TROUBLE (Episode 25)

6.1K 174 15
                                    

Elena P.O.V

Imam točno pola sata..pogledala sam na sat , računajući točno vrijeme Harryeve iduće borbe. Iako sam rekla samoj sebi “ovo je propalo, odustajem” ipak sam imala onu malu mrvicu nade da ga mogu zaustaviti u onoj borbi, nisam željela da povrijedi sebe. Bilo je drugih rješenja za njegove probleme.

“Jeste tamo?” - upitala sam Liama isti tren kada se javio na mobitel. Upravo sam se približavala onoj istoj mračnoj ulici, gdje se održavala ulična borba. Mračna, duga pusta ulica uljevala mi je mrvicu straha, ali taj isti strah sam pokušavala prikriti, razgovarajući s Liamom bar dok se ne približim dovoljnom blizu , kada dođem na “sigurno”

“Jesmo, zašto Elena?” - Liam me upitao.

“Jer sam tu za par trenutaka I moram sprječiti Harrya” - moje crne marte lupale su kišovitom I mračnom cestom. Par puta sam se okrenula preko sebe, provjeravajući da li sam sigurna. “Gdje se točno nalaziš?” - upitao me.

“Uhm prolazim neku mračnu ulicu” - odgovorila sam mu isti tren, kada sam počela ubrazavati svoj korak. Ova ulica bila je doista duga, činilo se kao da joj nema kraja.

“Elena, znaš koliko je tu opasno. Zašto mi nisi rekla da dolaziš” - začula sam njegov uspaničen glas.

U zadnji tren sam se predomislila, imala sam neku grižnju savjesti I nisam ga mogla ostaviti da se bori I uništi samog sebe. Večeras ne.

“Bit ću sigurna” - još jednom sam se okrenula preko sebe, provjeravajući da li sam sigurna. Spremila sam mobitel u džep I ugledala svjetlo I okupljene ljude. 

Ulična borba je skoro bila spremna. Ljudi su bučali I pljeskali.... Svoj pogled sam prebacila na Liamov profil I Harrya koji je nešto šaptao Liamu u uho..iako je bio mrak njegov nervozan pogled mogla sam prepoznati I na onoj mrvici svjetla koja je odsvjetljavala ring gdje se borba odvijala.

“Hej” - javila sam se obojici, uvaljujući hladne ruke u džep. Londonske noći su zaista hladne, u mojoj crnoj kožnoj jakni I trapericama osjećala sam hladnoću....definitivno sam trebala ponijeti nešto toplije.

“Što radiš ovdje ?” - Harry me pomalo grubo upitao. Njegov nervozni pogled u sekundi se pretvorio u zbunjen. Iako je bilo jako hladno, on je bio sam u dugim crnim trapericama , bez majice sa boksačkim rukavica. Bio je spreman za borbu....

“Došla sam razgovarati sa tobom” - isti tren sam mu odgovorila, potezajući ga za ruku. “Već sam ti rekao da me ne možeš zaustaviti” - promrljao je, kada sam ga vukla za ruku tražeći neko mirno mjesto da možemo razgovarati.

“Harry on će te večeras ubiti” - svoj pogled usmjerila sam na jakog, mišićavog čovjeka sa ogromnim brojem tetovaža. Stajao je sa strane, dok je ljude promatrao sa nekim opasnim pogledom. Možda je Harryev bijes bio jači od njega, ali on mora prestati sa ovim.

Njegov zbunjen pogled u trenutku se pretvorio u neki ironičan osmijeh.

“I da me ubije...nemam što izgubiti” - isti tren je mahnuo rukama, govoreći “Elena, odi odavde ..ovdje je opasno za tebe...samo me pusti da radim ono što želim” - odlučno je izgovorio, vrativši svoj pogled na ring koji se nalazio iza njegovih leđa.

“Ne Harry” - glasno sam mu rekla “Nećeš tako ubijati sebe..ideš sa mnom natrag” - zgrabila sam ga za ruku, no jedino što sam dobila od njega je snažno guranje.

“Nešto sam rekao” - snažno se zaderao na mene, maknuo je svoje rukavice za ruku I bacio ih na pod .Njegova snažna ruka uhvatila je moju, kada me potegnuo prema sebi.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now