TROUBLE (Episoda 55) - SEASON 2

5.4K 133 1
                                    

Njegove tamne oči, promatraju moje. Držim ga u nestrpljivosti, čak mogu primjetiti kako je lagano počeo tupkati vrhom čizama od hladni beton u hodniku. Očajan je. Oblizala sam usne, tek toliko da mogu sprječiti sušenje koje je uzrokovano tišinom između nas. Volim gledati kako je očajan.

“Ozbiljno? Ti bi meni samo tako to sve ispričao?” - napokon sam progovorila. 

Prestao je sa lupkanjem po podu.

“Ako prestaneš sa planom”

“Ha-ha” - kratko sam odgovorila I izvila sitan osmijeh na licu. On I dalje ništa ne shvaća. Zar zaista misli da ću ja samo tako pristati na ovo. Možda želim znati ama baš sve u vezi prošlosti, ali Grace? Ona je moja najbolja prijateljica I nema šanse da bi je prodala za Harryevu prošlost.

“Što ti znači to 'ha-ha'?” - I dalje nastavlja.

“Ozbiljno Zayn? Ti misliš da sam ja tako naivna I da ću zaboraviti što si napravio Grace. Nema šanse, bit ću strpljiva I doznati sve od Harrya?”

“Ovo ti je prilika Elena. Ne budi naivna. Možeš pobjeći od njega što prije, ako pričekaš da ti on ispriča, bit će kasno?” - glas mu je napet, a o očaju da ne pričam. Nikada još do sada nisam vidjela Zayna tako očajnog.

Što ljudi neće napraviti samo da nekoga po*jebu, čak bi izdao svojeg prijatelja zbog dobrog sexa.

“Bit će kasno za što? Pobogu o čemu ti pričaš?” - prasnula sam.

“Vidiš da trebaš doznati. Dopusti mi da ti ispričam, samo napravi to I sve ćeš doznati?”

Zar on još nije shvatio?...očito nije.

“Koji dio nisi sh........” - moje riječi ostale su u vjetru, kada sam začula naglo otvaranje iza mene. Upravo je Louis otvorio vrata I ugledao mene I Zayna u velikoj raspravi. Harry je stajao iza njega I promatrao nas dvoje. Ništa ne shvaća.

“Što radiš ovdje sa njim?” - upitao me.

Ništa nisam odgovorila, jer nisam zaista znala kako da nađem pravu riječ u kojem mu objašnjavam da ga njegov 'prijatelj' želi prodati zbog neke glupog trača po gradu. Harry je pomalo ljut prešao rukom preko kose, progurao se kraj Louisa I mene povukao za ruku.

“Što radiš”

Nije ništa odgovarao, gurnuo me u sobu I snažno zatvorio vrata, zaključavši ih.

“Ne volim kada me zaključavaju. Isti tren otvori vrata” - na trenutak sam pogledala svoju ruku koju je snažno stisnuo kada me vukao sa sobom.

“Što radiš sa Zaynom?” - glas mu je pomješan sa ljutnjom. Na trenutak se zakašljao I naslonio na vrata, promatrajući me.

“Samo smo....razgovarali” - kratko sam odgovorila.

Razgovar sa Zaynom? to čak ni ne zvuči. O čemu bi uopće on I ja razgovarali?

“Ne smiješ razgovarati sa njim” - isti trenutak je rekao.

“Zbog toga jer je muško? Znaš više mi je dosta tvojih ljubomornih poteza. Postoji li iti jedan muškarac na ovoj zemlji sa kojim ja mogu pričati?”

Njegove ljubomore mi je više dosta. Zbog njega više nisam u dobrim odnosima sa Aaronom. Harry je napravio par koraka prema meni te mi se približio. Njegov parfem osjetila sam u nosnicama u sekundi. Dobila sam vrtoglavicu, taj je dečko predobro mirisao čak I kada bi satima trenirao I bio cijeli mokar od znoja. Ljubomorna sam na njegov miris.

“Samo sa mnom Elena. Još jedno pravilo kod mene” - zbog njegove ležernosti u glasu, željela sam ga udariti.

“Pravilo?”

TROUBLE ! by Valentina B.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt