u trenutku kada se još više napeo I ovaj put ušao do kraja u mene. U tom trenutku sobom su zavladali uzdasi. Harry je zarežao na moje uho, kada se počeo pomicati gore-dolje, te uhvatio moju ruku koja mu je pomogla da se još više napne u mene.
“Cijeli sam u tebi Elena, poklanjam ti cijelog sebe” - šapnuo mi je, kada sam ga osjetila u sebi, još snažnije. Ritam je postao intezivan, Harry je doslovno svaki put zarežao na mojem uhu. Obje ruke je stavio kraj mene, te sam mogla vidjeti kako mu se ocrtavaju mišići na rukama pomoću kojih održava svoju ravnotežu.
“H-Harry” 
“Još malo”
Sasvim spontano sam raširila još više noge, tako da su njegovi ulasci I izlasci postali jači.
“Uska si Elena, dovraga viči ako te boli”
“Uspori”
“Oprosti” - uzvratio je, I u tom trenutku njegov ritam je usporio. Ovaj put radio je to usporeno I nisam osjećala toliku bol. Peckanje u predjelu nogu postalo je doista intezivno I svakim njegovim pokretom, još bi me jače zaboljelo.
Zašto je sada bilo drugačije?Već sam to radila sa njim I nije me toliko boljelo.
“Jesi u redu?” - slabašno me upitao.
Klimnula sam glavom, još se dva tri puta napeo u mene, prislonio usne na moje I šapnuo da će svršiti. I napravio je to, u trenutku kada je svaku kap sebe ispraznio u kondom, odmaknuo se od mene I poljubio me u čelo.
“Moram više raditi na tom vođenju ljubavi, jer sam totalno izgubio kontrolu, oprosti”

Mjesečnica? To je nešto što uopće nisam željela, bar ne u ovom trenutcima. Probudila sam se I ugledala Harrya kako gol leži do mene I diše u moj dio lica. Ogromna glavobolja I bol u predjelu trbuha još je više zavladala. Mrzim mjesečnicu I sve u vezi nje. Prvi dan je bio užasno bolan I jedva sam ga podnosila. Pronašla sam gaćice na predjelu kreveta I obukla ih. No ovaj put sam bila u krivu , uopće nije razlog mjesečnica. Cijela sam nateknuta I sve me boli. Kada sam se pokušavala podići, shvatila sam da uopće ne mogu hodati. 

“Sorry zbog toga djevojčice. Sinoć sam malo pretjerao” - začula sam Harryev hrapavi, jutarnji glas iza sebe .
“Kako ću ovo rješiti?” - upitala sam ga.
“Vjerojatno će proći tokom dana, da li se ljutiš?” 
Okrenula sam se prema njemu te ga pogledala. Upravo je navlačio svoje bokserice I lagano mi se nasmješio.
“Ljutiš se, zar ne?” - podigao se.
Nisam ništa odgovorila, ne znam da li se ljutim. Vjerojatno sam I ja kriva koliko I on. Nisam još osjećala ovakvo peckanje I nateknutost do sada. Sinoć je izgubio kontrolu, ali sama sam to željela. Lijepo me pitao da li sam u redu, da li me boli I ja sam klimnula glavom da je sve okej.
Nisam ljuta!
“Vjerojatno je razlog, što moram dobiti mjesečnicu pa...” - zastala sam. Ne znam ni sama razlog, odlučila sam da neću ništa objašnjavati.
“I sad će onaj kreten boraviti dolje par dana, zar ne?” - osjetila sam kako je u trenutku postao ljut.
O kakvom on kretenu uopće boravi I gdje će boraviti? Ha?
Kada sam ga namjeravala to upitati, moj mobitel I jedina stvar koju sam uspjela ponijeti iz svoje kuće, zasvirao je na ormariću I isti trenutak sam ga zgrabila da se mogu javiti.

“Elena, dušo. Koji vrag se događa sa tobom?” -Grace.Isti trenutak sam prepoznala njen glas sa druge strane linije. 
“Kako si doznala?”
“Tvoja majka me zvala, uplakana je I očajna. Vjerojatno je lagala tvojeg oca I rekla mu da si kod mene par dana, jer mi nije dobro. Zašto to radiš?” - upitala me.
Isti trenutak sam prevrnula očima. Ugledala sam Harrya kako uzima svoju majicu sa poda I podiže je, dok vjerojatno prisluškiva naš razgovor.
“Stvarno ne mogu sada razgovarati”
“On je tu zar ne? Dovraga Elena, trebala bi stvarno dobro razmisliti I možda bi shvatila da ipak Harry nije dobar za tebe”
Još I ona! Postoji li iti jedna osoba na ovom svijetu koja misli da je Harry dobar dečko?
“Trebala bi stvarno prestati, jer....” - nisam mogla razgovarati pred Harryem, jer vjerojatno sve sluša iako se upravo pravi da tipka na svoj mobitel. Svakih par trenutaka podigne pogled na mene, kada počnem razgovor.

“Ne znam što se događa između vas, ali jedino znam da je Aaron opako ljut I upravo sam razgovarala sa njim . Zamisli došao je pijan na faks I pričao gluposti o tebi I Harryu”-

Ha? Aaron? Isti trenutak sam se podigla sa kreveta, ali čim sam se podigla ono peckanje sam još više osjetila. Harry je reagirao na mene, te se pomaknuo ali sam mu rukom dala do znanja da sam okej, iako nisam.

“Što je pričao?” - šapnula sam sasvim tiho da Harry ne čuje.

“Ne znam. Mrmljao je..kaže nešto u smislu da je doznao par loših stvari u vezi njega I da mora nabaviti dokaze I da ćeš onda shvatiti da je Harry loš čovjek. Ne znam što se dogodilo sa njim, ali ovo što trenutno mislim, čudno je I ...” - zastala je.

“Što želiš reći?”

“Sigurno sam u krivu I imam svoje neke glupe teorije, ali...Aaron osjeća nešto prema tebi I ....Vjeruj mi ono što je danas sve govorio pijan...ne znam Elena možda sam u krivu, ali mislim da je Aaron opasno zaljubljen u tebe”

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now