TROUBLE (Episode 24)

6.1K 187 15
                                    


“Možda si zaslužio da t......” - no ipak sam odlučila da zastanem sa rečenicom. Namjeravala sam mu reći da je zaslužio da ga mrzim, ali ipak neću jer ipak ovdje sam došla da ga natjeram da se večeras ne bori I da večer provede sa mnom. Što je bila jako loša ideja.
Zašto bi on pristao da večer provede sa mnom, kad je jednostavno mogao otići tamo I ubiti tog čovjeka ili on njega...i tako sav onaj bijes istrošiti....nebi baš voljela da taj bijes istroši na meni.
“Možemo jednostavno zaboraviti da sam ikad rekla da te mrzim...možemo početi ispočetka” - nasmješila sam se prema njemu
Ajmo igrati igru u kojoj opet lažem! Tako sam bila dobra u tome....

“Opet nešto planiraš, zar ne?” - nasmješio se prema meni, dobacujući mi njegove boksačke rukavice.
“Nikad” - uzvratila sam mu osmijeh.
Možda je Harry odlučio da prestanemo razgovarati o toj temi I po njegovoj radnji on je pristao da vježba sa mnom boks.

“Postoji li neka osoba u tvojem životu na koju si jako bijesna?” - upitao me.
Zbunjeno sam mu uzvratila pogled pitajući se o čemu on govori “Onda?”- upitao me.
“Možda moji roditelji?” - zapitala sam samu sebe, gledajući u Harryevom smjeru.
“Onda zamisli svoje roditelje da su ova boksačka vreća I snažno udari šakama, ali prvo stavi te boksačke rukavice” - naredio mi je.
Pogledala sam u svoje rukavice , navlačeći ih na ruke. Bilo je totalno lagano zamisliti moje roditelje I zadati snažan udarac toj boksačkoj vreći.
“To je lagano” - tiho sam se nasmješila prema njemu, kada sam poskočila na mjestu dva tri puta I svoje misli fokusirala na zamišljanje svojih roditelja. Udarac je bio preslab, vreća se nije pomaknula sa mjesta I Harry je prasnuo od smijeha.
“Djevojčice izgleda da nisi toliko bijesna na njih” - oblizao je svoje usnice...kada mi je prišao sa leđa.
Ruke je stavio preko mene, tražeći moje ruke. “Postoji li neka druga osoba, umjesto tvojih roditelja” - njegove usne našle su put na mojem uhu. Njegova blizina u sekundu je postala vruća, kao I on.Njegovo oznojno tijelo osjetila sam na svojoj tankoj majici koju sam danas nosila.
“Nitko poseban...” - sasvim tiho sam rekla. Njegova blizina, zaustavila je moje disanje a moje srce luđački je počelo raditi I nisam ga mogla kontrolirati, kao ni Harryev dah na mojem uhu.
Ovo je sve bilo samo ne trening.
“Uzmeš ovu ruku I staviš je ravno prema vreći” - okrznuo je lagano moje ruke, od kojih su mi se naježile dlake na rukama “Sad ovu drugu ruku staviš prema sebi” - tiho je izgovorio. Njegove ruka dotakla je moju golu kožu na struku kada je tražio moju drugu ruku...O Bože, ovo trenutno treba prestati prije nego što se okrenem I skočim na njega I dopustim mu da radi od mene sve što želi.
Njegove usne pronašle su moju kosu, kada je protrljao svoju bradu I stavio njegove usne na moje uho.
“Da li me pratiš?” - upitao me.
Snažno sam progutala,pokušavajući doći k sebi , ali njegova blizina me ubijala, toliko da nisam mogla ni misliti.
“Val....valjda” - tako sam snažno zamucala, da sam osjetila Harryev osmijeh na mojem dijelu uha “Sad shvaćaš kako je meni, kada sam u tvojoj blizini” - šapnuo mi je na uho...a zbog njegovog daha kojeg sam osjetila u tom trenutku, željela sam ga još više.
“Izluđuješ me djevojčice I toliko te želim ovdje....” - snažno je progutao. 
“Ovdje”?-upitala sam ga.
“Gdje god hoćeš...” - rukom mi je odmaknuo kosu sa jedne strane vrata, ostavljajući gol vrat, kada je lagano dotaknuo taj isti dio vrata sa zubima I dosta dugo ga sisao.
Zatvorila sam oči, opuštajući se u njegovim zubima I ruci koja se ovaj put našla na mojem struku. 
“Svaki put kada si ovako bliza, doslovno poludim...” - snažno je uzdahnuo, kada su njegove usne šetale sve do mojeg uha I vraćale se na moja ramena, koje je lagano ljubio I ostavljao mi trnce kroz cijelo tijelo.
“Možeš li prestati?” - upitala sam ga.
“Želiš li da prestanem?” - upitao me, I tada sam osjetila njegov lagani osmijeh od kojeg mi je zaškakljao ramen.
“Ne?” - isti tren sam izgovorila I ovaj put sam tako I doista mislila. Nisam željela ni da sekunde prestane, mogao me imati ovdje istog trenutka.
Sasvim nježno vodio me prema vreći, tako da sam se naslonila na nju, a Harry me još više pritisnuo s leđa, lagano usnama prelazeći preko mojeg ramena. Lagano je počeo trljati njegovo međunožje uz moju stražnjicu, od kojeg bi svaki put ispustio pojačan uzdah, koji je više zvučao kao neko stenjanje nego disanje.
Ruke je uvlačio u moju majicu, sasvim lagano šetajući do mojeg grudnjaka, kada je bio siguran da je došao do onog što je tražio...zavukao je ruku u moj grudnjak I tada sam mogla osjetiti njegove ruke na mojim grudima.
“Savršena veličina” - isti tren je šapnuo na moje uho I tada je vratio grudnjak na svoje mjesto I spustio ruke do mojeg struka.
“Totalno si napaljena I vlažna, mogu osjetiti to na tebi” - zagrizao mi je uho I tada se odmaknuo od mene.
Zašto se on odmaknuo od mene? Harry vrati se ovdje I nastavi sa ovim poslom prije nego što.....Da li je on meni upravo dotaknuo grudi I onda se odmaknuo od mene.? Elena Davis nikada to nije dopustila niti jednom muškarcu. Zašto je to morala dopustiti njemu.
Odlučila sam da se okrenem prema njemu I tada sam ga ugledala kako stoji naslonjen na dio od vrata I pije vodu , dok ima svoj pobjedonosni osmijeh.
Bila sam poražena I napaljena, to je bila istina. Bila sam toliko posramljena, da ga nisam mogla pogledati u oči.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now