TROUBLE (Episode 15)

7.5K 207 7
                                    

Elena budi se iz tog sna I prestani ga više sanjati. Budi se budi se budi se, doslovno sam vrištala u sebi I govorila samoj sebi da se probudim. Ovo je još jedan san, u kojem je opet sasvim slučajno došetao Harry.
“Kako se možete upisati usred semestra”? - shvatila sam da ovo ipak nije san, kada se gospodin A, opet obratio Harryu.
Harry je sasvim ležerno stajao ispred njega te pomalo grubo žvakao žvaku. Ovo je njega zabavljalo.
“Znate, preko veze...i tako” - sasvim ležerno je mahnuo ramenima. Imao je pozornost cijele dvorane u kojoj se održavalo predavanje , te sam imala neki osjećaj da je pažnju I želio. Još mi nije dolazilo u glavu, zašto se on upisao na fakultet I to baš moj.
Harry I fakultet? Harry kao student? Harry uči? Oke ovo je definitivno bio jedan od onih snova u kojima je opet bio on. To nije bilo moguće, od svih fakulteta u ovoj državi, u ovom gradu on je izabrao baš moj. Koji k*urac Harry radi na političkom fakultetu.
Gospodin A ga je ljuto gledao, sigurno jer se ponašao nekulturno I usput je žvakao tu žvaku da sam mogla I ja začuti kako je žvače. Ovo uopće neće ispasti dobro.
“Onda sjednite na neko prazno mjesto I nemojte više kasniti” - naredio mu je profesor, dajući mu znak rukom da sjedne na neko mjesto.
Uzdahnula sam od olakšanja, kada sam shvatila da kraj mene nema mjesta I da tu neće doći. Ali nažalost red nasuprot mene je bio slobodan. I kao što sam rekla, Harry je totalno ležerno prošao cijelu dvoranu kao da je na modnoj pisti I od svih mogućih praznih mjesta koji su bili on je sjeo na to mjesto nasuprot meni.
“Djevojčice, pratiš me?” - pogledao je u mene, te sjeo na stolicu. 
Zakolutala sam očima I prije nego što je on izgovorio . Kako je mogao reći da sam ga pratila? Kada je on bio taj koji je upisao isti fakultet kao I ja.

“Mislim da ovog lika čak I znam” - Aaron je opet primaknuo bliže stol meni I približio se da mi šapne na uho. To definitivno nije odgovaralo Harryu, jer ono njegovo iritirajuće žvakanje je prestalo , kada nam je uputio neki neobičan pogled I nastavio doslovno buljiti u nas.
“Koga znaš?” - naslonila sam se na stolicu, da mogu bolje čuti Aarona iza sebe.
“Ovog novog, koji je tek sad došao” - rekao mi je. Iako nisam gledala u Harrya, njegov pogled sam osjećala na sebi. I nisam imala pojma zašto, ali on je bio ljut rekla bi , možda čak I više.
“Ozbiljno?” - okrenula sam se prema njemu I odmah vratila pogleda na profesora, koji je nešto objašnjavao preko prezentacije.
“Hodao je sa mojom sestrom. Zajeban lik” - još mi se više približio da mi može šapnuti na uho.
Hodao je s njegovom sestrom? Znači Aaron Smith? Da li je moguće da je to bila njegova sestra Anna, jer se jako dobro sjećam da je I ona imala takvo prezime.
“Ti imaš sestru Annu, zar ne? - upitala sam ga.
“Dap, to je ona. Ali nismo u dobrim odnosima” - odmaknuo je stol od mene I nastavio sa slušanjem.
Svakih par sekundi bi krajičkim okom pogledala prema Harryu, koji je ovaj put ležerno stavio noge na stol I naslonio se na stolicu. Nastavio je sa žvakanjem te žvake koja je iritirala ne mene, nego sve koji su se nalazili kraj njega.

