TROUBLE (episoda 54) - SEASON 2

5.7K 141 5
                                    

Google: kako se ponašati u vezi?

Što ljudi rade u vezi?

.

.

Mnogo pitanja, nigdje odgovora. Još nikada do sad nisam bila u vezi niti pomišljala na bilo kakvu vrstu veze,niti išta što se povezivalo sa riječi V – veza. Zaista sam željela zgrabiti svoj PC I pronaći informacije ,možda da mi pomognu u ovoj nekoj 'vezi' koju vodim sa Harryem. No od toga ništa, jer uopće nema niti kakvu tehnologiju niti išta povezivo sa internetom. Kako je uopće ovaj dečko živio bez interneta? Kako da je u nekom starom vijeku gdje uopće nije postojala tehnologija niti išta u vezi toga.

“Ova pravila će biti zanimljiva, zar ne djevojčice” - upravo je izašao iz svoje kupaonice, sa samim ručnikom na sebi. Kapljice sa mokre kose padaju mu po vratu I klize mu sve do pupka. Djeluje doista izazovno I ako ovako nastavim buljiti u njega, neće ispasti dobro.

“Ha?” - uopće ga ni nisam čula što je rekao, trenutno vodim bitku u glavi sa njegovim bicepsima I torzom kojega mi jasno pokazuje.

Dovraga ako ovako nastavim......

Što je on mene uopće pitao?

“Babe znaš da ovo možeš imati kad želiš” - glasno se nasmijao, te istim pokretom skinuo ručnik sa sebe. Nisam ni očekivala ništa bolje. Zaista tu stvar ne želim vidjeti večeras..ali očito..ću je morati gledati.

“Možeš se bar pokriti pa ćemo razgovarati o pravilima” - naglasila sam mu.

No nije me poslušao..kao što sam rekla što očekivati od njega?

“Sad si moja djevojka I gledat ćeš me golog svaki dan”

Brrr...djevojka? To zvuči..patetično? Ovo definitivno ubacujem u svoju listu pravila. Riječ na D ne dolazi u obzir.

“Za tebe sam Elena”

Ošinuo me pogledom, no ništa nije odgovorio. Okrenuo mi je leđa I izvio svoju mišićavu stražnjicu kada je grabio nešto čiste odjeće iz ormara.I tek kada se okrenuo, uspjela sam pogledati njegovu tetovažu.

Srce? Ha? Pomakla sam se par koraka naprijed,tek toliko da mogu pronaći dovoljno udaljenost da vidim tetovažu. Da kao što sam I rekla...tetovirao je ljudsko srce I zaista djeluje pomalo...jezivo?!

“Možeš se napokon obući” I dalje sam gledala u onu tetovažu kao da je to jedina stvar na svijetu. Na trbuhu ima ogromnu tetovažu leptira I uopće mi ne dolazi na pamet nikakvo značenje tog leptira, kao vjerojatno ničega što je imao tetovirano.

“To je jedno od mojih mnogobrojnih pravila” - istaknuo je.

O kakvim on pravilima govori?

Napravio je par koraka prema meni te me natjerao da ga pogledam. I dalje mu se cijedi voda iz kose I iz ove blizine djeluje još više privlačno

“HA”? 

Opet ja sa svojim HA?! Kako on misli da mogu normalno razmišljati, dok stoji svega par centimetara..totalno gol?

“Inače dopuštam djevojkama sa kojima sam u vezi da me gledaju golog 24 sata..pa pošto smo sad umm zajedno imaš priliku me gledati ovakvog”

Kakvo mu je to pravilo, da li je to uopće pravilo?

Glupost.

“Baš sam sretnica”

prevrnula sam očima.

Opet je izvio onaj svoj nevidljivi osmijeh na vrhu usana koji me stvarno počeo nervirati.

“I više si od toga” - približio mi se dovoljno blizu da isti tren spusti njegove usne na moje uho I nastavi sa tihim poznatim Styles glasom.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now