“Što takav bombon radi na faksu?” - začula sam poznati glas jedne od najvećih kučki na cijelom fakultetu. Gospođice Brooke koja se očito je , obraćala Harryu koji je sjedao iza nje. Harry je sasvim ležerno dignuo noge sa stola I primaknuo stol da joj se može približiti. “Oduvijek sam volio politiku” - nasmijao joj se u vrat . Ona je pomakla svoju kosu I stavila je sa strane, kada mu se okrenula.
“Sigurna sam da bi ti više odgovarao neki posao modela ili tako nešto” - odmjerila ga je od glave do pete te se zahihotila. Njen iritirajući osmijeh sam mogla začuti I do ovdje. I jako mi je smetalo, jer je bila jedna od mojih najvećih neprijateljica na ovom fakultetu.
“Možda I stripera, ko zna” - nasmijao se. Svaki put kada bi se nasmijali jedno drugom , osjetila bi bijes kroz cijelo tijelo. Mrzila sam njihov razgovor, inače mi nebi trebalo smetati, jer prema njemu nisam osjećala ništa....valjda.....ali samo neka prestanu razgovarati.
“Ja sam Brooke, inače” - dala mu je ruku.
Harry ju je odmjerio par puta od glave do pete I dao joj ruku “Styles, Harry Styles” - nasmijao se.
Definitivno nisam shvaćala njegovo predstavljanje zar je stvarno glumio nekog James Bonda, jer mu je nažalost jako dobro išlo
Ona se opet zahihotila I okrenula se da nastavi slušati predavanje. Imala sam neki osjećaj da ova cijela dvorana nije slušala gospodina A niti englesku književnost , uglavnom su svi spavali ili pričali međusobno ili se pravili da slušaju kao naprimjer ja.
Začula sam neko šuškanje I kada sam okrenula glavu vidjela sam da Harry radi nešto s papirom. Upravo je pravio papir u obliku aviona I taj je avion upravo “sletio” na moj stol. Podigla sam se malo sa stolice I zbunjeno pogledala prema Harryju.
“Pročitaj” - oblikovao mi je usnama riječ. Uzela sam papir tj taj avion kojeg je napravio I pročitala.
“Jesi ikada razmišljala imati sex na jednom od ovih stolova”? - pisalo je ogromnim slovima na papiru, brzo sam zgrabila svoju olovku I to pošarala, gužvajući taj isti papir.
Okrenula sam se prema njemu, upravo je rastezao svoju žvaku.
“Prestani” - pomalo grubo sam mu rekla.....

“I onda jeli tko u posljednje vrijeme pročitao kakvu knjigu?” - začuli smo glas profesora, kada nam se obratio. Prišao nam je malo bliže I gledao nas, uvijek sam imala osjećaj kao da gleda u mene, kao što je I sad. Mrzio me je I nisam imala pojma zašto.
Svi smo pogledali jedni prema drugima, pitajući se tko je uopće pročitao knjigu? Tko je razmišljao o tome?
No, Harry je sasvim ležerno podigao svoju ruku, I dalje rastezajući svoju žvaku u ustima. Opet je dobio pozornost svih nas pa I samog profesora.
“Gospodin?” - upitao ga. Nije zapamtio kako se zove.
“Styles, Harry Styles” - nasmijao se, opet glumeći agenta 007 . “Što ste vi pročitali, preporučite nam.” - profesor ga upitao.
Harry je spustio ruku I opet se nasmijao.
“Jednu jako dobru knjigu, koju preporučujem svima. Jako je poučna” - pogledao je prema studentima I samom profesoru.
“Čak sam je dva puta pročitao I mnogo toga naučio” - nastavio je sa svojim govorom, a njegova pozornost I pažnja odzvanjali su kroz ove stare zidove.
“Pa možete nam reći?” - upitao ga je profesor.
Harry je na sekundu pogledao u njega, te svoj pogled poklonio meni “Gospođica Davis mi ju je čak preporučila” - oblizao je svoje usnice I vratio svoj pogled na njega.
Šta sam mu ja preporučila? Zbunjeno sam pogledala prema njemu, shvaćajući da sam ja ovaj put imala pozornost cijele dvorane. Mrzila sam kada bi me svi gledali.
Taman da pitam što sam mu ja preporučila. Harry me prekinuo.
“Kama Sutra, tako se zove knjiga” (proguglajte ako ne znate koja je to knjiga haha) – glasno je rekao.
Cijela se dvorana počela smijati, dok sam ja zaprepašteno slušala njegove riječi I naziv knjige. Profesor ga je bijesno odmjerio, okrećući nam leđa “Napaljeni studenti, ništa novo” - promljao je kada se vraćao natrag na svoje mjesto.
“Mogli bi je I vi posuditi, jako je dobra” - Harry je nastavljao sa svojom provokacijom, on nije imao pojma da je razgovarao sa jednim od najstrožih profesora u cijelom Londonu.
“Harry, prestani” - zaderala sam se na njega. Više mi je bilo dosta da se ponaša ko kakav kreten I da usput mene bruka, skupa sa njim.
Pogledao me te mi namignuo “Mogli bi isprobati neku od poza iz te knjige” - nasmijao se.
“Preporučujem ti pozu 69 svidjela bi ti se” - opet mi je namignuo
Imala sam osjećaj da ću povratiti od njegovih riječi I željela sam da ovo što prije predavanja završi da mogu pobjeći odavde.

“Gospodin Styles I Gospođice Davis, molim vas izađite vani” - shvatila sam da nam se obratio gospodin A sa svojim zločestim pogledom, kojeg sam se smrtno bojala. Upravo nas je izbacivao vani.
“Ali...” - taman kad sam se išla pobuniti. On me prekinuo.
“Ne dolazite nikada na moje satove, a onda kad dođete pravite nered. Oboje vani” - odlučno nam je naredio, pokazivajući prstom. Ni kriva ni dužna prvi put u svojem životu da nisam pravila niti kakvu nevolju...i upravo sam izbačena vani skupa sa likom koji je napravio nered.
Pomalo grubo sam uzela svoju torbu I bilježnicu I podigla se sa stolice, doslovno bježeći iz dvorane. Iza sebe sam imala 50 pogleda I pažnju, koju sam mrzila.
“I nemoj misliti da ćeš lako izaći na ispit” - začula sam glupi profesorov glas kada sam snažno udarila vratima, hodajući kroz dugi hodnik.

“Elena , stani” - Harry se derao iza mene. Ali nisam marila, nastavila sam sa svojim brzim koracima, tražeći izlaz vani. Nisam ni najmanje htjela sada razgovarati s njim.
No, taman kad sam namjeravala otvoriti vrata da mogu doslovno pobjeći od njega, neznam ni koji put dosad. Uhvatio me za ruku, te sam se okrenula prema njemu.
“Ozbiljno Harry? Upišeš moj fakultet, zašto?” - grubo sam ga gurnula od sebe. 
Pogledao me, I dalje je imao onaj njegov iritirajući osmijeh I to žvakanje koje mi je išlo na živce “Oduvijek sam želio upisati fakultet” - ležerno je mahnuo ramenima, kada me pogledao.
“Ti I fakultet?” - raširila sam ruke prema njemu, pitajući se kako je to Harry želio upisati fakultet, on I to nikada nisu išli skupa.
“Znaš da studenti imaju najbolji sex dok studiraju” - nasmijao se prema meni. Svaki put kada bi spomenuo tu riječ u isti čas bi zakolutala očima, njegov život se vrtio oko sexa sa bilo čim ga je uspoređivao.
“Kakve veze ima sex sa tim što si upisao fakultet?” - zbunjeno sam ga upitala. Napravio je par koraka I približio mi se, gurajući me na vrata
I opet ponavljajmo scenu u kojoj me gura na bilo što I priča mi prljavo na uho. S kim ja uopće razgovaram? Postalo mi je ovo sve više dosadno.
Harry mi se skroz približio, dok je trljao njegovo međunožje uz moje noge. Koji k......? nisam do kraja izgovorila “Ti nemaš pojma, što mi radiš djevojčice” - još je snažnije protrljao međunožje uz moje noge. Kada sam ga snažno zgrabila rukama za međunožje I pogledala ga “Ovo ćeš držati u hlačama, okej?” - snažno sam ga uhvatila.
Harry je u trenutku zastao, kada me pogledao, gubeći se u svojem dahu. Ovo je muškarcu bila slabost, kada bi ga netko snažno zgrabio tada si od njega mogao raditi što god si želio. “To boli, djevojčice” - sasvim tiho je uzdahnuo, crveneći se. “Zaslužio si I više od ovog” - još jače sam zgrabila njegovo međunožje.
“Daj idemo negdje....molim te....” - snažno je uzdahnuo.
Imala sam sreće da je hodnik bio prazan I nigdje nikoga nije bilo, osim možda kamere kraj nas koja je moguće je sve ovo gledala. Ali me nije bilo briga, željela sam naučiti pameti ovog dečka kraj sebe.
“Mislim da si dobio prije tjedan dana što si I želio” - unijela sam mu se u facu. Prije tjedan dana sam napravila pogrešku života, kada sam mu se predala I imala svoj prvi put s njim. Koja sam ja glupača bila.
Ispustio je neki ne definirani osmijeh, kada sam shvatila da ga više ne držim snažno za međunožje , nego doslovno izgleda kao da ga samo dodirujem I to se Harryu sviđa.
Brzo sam odmakla ruku sa njega , kada se Harry još snažnije nasmijao “Ono mi je bilo nedovoljno” – rekao je.
“Moram s tobom isprobati svaku poz................” - no upravo je prekinut. Oboje smo začuli glas Aarona I njegovo dozivanje mene. U tom trenutku je Harry zakolutao očima I stavo ruku na zid.

“Večeras, zar ne?” - upitao me Aaron kada se približio. Brzo je pogledao na mene pa onda na Harrya. “Ovog malog poznajem” - promrljao je.
Aaron mu se nasmijao I opet obratio meni. Imala sam neki osjećaj da je Harryu njegovo prisustvo smetalo I nekako sam uživala u tome. “Dođi po mene oko 22:00” - nasmiješila sam mu se, kada sam mu stavila ruku na rame.
Harry je maknuo svoju ruku sa zida I pratio moju ruku na Aaronovu ramenu “Jedva čekam nevoljo” - nasmješio se.
Iako ga u tom trenutku nisam mogla vidjeti, jer sam gledala u Aarona imala sam neki osjećaj da iza nas stoji jedan ljubomorni čovjek koji nas želi odvojiti a ja sam uživala u ovim scenama.
“Ne zaboravi da mi daš da se provozam s autom” - makla sam ruku sa njegova ramena I nasmiješila se.
“Obećajem” - Aaron me još jednom pogledao, te se okrenuo da pogleda u Harrya “Vidimo se nevoljo” - mahnuo mi je kao I ja njemu.

“Nevoljo” - začula sam kako mi se Harry obraće iza leđa I zove me istim tim nadimkom kao što je Aaron. 
“Ne sviđa mi se taj nadimak” - nadodao je. Kada sam se okrenula prema njemu “I zašto bi to mene bilo briga?” - upitala sam ga.
“Jer mi se više sviđa djevojčice” - nasmješio se prema meni I dalje grubo žvakajući tu žvaku, koja me nervirala otkad je ušao na ono predavanje.
Zakolutala sam očima, gledao je u mene I nije micao pogled sa mojeg lica. A njegova žvaka........Ovo treba prestati, njegovo žvakanje me nervira.
Ne znam što mi je bilo u tom trenutku, kada sam mu se približila , popela se na prste I dotakla njegove usne. Ovo je definitivno zabunilo Harrya kao I mene, ali više nisam mogla. Prešla sam mu usnama preko njegovih, nakon čega me uhvatio preko struka. Jezik....i onda ono što sam namjeravala.
“Hej , moja žvaka Elena” - pobunio se kada sam se odmakla od njega I uhvatila ustima njegovu žvaku koju je žvakao.
“Sada je moja” - napuhala sam balon ispred njega I zagrizla snažno njegovu žvaku, koju sam ovaj put ja žvakala.
Tiho se nasmješio prema meni, imala sam neki osjećaj dok sam ga promatrala da je bio drugačiji bar malo I da mu je odgovaralo što sam blizu njega , I kao da......no svoje misli prekinuo mi je on, kada je prešao rukom preko mojeg obraza.
“Vidimo se djevojčice, sasvim slučajno imamo svako predavanje skupa” - nasmješio se prema meni.
“Da, kakva slučajnost”- zakolutala sam očima, gledajući kako odlazi od mene.

Glazba je bila preglasna, rekla bi I pomalo iritirajuća. Cijelo večer sam se doslovno dosađivala, dok sam primjećivala pijane studente koji igraju igru “Tko će više popiti” I onda glasan smijeh I pobjeda jednog od onih debila koji bi popili cijelu bačvu piva.
“Moja pjesma” - zatvorila sam oči na sekundu, uživajući u jedinoj pjesmi koju sam obožavala I zbog koje bi pošla na kratko na drugi svijet I ne razmišljajući o problemima.
Nečija ruka prošla je preko mojeg struka do dijela grudi, kada sam se sasvim spontano naslonila na nečija prsa I otvorila oči.
“Djevojčice” - sasvim tiho je šapnuo na moje uho. Uhvatio me je oko struka I s tim nadimkom, bilo je jasno tko je.
“Harry, uživam u pjesmi I ne želim da mi je kvariš” - doslovno sam promrljala te riječi, kada sam mu se obratila. I dalje sam bila naslonjena leđima na njegova prsta I uživala u jedinom zvuku jedine pjesme koju sam obožavala.
“Sviđa ti se ova pjesma?” - sasvim tiho m je šapnuo na uho.
Klimnula sam glavom. Njegov miris ušao mi je u nosnice ,ali nisam marila za nikoga I ništa. Samo par minuta uživanja u pjesmi.
“Znaš mogu te.....” - zastao je , dok mi je šaptao “Mogu te poševiti na ovu pjesmu I postat će ti još bolja” - otvorila sam oči u sekundi kada je do kraja izgovorio njegovu rečenicu.
“Znaš upravo si mi zgadio jedinu pjesmu koju volim” - okrenula sam se prema njemu I susrela se sa parom zelenih očiju koje su gledale prema meni “Dođi sa mnom” - uhvatio je moju ruku, te me vodio prema pijanim studentima koji su plesali kraj nas.
“Gdje me vodiš Harry?” - pomalo sam se zaderala, jer je glazba bila preglasna. “Na neko usamljeno mjesto” - okrenuo se prema meni, dok mi je govorio.
Popeli smo se uz stepenice koje su se nalazile u toj kući gdje je bio party. Otvorio je druga vrata od neke usamljene prostorije I upalio svjetlo . “Zašto smo ovdje? - upitala sam ga.
“Zato jer se želimo....” - ruke mi je stavio na lice, kada me primaknuo sebi . “Jer želim da ti radim sve one stvari o kojima maštam Elena” - prošao je rukom preko mog struka, zaustavljajući se na dijelu moje haljine, koja je bila malo previše otvorena I Harry je mogao što prije obaviti ono što je želio, bez da se mučimo tko će prije skinuti odjeću.
Kao da sam bila hipnotizirana, gledala sam njegove oči I uzdisala njegovu zelenu boju očiju, bacale su me u trans I u sekundi sam zaboravila kako sam se zvala. “Učini to” - otvorila sam usne prema njemu, promatrajući ga.
Sa samom sekundom, već sam bila na vratima, dok je užurbano zavlačio ruke ispod moje haljine I skidao moje gaćice koje su se nalazile ispod haljine “Nemaš pojma koliko te želim , djevojčice” - šapnuo mi je na uho...Jednom rukom spustio se na svoje hlače I skidao ih.
Ruku je zavukao ispod moje haljine I prošao mi preko međunožja, nakon čega sam uzdahnula. “Mogu biti onaj pravi, samo mi daj priliku” - opet mi je šapnuo.

Skočila sam snažno sa kreveta “Jebemti Harry” - opsovala sam, kada sam shvatila da je to bio OPET san. Opet sam ga sanjala I to drugi put. Koji jebeni vrag se događao sa mnom. Prošla sam rukom preko mokrog vrata. Očito sam prespavala cijelo popodne. 
Nije moguće da sam prespavala cijelo popodne? Brzo sam uzela mobitel sa noćnog ormarića I pogledala na sat. Party? No moje misli su upravo prekinute kada mi mobitel zazvoni u ruci. Ime od Grace se pojavilo na ekranu. 
“Elena, dolaziš večeras?” - upitala me. Još sam bila mokra od onog sna I trebalo mi je par sekundi , dok sam uopće došla sebi.Jednostavno ga moram prestati sanjati.
“Uhmmm...” - zamucala sam . “Dolazim sa Aaronom”- protrljala sam oči. 
“Morat ćeš večeras još nekoga gledati” - puhnula je na slušalicu
Zatvorila sam oči I opet legla natrag u krevet, slušajući njene iduće riječi “Iznenadi me” - sasvim tiho I bezvoljno sam joj rekla.
“Večeras Brooke dovodi nekoga na party” - glasno je rekla preko mobitela. Otvorila sam oči na samo njeno ime. “To je tako čudno za nju, inače ih uopće ne mjenja svaki dan” - zakolutala sam očima, dok sam joj govorila.
“Da ali večeras dovodi Harrya” - rekla je.
Podigla sam se sa kreveta “Mog Harrya?” - upitala sam ju.
Zar sam ja upravo njega nazvala mojim?! Kvragu........

TROUBLE ! by Valentina B.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz